צפייה בגרסה מלאה : טאבלט לניווט בלבד 10.1"
שלום אני זקוק להמלצה לטאבלט בגודל 10.1"
שישמש לניווט בלבד עם עמוד ענן נדרש כמובן GPS
המערכת של אנדרואיד 9 ומעלה ושיהיה למערכת אפשרות שידרוג
תודה
יש לי ניסיון טוב עם טאבלטים של teclast, יחס עלות תועלת מצוין.
יש מבצעים מדי פעם בעלי אקספרס וניתן לרכוש ב 400-600 שח לפני מע''מ.
רק וודאי שזה דגם עם GPS, יש היום דגמים ללא GPS.
נכתב מהנייד
הכל שאלה של תקציב
יש יתרון לסמסונג בבהירות עם מסכי AMOLED , גם מוצרי לנובו מאד עמידים יחסית.
בנוסף לGPS מובנה, שקול לרכוש טבלט עם אפשרות לתקשורת נתונים באמצעות SIM .
(כמובן שאפשר לפתוח נקודה חמה בטלפון , אבל החיים קלים יותר עם טבלט מחובר קבוע לרשת)
רענן
הכל שאלה של תקציב
יש יתרון לסמסונג בבהירות עם מסכי AMOLED , גם מוצרי לנובו מאד עמידים יחסית.
בנוסף לGPS מובנה, שקול לרכוש טבלט עם אפשרות לתקשורת נתונים באמצעות SIM .
(כמובן שאפשר לפתוח נקודה חמה בטלפון , אבל החיים קלים יותר עם טבלט מחובר קבוע לרשת)
רענן
יכול לתת המלצה על דגמים ספציפיים ?
תודה
יורם-דרומי
28-11-23, 15:46
משתמש בטאבלט ״10 של חברת Lenovo
מכשיר מעולה ויציב כולל מקלט GPS
כולל SIM card
ממליץ
Sent from my iPhone using Tapatalk
יש לי ניסיון טוב עם טאבלטים של teclast, עוד עלול תועלת מצוין.
נכתב מהנייד
ה teclast שלי הודיע לי יום אחד (כמובן שבזמן הכי פחות מתאים . מרפי לא מכזיב אף פעם ) שדרוש לו לא פחות מאתחול מפעל.
ה teclast שלי הודיע לי יום אחד (כמובן שבזמן הכי פחות מתאים . מרפי לא מכזיב אף פעם ) שדרוש לו לא פחות מאתחול מפעל.
גם המסך לא משהו באור השמש.
בהזדמנות כנראה אשדרג (יכאב בכיס אבל מה לעשות...)
- - - Updated - - -
משתמש בטאבלט ״10 של חברת Lenovo
מכשיר מעולה ויציב כולל מקלט GPS
כולל SIM card
ממליץ
סדר גודל של עלות? דגם ספציפי?
מצטרף לבקשה עבור המלצה לטבלט, בעיני הדבר החשוב ביותר הוא איכות המסך/תצוגה מאחר ומיועד בעיקר לניווט.
טל.
חשבת להתקין מערכת מולטימדיה אנדרויד סינית? לרוב המכוניות הלא מאד ישנות יש דגמים שמתאימים יפה לפלסטיקה המקורית. מסכי 10 זה הסטנדרט בדרך כלל והמסכים בהירים ונועדו לאינטגרציה ברכב.
לינק לכזה בהעדפה לכזה שנרכש ונוסה יהיה נהדר
שולץ האיום
20-01-24, 09:57
מהנסיון שלי, האתגר הראשי בסיפור הזה הוא עניין הסנוור בשמש של המדבר.
הבהירות, גם בטאבלטים איכותיים, עומדת למבחן במדבר.
זה לא כמו הסמארטפונים שמקרבים ממש לעיניים.
לינק לכזה בהעדפה לכזה שנרכש ונוסה יהיה נהדרתצטרך לחפש לפי הרכב שלך.
בתמונה מה שיש לי, 10 אינץ' וכבר בן שלוש או ארבע שנים. מגיע עם כל הפלסטיק השחור מסביב ונראה מקורי. עמוד ענן עובד נהדר.
לאחרונה החלפתי מולטימדיה שהתפגרה אחרי ארבע שנים בסוויפט של הילדות במשהו חדש אבל דומה בעיקרון. הזמנתי מבעל עסק שמגיע עד אליך הביתה ומתקין הכל. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20240120/6454b87648e6588944b3584bc9bdcb06.jpg
andy.shaked
21-01-24, 09:41
אם אתה מתכוון להתקין מערכת אנדרואיד מלאה ברכב אני ממליץ על TEYES, המחיר בארץ אסטרונומי אבל יש תמיכה
לחלופין להזמין מדוד אלי במחירים יותר סבירים תלוי בדגם , אני ממליץ CC3 , מערכת מעולה עם מעבד סאונדhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20240121/56620c92cea71021e5cdcfdcc42c701f.jpghttp s://uploads.tapatalk-cdn.com/20240121/e4af9bd7fea9c4a45b0bb60c4d38366f.jpg
Sent from my 22081212UG using Tapatalk
לטובת מי שמחפס טאבלט רכשתי M40 PRO TECLAST דרך עליאקספרס מחיר 470 ש"ח
הטאבלט בשימוש כחודשיים עובד מצויין
גם אני כבר כמה שנים עם טאבלטים שלהם, בסך הכל מאד מרוצה, אבל אי אפשר לומר שלא היו לפעמים דברים קטנים מעצבנים (טבלט קטן ופשוט שהסוללה שלו נדפקה מהר יחסית, טבלט גדול יותר שלעיתים (רחוקות) המסך היה נכבה לבד וצריך היה ללחוץ על הכפתור שוב (כבר עשיתי אוטומטית בלי לשים לב) ודברים קטנים כאלו, אבל כ-10 שנים עם כ-5 טבלטים שונים - תמורה מעולה למחיר ומאד נח לניווט מצד אחד ולצריכת מדיה (יוטיוב וכו') בביית מצד שני.
לכן כבר בתגובה 2 המלצתי:
יש לי ניסיון טוב עם טאבלטים של teclast, יחס עלות / תועלת מצוין.
ארז אפשר לינק ספיציפי לטאבלט שרכשת ואתה מרוצה ממנו.
תודה
Sent from my CPH2465 using Tapatalk
שים לב שב-18 לחודש למיטב ידיעתי מתחיל עוד חג קניות בעלי אקספרס וכנראה יהיו מבצעים מעניינים.
הטאבלט הנוכחי שלי הוא Teclast T50 pro עם מסך 11אינטש. למשל
US $141.42 55%OFF | Teclast T50 Tablet 11'' 2K Screen 16GB RAM 256GB ROM Unisoc T616 Octa Core Android13 Widevine L1 20MP Camera 4G LTE Call
https://a.aliexpress.com/_oDme9Xo
אבל לצרכי ניווט בהחלט אפשר להסתפק בדגמים פשוטים יותר שלפעמים יורדים גם מתחת ל-75 דולר.
רק לשים לב כי יש להם סדרה ללא gps שאפשר למצוא גם באמזון נדמה לי M25 ואלי גם M30. צריך לקרוא בתיאור לוודא שיש GPS (או לשאול במפורש בחנות).
ממליץ לשלם עם פייפאל... את הטאבלט שלי קניתי פעמיים לאחר שהםעם הראשונה הוא נפגע במשלוח והגיע עקום עם מסך "מחייך" ולא תקין. קיבלתי החזר וקניתי שוב בחגיגת המבצעים הבאה ..
דגם יותר ותיק וזול, 10'' הוא T40 Pro, בהחלט מספיק טוב.
לפני כן היו לי דגמים ישנים יותר שכבר לא קיימים (T10)...
נכתב מהנייד
boaz avrahami
15-03-24, 08:59
לאחרונה נתקלתי בטאבלט אנדרואיד לניווט, מוקשח בתקן צבאי עם מסך בעל בהירות מעולה ואני שוקל לרכוש בקרוב. קצת מהסס לעזוב את אפל אבל מאוד התרשמתי ממנו וכנראה לא אתאפק..
גודל מסך 10.36
אני שם סתם קישור ישראלי בלי להמליץ על המוכר או המחיר. תעשו שוק.
Black View active 8 Pro
https://www.bug.co.il/brand/blackview/color/black/orange/tablet/active/8/pro/256gb/8gb?cq_src=google_ads&cq_cmp=17662351171&cq_con=&cq_term=&cq_med=pla&cq_plac=&cq_net=x&cq_pos=&cq_plt=gp&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwwMqvBhCtARIsAIXsZpaPP6YS9T qR0nD4I5UC3D_LOZ1y-MnLacaZtCWI1HXXf1XESiHy8RwaAqioEALw_wcB
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
לקח לי הרבה זמן למצוא את המספר, אבל הם מדברים על 400NITS, בתנאי שמש זה ממש לא מספיק.
גם 800 זה גבולי לשמש בהירה.
שים לב שב-18 לחודש למיטב ידיעתי מתחיל עוד חג קניות בעלי אקספרס וכנראה יהיו מבצעים מעניינים.
הטאבלט הנוכחי שלי הוא Teclast T50 pro עם מסך 11אינטש. למשל
US $141.42 55%OFF | Teclast T50 Tablet 11'' 2K Screen 16GB RAM 256GB ROM Unisoc T616 Octa Core Android13 Widevine L1 20MP Camera 4G LTE Call
https://a.aliexpress.com/_oDme9Xo
אבל לצרכי ניווט בהחלט אפשר להסתפק בדגמים פשוטים יותר שלפעמים יורדים גם מתחת ל-75 דולר.
רק לשים לב כי יש להם סדרה ללא gps שאפשר למצוא גם באמזון נדמה לי M25 ואלי גם M30. צריך לקרוא בתיאור לוודא שיש GPS (או לשאול במפורש בחנות).
ממליץ לשלם עם פייפאל... את הטאבלט שלי קניתי פעמיים לאחר שהםעם הראשונה הוא נפגע במשלוח והגיע עקום עם מסך "מחייך" ולא תקין. קיבלתי החזר וקניתי שוב בחגיגת המבצעים הבאה ..
דגם יותר ותיק וזול, 10'' הוא T40 Pro, בהחלט מספיק טוב.
לפני כן היו לי דגמים ישנים יותר שכבר לא קיימים (T10)...
נכתב מהנייד תודה, אני רוצה לקנות יורש ל-Teclast 8 אינץ' ששימש את הגדול שלי לכבוד גיל 7 ולהעביר את הישן לאחותו הגדולה ככה ש-gps לא מעניין.
מה אני מחפש מבחינת מפרט שיריץ נטפליקס יוטיוב סבבה וקצת משחקים?
נגיד כמו זה: Just found this amazing item on AliExpress. Check it out!
₪271.11 68%OFF | Teclast P30T Android 14 Tablet 10.1 inch IPS Fully Laminated A523 Octa-core 4GB+6GB RAM 128GB ROM 6000mAh Wi-fi 6 Face Unlock
https://a.aliexpress.com/_oD41anS
אה... אז זה כבר שונה מנושא הדיון (טאבלט לניווט).
אני מניח שגודל של 8'' בהחלט מספיק לילדים (כנראה יהיה קשה להחזיק / לא להפיל טבלט של 10''), גם נושא בהירות המסך פחות משמעותי.
אני מניח שכל טבלט מהשנה שנתיים האחרונות יספיק מבחינת מפרט לצפייה בנטפליקס או צריכת מדיה באופן כללי.
לאחרונה קנינו את היורש של הטבלט שאתה מדבר עליו, למיטב זכרוני נקרא Teclast P80 PRO, כלומר עם סיומת PRO אבל לצערי הגיע לא תקין לגמרי (המסך לפעמים לא נדלק) אז לא יודע לומר לך איך הוא מבחינת ביצועים. נרכש באחד מהמבצעים ועלה כ-60 דולר למיטב זכרוני (לא בשימוש בגלל שהגיע תקול ורוב הכסף הוחזר בפשרה מול עלי). אם יש לך אפשרות להביא מארה"ב, אז ה Amazon Fire 8 HD (או דגם מאד דומה) עושה עבודה טובה לצריכת מדיה ומדי פעם נמכר במחירים ממש טובים (יש גרסה "עם פרסומות" (של אמזון) שממש אטרקטיבית במחיר ויש כמובן דרך "לפתוח" אותה כך שתהיה ללא פרסומות ועם חנות יישומים של גוגל ולא רק של אמזון.
לא יודע לתת מפרט מבחינת המעבד, אבל לא הייתי קונה טבלט לצרכים כאלו עם פחות מ-4GB זכרון ונפח אחסון של 64 או אפילו 128 GB.
תודה
לאחרונה נתקלתי בטאבלט אנדרואיד לניווט, מוקשח בתקן צבאי עם מסך בעל בהירות מעולה ואני שוקל לרכוש בקרוב. קצת מהסס לעזוב את אפל אבל מאוד התרשמתי ממנו וכנראה לא אתאפק..
גודל מסך 10.36
Black View active 8 Pro
https://www.bug.co.il/brand/blackview/color/black/orange/tablet/active/8/pro/256gb/8gb?cq_src=google_ads&cq_cmp=17662351171&cq_con=&cq_term=&cq_med=pla&cq_plac=&cq_net=x&cq_pos=&cq_plt=gp&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwwMqvBhCtARIsAIXsZpaPP6YS9T qR0nD4I5UC3D_LOZ1y-MnLacaZtCWI1HXXf1XESiHy8RwaAqioEALw_wcB
אתה נוסע עם אפליקציית OBD?
חלק ניכר מהדונגלים לא תומך תקשורת עם מוצרי אפל.
אולי תרוויח ממעבר לאנדרואיד.
boaz avrahami
15-03-24, 22:26
לקח לי הרבה זמן למצוא את המספר, אבל הם מדברים על 400NITS, בתנאי שמש זה ממש לא מספיק.
גם 800 זה גבולי לשמש בהירה.חושבני שאני מראשוני המטמיעים טאבלטים מוקשחים לניווט עוד בשנת 2003/4 ( התעסוקתי עם זה גם למחייתי) ונושא הבהירות הוא אחד הראשונים שאני בודק.
בדקתי את הבהירות שלו באור יום והיא אחת הטובות שנתקלתי, בוודאי במחיר הזה.
רק ממש לאחרונה מכרתי לאחד מלקוחותי 2000 טאבלטים של דל 7230 עם 1200 nits ויש לי גם אייפון 14 שמוגדר 800 עם פיק של 1200 והטאבלט הזה עולה על האייפון מבחינת בהירות באור יום. בשביל הסקרנות אשווה בקרוב מול הדלת באור יום. לא יודע להסביר את זה אבל אם הוא לא היה מרשים אותי הייתי נשאר עם האייפד במארז מוקשח.
היום רכשתי אותו בחנות ברשלצ ב 1500 של כולל.
אתם סקירת המשך כאשר תגיע אלי התושבות המיוחדת ואז אתנסה בו בתנאי אמת.
אין לי מושג אם הממשק אנדרואיד פה הוא רגיל או מהונדס על ידי יצרן הטאבלט אבל חייב לציין שהוא די דומה ל IOS ולא מזעזע כמו הזיכרון הישן שיש לי מאנדרואידים ישנים. נקודה מפתיעה מבחינתי.
אמוץ, אינני נוסע עם OBD2. למיטב זכרוני השתמשתי פעם בטורק לאפל.
לצורך אבחון בחרתי בפתרון יקר וקצת יותר מקצועי
Snap-On solus
Sent from my Active 8 Pro using Tapatalk
גם 800 זה גבולי לשמש בהירה.
בתוך SUV סגור (לא סופה ללא ברזנט), 400 זה מספק.
הטאבלט הנוכחי שלי הוא Teclast T50 pro עם מסך 11אינטש.
אז יש כעת מבצעים עם קופונים.
הנה מתוך אחד מהם
11 אינץ, T50Pro מגיע עם מסך IPS ברזולוציה של 2K, עם מעבד Helio G99 עם מעבד גרפי Mali-G72 עם תמיכה ב4G לגלישה סלולרית, Android 14,
יש לבחור Bundle: EU Plug
מחיר: 130.48$ שהם כ477 שח.
קופון: 5NEILWVATCP3
קופון: AE10ZNAF
*מחיר לא כולל מיסים - מטבעות הנחה של 2.87$
https://s.click.aliexpress.com/e/_DcHgO4D
נכתב מהנייד
גודל מסך 10.36
Black View active 8 Pro
היי בועז לא מצאתי בנתונים שיש GPS לטאבלט הזה.
יש לו?
עריכה: יש
לבסוף רכשתי את ה-Teclast T50 פה בארץ במחיר מופקע של אלף ומשהו שקלים...
נראה סבבה לגמרי עם כל הפיצ'רים הדרושים לנו לניווט ונתונים סבירים פלוס.
אבל...נראה שהוא זולל את הסוללה די מהר גם כשהוא ישן בתיק ללא כל שימוש...למה???
טל.
נסה לבדוק מה מרוקן לו את הסוללה.
בהגדרות המכשיר, סוללה אתה אמור לראות את הצרכנים הגדולים.
נכתב מהנייד
ניסיתי, לא הבחנתי במשהו חריג.
נדמה לי שמה שמרוקן את הסוללה זו הסוללה עצמה...או איכותה אם זה לא היה ברור.
אני עם מכשיר זהה.
כעת בטיול בחול. לאחר יום שלם ללא טעינה ועם סוללה במצב טוב. יש לי כיסוי למכשיר עם חלק שמכסה גם את המסך וכאשר הוא מכוסה המסך חשוך וצריכת האנרגיה מזערית.
אנסה לבדוק בערב כמה אחוזים נשארו לאחר יום שלם כזה (תוכנת ניווט עובדת כל היום להקלטת המסלול).
נכתב מהנייד
אנסה לבדוק בערב כמה אחוזים נשארו לאחר יום שלם כזה (תוכנת ניווט עובדת כל היום להקלטת המסלול).
נכתב מהנייד
הניסוי נגמר מהר המתוכנן. לאחר כשש שעות ניווט ללא מסך, הסוללה היתה על 56%.
גודל מסך 10.36
Black View active 8 Pro
קצת יותר זול אצל הדוד עלי במבצע
https://www.aliexpress.com/item/1005005838362108.html?src=google&src=google&albch=shopping&acnt=272-267-0231&slnk=&plac=&mtctp=&albbt=Google_7_shopping&gclsrc=aw.ds&albagn=888888&ds_e_adid=&ds_e_matchtype=&ds_e_device=c&ds_e_network=x&ds_e_product_group_id=&ds_e_product_id=he1005005838362108&ds_e_product_merchant_id=109101461&ds_e_product_country=IL&ds_e_product_language=iw&ds_e_product_channel=online&ds_e_product_store_id=&ds_url_v=2&albcp=20695360224&albag=&isSmbAutoCall=false&needSmbHouyi=false&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwoPOwBhAeEiwAJuXRh2ZS3_9VV8 Tq9s16-CIZfxeWK2mfZhVvXIJFgEZN5ChPNjTxEwqU0RoCh p4QAvD_BwE&aff_fcid=ec6bf5b54ab948c7b3d86b88e9ea37d 9-1713217324026-04056-UneMJZVf&aff_fsk=UneMJZVf&aff_platform=aaf&sk=UneMJZVf&aff_trace_key=ec6bf5b54ab948c7b3d86b88e9 ea37d9-1713217324026-04056-UneMJZVf&terminal_id=9468d800cac040f5a696d874fd8a 7e86&afSmartRedirect=y
למה אתם מתעלמים מההצעה של נמרוד?
הפיתרון הכי נכון.
מאד מרוצה ממנו אצלי באוטו למשל.
וזה עלה 270₪.
מסך מאד בהיר. לא מכסה את פתחי המזגן מתחבר לטלפון. יש גוגל וכל אפליקציה שבא לי
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20240415/1775197de444cd284a197f9f24908a58.jpg
Sent from my CPH2493 using Tapatalk
זה הפתאון הכי נכון עבורך ועבור נמרוד.
למה עבורי הוא לא נכון,?
ההבדל בין מכשיר אנדרואיד לרכב לבין יחידת מולטימדיה שמתחברת למשל לקארםליי או אנדרואיד אוטו הוא חלק מהסיפור ואני ארחיב:
יחידה של יצרן מערכות שמע שאלו גם רוב היחידות המקוריות של יצרני הרכב - היא בראש ובראשונה נגן מדיה כלומר מערכת קול טובה. יש להן כוח עיבוד קטן וזיכרון קטן ןמערכת ההפעלה סגורה. הן מתבססות על יכולת החישוב והזיכרון של הטלפון ולא ייגמר להם המקום כי אי אפשר להעמיס עליהן אפליקציות ולכן הן לא דורשות מהמשתמש לדעת או להתעסק יותר מדי. אבל בפנים יש מגבר מוצא טוב, רדיו איכותי, ועם רמקולים טובים יש סאונד טוב.
היחידות אנדרואיד לעומת זה הן כמו הטאבלט או הטלפון עם מעבד משמעותי, עם הרבה זיכרון וגם עם מערכת הפעלה שמאפשרת הרבה. וכאן מתחילים.... מתקינים אפליקציות.. נגמר המקום... צריך עדכוני תוכנה ומערכת... כמו עוד מכשיר נייד שצריך לתחזק ואחרי שנים מעטות להחליף. ההבדל מטאבלט הוא בזיווד המובנה באוטו וזה על חשבון הרדיו המקורי. בדרך כלל כדי לשמור על מחיר נמוך הן בסיסיות מינוס מבחינת שמע ורדיו. נדירות ויקרות יהיו עם שמע ברמה גבוהה.
אני אישית מעדיף רדיו פשוט ורגיל - עם או בלי מולטימדיה - כזה שלא צריך לדעת שום דבר כדי לשים 88 ולצאת לדרך.
אישית אצלי גם אסור שיהיה באוטו מכשיר עם תקשורת החוצה או משהו גם חכם וגם לווייני- את הטלפון די קל לנתק מהאוטו ולהשאיר איפושהו. אבל זה באמת קיצוני.
ואז ההפרדה בין מה שעושים באוטו כל השבוע (לשמוע רדיו) לבין הצורך לפתוח מפה נעה בטיול היא טבעית. ולכן בחרתי בטאבלט עצמאי.
אסף.
אוסיף ואומר,
שמערכות המולטימדיה הזולות מתות או מתחילות לזייף די מהר (שנים ספורות במקרה הטוב), רדיו מקורי (ברכב שאינו אירופאי) חי לנצח.
אם במילא מותקן באוטו משהו בסגנון אדי מערכות, אז ברור שכבר עדיף להחליף לכמעט כל דבר אחר, ואצל מישהו שלשם שינוי יודע מה הוא עושה. אם זה גם נותן ניווט אז מה טוב.
הבנתי ... אסף ..
אייל. אני חושב שמאות בודדות של ש'ח כל כמה שנים זה אחלה דיל.
הנוכחי, 8 קור. 6 גיגה זיכרון ועוד 32 אכסון לא כולל דיסק און קי.
מספיק בדיוק לעמוד ענן.
ואנדרואיד אוטו לכל השאר.
טאבלט שצריך לתחזק בנפרד, לעדכן. לטעון. לקחת הביתה. לחבר באוטו .. .. זרוע איכותית שלא תשקע עם כל תנועה של האוטו .. איפה לחבר .. איפה זה עומד .. כן רואים בשמש. לא רואים בשמש ..
נשמע לי המון עבודה.
ומרגיש לי שהתבגרתי מהימים של לפטופ עם טורבו 4 על מתקן שמתחבר לבסיס המושב של הנוסע ..
מבחינתי. טאבלט זה עצם זר תקוע בגרון מבחינת מיקום. בעיקר חוסם את המזגן.
סבבה .. לי זה עובד טוב.
שותק.
חייבים גם לזכור - יש מכוניות שנולדו עם מקום למסך גדול ויש כאלה שלא. שם זה לאנוס חצי מהפלסטיקה בדשבורד. (ביגו שלי, למשל)
אסף.
למה אתם מתעלמים מההצעה של נמרוד?
הפיתרון הכי נכון.
מאד מרוצה ממנו אצלי באוטו למשל.
וזה עלה 270₪.
מסך מאד בהיר. לא מכסה את פתחי המזגן מתחבר לטלפון. יש גוגל וכל אפליקציה שבא לי
א. כי מערכת מולטימדיה לא מעניינת אותי ברכב.
ב. כי זה מסתיר לי את כל מה שציינת וגם יותר...
טל.
א. כי מערכת מולטימדיה לא מעניינת אותי ברכב.
ב. כי זה מסתיר לי את כל מה שציינת וגם יותר...
טל.לא יכול להבין את המסתיר יותר .. כי זה נכנס במקום המערכת המקורית הקקי.
מולטימדיה מעניין לי גם את הת₪#. אבל יש עוד נהג באוטו וזה עושה לו טוב. וזה עושה לי טוב. :)
הוא שומע מוזיקה ומנווט. אני מכבה את זה.
ועדיין זה לא מסתיר כלום כי זה במקום המקור.
ובסופו של דבר .. לא צריך להתעצבן. אמרתי. סבבה .. הבנתי .. לי !!... רק לי ... ( ולנמרוד ) זה עובד טוב. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20240416/7e05ebb151e3943f22b00e497630d6b5.jpg
ה + 1 שלי
כאמור גם אני סבלתי עם מערכת אנדרויד 7 אינץ (רכישה מהדוד עלי) מובנת ברכב כמו שרבים כאן אמרו
וגם כשמערכת עבדה ועמוד ענן תפקד , עדיין היה מבאס להחליף שיר או לשמוע FM ולחזור חזרה לעמוד ענן
לבסוף רכשתי טבלט 8.7 אינץ של Samsung Galaxy Tab A9 4GB+64GB SM-X110
מומלץ מאוד
הערכה
יש לשים לב לתמיכת סוגי GPS
במסגרת מבצע מחירים כלשהו בעלי אקספרס אפשר לרכוש כעת טאבלט סביר מתחת לרף המכס, למי שמעוניין.
הודעה שהגיעה באחת מקבוצות המכירות, אין לי קשר אליה, בתקווה שהקופונים עדיין בתוקף:
טאבלט מתחת לרף המס ובשליש מחיר לעומת הארץ! טאבלט Teclast M50 עם מסך בגודל 10.1 אינץ', אנדרואיד 14, זיכרון 6+128 ג'יגה, מגיע עם כיסוי לטאבלט מתנה, עכשיו ב-261 ש"ח בלבד כולל משלוח חינם, בארץ עולה כ-700 ש"ח:
https://s.click.aliexpress.com/e/_DEF3Kdf
יש להזין קוד קופון SCIL02 או SCA8 או SCAKANITI8 בצ'ק אאוט
Sent from my mobile
מתעלק,
למתעסקים בתחום,
האם לטאבלט לנובו m8(gen4) יש gps?
המפרט החלקי שיש באתרי הקניות השונים לא מציין זאת, אבל גם באחרים שאני יודע שיש להם זה לא תמיד מצוין. באתרים שונים בחול בחלק כתוב שכן, בחלק כתוב שלא.
זה הקוד דגם:
ZAD20061IL
זה קישור למוצר לדוגמה:
https://www.olsale.co.il/product/186895#description
נ.ב.
באתר של באג כן מופיע gps, אבל המפרט מעט שונה אז אני לא בטוח שזה אותו טאבלט.
האם לטאבלט לנובו m8(gen4) יש gps?
בדרך כלל, אם יש אז מציינים זאת במפורש. יש הרבה טבלטים כיום ללא GPS.
מצד שני, באתר של KSP יש קישור למידע מפורט מאתר היבואן ושם כן מצויין שיש GPS:
147275
המידע נלקח מ- https://ksp.co.il/web/item/261611 ושם יש קישור למפרט הטכני המלא - https://img.ksp.co.il/uploads1/1683019160.pdf?_gl=1*18peops*_gcl_aw*R0N MLjE3MTY4MDE5MzkuQ2owS0NRanczdEN5QmhEQkF SSXNBRVkwWE5rTEM4a3VTVkxZcS0wYnNjR0hSakg 2OWZJYWJNS2t3ZWRrbjBobUJ6X1JMZkNqSzQ2RVZ fUWFBaFBaRUFMd193Y0I.*_gcl_au*ODM3NzczMD A5LjE3MjMwMjc0ODk.
גודל מסך 10.36
Black View active 8 Pro
רכשת? הבהירות אכן מעולה גם בשמש?
כשאני משווה את הטאבלט TECLAST שלי לסלולרי של סמסונג (S21) אז אין מה להשוות. יש משהו שמתקרב לפחות?
רכשתי מהדוד עלי התקנתי לבד ומאוד מרוצה
מערכת אנדרואיד 14 מלאה כולל מצלמה אחורית וקדמית
אפשרות לסים עצמאי או חיבור אלחוטי לאנדראי אוטו וקארפליי בסלולרי אחרי התקנת אפליקצית ZLINK 5
מגיע עם כל הפלסטיקה כדי להתאים בדיוק לחור שנוצר מעקירת הרדיודיסק המקורי בלנדקרוזר 2004 וחיבורים למחברי החשמל של הרדיודיסק. כמעט פלאג אנד פליי. נדרשה הלחמה בודדת של כבל ההפעלה למצלמה האחורית
https://www.aliexpress.com/item/1005006808123373.html?spm=a2g0o.order_li st.order_list_main.4.76ae1802lHwQot
המסך בגודל 9 אינץ אופקי ויתרתי על אפשרות של מסךך 9.6 אינץ בגלל מנח אפקי שמושך את המבט נמוך מידי.
טווח רחב במפרט בין 90 ל400 דולר
אני בחרתי במסך עם הרזולוציה הגבוהה ביתר על זכרון התפשרתי
רק ה IHM לא עובד בגלל גרסה ישנה ל אפליקצHת WEBVIEW שלא הצלחתי לעדכן. אין בעיה עם שאר תכנוות הניווט
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.