צפייה בגרסה מלאה : בגיפולוג יודעים הכל - מקרר לבית
הרבה יותר קל לי לבחור רכב מאשר מקרר…יש יותר מידע אמין מחברים ויש לי ידע, ומקרר? בוחרים לפי השם? העיצוב?
אז אחרי שאכלנו חצץ ממקרר סמסונג סייד בי סייד בשנים האחרונות והתביעה הייצוגית שווה לתחת…, המנהלת הודיעה שזהו, נמאס להתעסק עם הקרח שנצטבר והנזילות (לא נפתח נושא זה).
אז מה קונים היום? איזה מותג/דגם למשפחה? לא נעול על סייד ביי סייד ולא נעול על קיוסק מים, מי הגביע הקדוש של יצרן+דגם+ יבואן של מקררים? ההיילקס של המקררים? שיהיה התקן ושכח..
המעט (מאד) שאני יודע הוא שיש תמימות דעים לגבי סמסונג (כפי שכבר ציינת), שלנו יש LG ומאד שבעי רצון. בשל אילוצי מידות במטבח שלנו אנחנו נאלצים ללכת למקום המחזיק מבחר גדול של מקררים עם מטר ולבדוק מה נכנס במידות הרלוונטיות...
יכול לציין שלפניו היה מקרר אמנה שהיה סביר אבל הנוכחי מוצלח יותר.
boaz avrahami
18-12-23, 09:24
גם לנו יש מעל עשר שנים LG שהחליף LG קטן יותר אבל יש בפייסבוק קבוצה לא מבוטלת של נפגעי LG ויותר מכך, עדויות די מזעזעות לגבי השירות של ברימאג.
באופן אישי, אחרי חווית שרות איתם על מקרר אחר שהם מיבאים וגם על פלסטיק ב LG שהיה צריך הרבה מאוד לחץ חיצוני לשכנע אותם לתת שירות, הייתי נזהר מאוד לרכוש מוצר שהם היבואנים שלו אבל זה רק אני.
אני חושב שיש תמימות דעים לגבי טושיבה כאיכותיים. יש להם גם יבוא מקביל.
לגבי ראלקו גם שמעתי דברים טובים אבל לא מנסיון אישי ולא יודע כלום לגבי היבוא המקביל.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
אני עם שארפ כשנתיים (בגלל המלצות פה ובכלל…), החליף LG שעבד כ 9 שנים.
השארפ עושה את העבודה ונראה טוב (לטענת האישה). הפלסטיקה שלו קצת רגישה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
boaz avrahami
18-12-23, 10:13
רשימתי טושיבה בהסח הדעת. הכוונה כמובן לשארפ [emoji41]
אצלנו יש ווירפול 220 וולט שנקנה בארהב לפני 25 שנים. מכונת הקרח הוחלפה כמה פעמים בכזו גנרית מאיביי. בגדול...ללא תקלות.
פעם בנו אותם כמו שצריך...
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
אני עם שארפ כשנתיים (בגלל המלצות פה ובכלל…), החליף LG שעבד כ 9 שנים.
השארפ עושה את העבודה ונראה טוב (לטענת האישה). הפלסטיקה שלו קצת רגישה.
זה השארפ השלישי שלי, במקרה הזה הוא היה גם היחידי שנכנס במרווח הארונות. מבחינה חשמלית עובד מצוין.
כמו שניר כתב, הפלסטיקה שלו רגישה, בעיקר המכסה של התא ירקות שהפעם שרד פחות מחודש (ואנחנו לא מרגישים בחסרונו).
וגם מדפי הדלת שאם דוחסים יותר מדי יכולים לקפוץ החוצה (עם כל מה שעליהם) וגם לפעמים להשבר (קרה לי פעם אחת) . אבל, זמינות חלפי הפלסטיק טובה מאוד ולא רק אצל היבואן.
לגבי בר מים, מאחר והוא לוקח המון נפח מהמקרר ומקרר זה כמו אחסון, כמה שיש תמיד לא יהיה מספיק אני אישית נגד. תוסיף לזה פילטרים והמצאות נוספות (אבא שלי סובל מהפילטרים בסמסונג שלו).
דעתי על השירות של מיניליין/סמיליין ידועה - לא מתקרב אליהם עוד יותר מהוט.
כבר שמעתי דברים טובים על שארפ, אבל זה לא מדגם….
השירות שלהם - יש למישהו חוויה גרועה במיוחד עם היבואן?
יש לי גם שארפ ו LG (פחות זמן מהשארפ)
שניהם אפס תקלות
הגימור בשארפ פחות איכותי.
ב LG יש איזה קטע שמייד לאחר שפותחים וסוגרים את מגירת הפריזר,
פתיחת המקרר דורשת כוח רב שאפילו כל המקרר (עמוס) נמשך עם הדלת.
אם ממתינים 10 - 15 שניות מסגירת הפריזר, אין כל בעיה.
רענן
שארפ , 18 שנים , דגם קטן יחסית , תקלת טרמוסטט אחת
ועושה אותו דבר כמו ה lg של רענן [emoji23][emoji23][emoji23]
polar bear
18-12-23, 20:27
אתמצת לך. סמסונג = פיאט. כולם אומרים שהוא דפוק אבל זה לא אומר שזה נכון. ככל הנראה מאד משנה איזה דגם קנית. בעיקר אלה עם החיבור למים.
לא מכיר יבואן ששמח להפסיד כסף במקרה של תקלות.
הפלסטיקה של שארפ מאד יקרה. לא ניסיתי אפילו אצל היבואן. בסופו של דבר זו הסיבה השניה שבגלל החלפנו את המקרר { 15 שנים, הראשונה - נפח } . אחרי שקניתי מדף דלת אחד והכנתי אחר מפח של מקרוגל. מדף גבינות מגוויה שמצאתי בשטח ומגרת ירקות שקנינו במחיר מופקע ונשברה אחרי זמן לא ארוך במיוחד. היתה יצוגית גם נגד ראלקו.
לדעתי אין יצרן קדוש. אתה צריך להגדיר את הדרישות שלך מהמקרר ולהתקדם משם. כמו שהזכרתי - מאד משנה אם זה כולל חיבור למים או לא.
דיון כמעט זהה.
https://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/126620-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-DIS%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-%D7%A2%D7%9C-%D7%9E%D7%A7%D7%A8%D7%A8-%D7%A2%D7%9D-%D7%91%D7%A8-%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%A7%D7%A8%D7%97?p=1020986#post1020986
לנו יש הייאר 4 דלתות מתוחכם שניתן להגדיר שתא אחד מהשניים למטה יכול להיות או מקפיא או מקרר, אצלנו זה מוגדר כמקפיא.
הוא בן 7 שנים, יומיים אחרי שהוא חובר לחשמל לראשונה הוא התקלקל, למחרת הגיע טכנאי, החליף מה שצריך ומאז הוא עובד ללא תלונות.
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
שארפ, נקנה בהמלצת ברוך יוניקס שהיה בזמנו בפורום.
הוא עובד ולנו אין תלונות אליו כבר כמה שנים.
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
אצלנו גם שארפ 4 דלתות, עובד טכנית יפה איזה 6-7 שנים, אבל בדיוק כמו שאמרו, פלסטיקה לא משהו.
במיוחד מגירות הירקות (מקרה קלאסי של מהנדס משועמם שחירבש איזה חדשנות מיותרת).
לא חושב שזה דיל ברייקר.
מקרר צריך לקנות אמין ופשוט, לא להתפתות לכל מיני עלאק חדשנויות מטומטמות.
כשהוא לא אמין זה מציק יותר מכל מכשיר אחר בבית.
היה אמנה SBS, אחרי הרבה שנים החליד מתחת לקיוסק. מאז כבר כעשור עובד אצל הורי בסככה חיצונית כמקרר מס' 2 או 3 או4.....
לחובתו - SBS אומר שכל צד מעט צר ולא באמת נוח והחלדה מתחת לקיוסק.
לזכותו - עדין עובד גם בתנאים הקשים של הערבה.
לפני כעשור החליף אותו LG 3 דלתות - עם קיוסק, אבל ויתרנו על מתקן הקרח בקיוסק.
עובד חלק, ללא תקלות. מכונת קרח מטורפת בתוך הפריזר, מנותקת מהקיוסק - תמיד יש המון...
מגירת פריזר = בלאגן...
היה איזה סדק בפלסטיק פנימי פעם. תוך יומיים הגיע טכנאי והחליף.
גם הגישה לפילטר מים מאוד קלה ונוחה.
חיפשתי, בכל זאת צאצא של פולנים, ולא מצאתי משהו לחובתו.
אהההה היה יקר (אבל למען שלום בית שתקתי וכרגיל היא צדקה)
אצלנו LG שתי דלתות כבר 12 שנה.
סוס עבודה, אפס תקלות.
לנו יש ליבהר כ16 שנים, אפילו לא תקלה אחת, מקפיא תחתון.
עוברים דירה ויחליף אותו ליבהר 2 דלתות שזה בעצם 2 מקררים צמודים כ"א רוחב 60..
היתרון הוא הגובה, 210 ס"מ.
היילקס אמיתי, לצערי גם במחיר
ehudzeelim
19-12-23, 21:38
יש לי אמקור 10
60 שנה ללא תקלות.. תחזוקה מינימלית הפשרת קרח פעם בחצי שנה..וזהו
יש להיילקס מה ללמוד
boaz avrahami
19-12-23, 22:44
ליבהר היום זה הונגרי, לא הגרמני של המוניטין.
גם אני לא התאפקתי ושילמתי המון על מקפיא. להגיד שזה היה שיקול נכון? אני מסופק.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.