התחברות

צפייה בגרסה מלאה : צריך עזרה בMEGAZIP או כל אתר רכישה אחר - כבל קלאצ' ג'ימני 2015

4by4
23-12-23, 14:38
שלום נסיכים
אני רוצה להזמין כבל קלאץ' חדש לג'ימני 2015 שלי.
הפנו אותי למגה זיפ אבל אני אל מצליח למצוא את הדגם שיש פה בארץ
כל הדגים שרשומים שם זה נראה כאילו עד 2011 משום מה.
לא יודע אם זה בכלל משנה.
בכל אופן אני מאוד אודה לעזרה
ברישיון הרכב מופיע ששם הדגם של הרכב זה FJB43V. מצרף צילום מסך של מה שמופיע במגה זיפ
אם מישהו יכול לתת לי לינק (לאו דווא למגה זיפ) של הכבל המתאים אני לנצח יאחל לו לא לשבור ציריה קדמית
תודה

145504

קובי-ערד
23-12-23, 14:56
כדי שיהיה הכי מדויק למה שיש לך כנס למוסך סוזוקי שיבררו לך מה המק״ט של החלק במחסן ואת זה תזמין מחו״ל

Sent from my iPhone using Tapatalk

erezgur
23-12-23, 15:13
נסה לחפש לפי vin

נכתב מהנייד

4by4
23-12-23, 15:15
כדי שיהיה הכי מדויק למה שיש לך כנס למוסך סוזוקי שיבררו לך מה המק״ט של החלק במחסן ואת זה תזמין מחו״ל

Sent from my iPhone using Tapatalk

צודק, הכי טוב

נסה לחפש לפי vin

נכתב מהנייד

אין לי מושג מה זה

erezgur
23-12-23, 15:17
אין לי מושג מה זה

"מספר הזיהוי" של הרב הספציפי שלך. ראשון גם ברישיון הרכב.
בעזרתו אתה יכול באתרים שונים לבנות את כל החלקים המקוריים עימם יצא הרכב מהמפעל.

נכתב מהנייד

יונימוג אדום
23-12-23, 18:34
תתחיל בבדיקה במכשירי תנועה .
רכשתי מהם לפני מספר שנים כבל קלאצ' לסמוראי - זמין על המדף ובמחיר מצחיק ( פחות ממאתיים ש"ח ) .
לא נראה לי שיש צורך להתקשקש עם זה .
גם היום יש להם מלאי חלפים גדול ובמחירים סבירים מאוד .

אילן

בדאלק
23-12-23, 18:46
ג'ימני דור קודם זה רכב עם עלויות חלפים מצחיקות בארץ ברובן
מצטרף להמלצה לבדוק בחברה

4by4
23-12-23, 20:51
יש לי טעם מאוד מר עם מכשירי תנועה.
בואו נגיד שמעולם לא שמעתי את צמיד המילים "מחיר" ו"מצחיק" באותו משפט בעבר כאשר מדברים על מכשירי תנועה.
גם בגלל שזה לא הכי דחוף לי בעולם אין לי בעיה להיות מפונק ושאיזה שליח יזרוק לי את זה ישר בחצר של הבית.
אבל שווה בדיקה.

בנוגע לVIN לא ראיתי במגה זיפ אופציה לחיפוש כזה.
לא טרחתי לראות ברישיון רכב איך זה בכלל רשום.
לא קריטי

בדאלק
23-12-23, 23:17
יש לי טעם מאוד מר עם מכשירי תנועה.
בואו נגיד שמעולם לא שמעתי את צמיד המילים "מחיר" ו"מצחיק" באותו משפט בעבר כאשר מדברים על מכשירי תנועה.
גם בגלל שזה לא הכי דחוף לי בעולם אין לי בעיה להיות מפונק ושאיזה שליח יזרוק לי את זה ישר בחצר של הבית.
אבל שווה בדיקה.

לא קריטי
סתם דוגמה לחלק שקניתי לחבר - הבוקסות במוט פנהרד הקדמי בג'ימני שלו היו גמורות. ניגשתי למחסן של החברה בפתח תקווה, מסתבר שאי לקנות רק את הבוקסות - אלא צריך לקנות מוט פנהרד שלם שמגיע עם הבוקסות. בחשש שאלתי מה המחיר - התשובה היתה 270 ש"ח - והוא גם נרכש במחיר הזה.
דוגמה הפוכה - חיישן חמצן 4 חוטים פשוט מקורי - 850 ש"ח. כמובן שנרכש חליפי איכותי ב250 ש"ח והותאם בלי בעיה מיוחדת
אני עדין אומר ששווה לבדוק, אבל לבחירתך

erezgur
24-12-23, 09:24

הכוונה שבעזרת חיפוש באתרי חלפים לפי ה- VIN תוכל לקבל את המק"ט, גם אם תקנה באתר אחר.

תגובה איכותית שמעודדת אותנו להתאמץ ולסייע לך.

לא קריטי
אם כך אז השרשור מיותר?

נדב42
24-12-23, 10:47
באתר מגהזיפ תזין בחיפוש את מספר השלדה מהרשיון (נקרא גם vin) וכך תגיע לשרטוטים של הרכב שלך.

עד לפני כמה שנים המחירים במכשירי תנועה עוד היו סבירים, ואז תוך 8 חודשים הם כמעט הכפילו את המחירים בלי שום סיבה נראית לעין, ומאז לא מצאתי הצדקה להמשיך לקנות מהם חלפים אם לא היה דחוף.

מספר אתרים יפניים נוספים ששווה להשוות מולם מחירים:

https://tosshin.com/en
https://www.amayama.com/en
https://en.impex-jp.com/

(שים לב שחלק מהם מציעים גם חלקים תחליפיים בנוסף למקוריים, וודא שאתה משווה תפוחים לתפוחים)

-->