PDA

צפייה בגרסה מלאה : רכב שטח ראשון

קאז
24-12-23, 07:11
היי אני רוצה לקנות גיפ ראשון (אחרי איגניס 2004) התקציב שלי עומד על 40000 בערך וחשבתי על גימיני (אני נוסע בעיקר לבד ככה שהמקום לא ממש מפריע) אבל ראיתי שכל הגימיני במחיר הזה הם בקילומטרז גבוה יחסית רציתי לשאול מה מומלץ לבדוק תודה

erezgur
24-12-23, 09:33
ברוך הבא לפורום,

הכיוון שלך טוב ומתאים להמלצות בפורום שלנו.

קבל כמה עצות נוספות:

1. מומלץ, חשוב ויעיל מאד לנסות ולחפש בפורום שלנו מידע קיים. חלק גדול מהשאלות והנושאים שתיתקל בהם כבר נשאלו ונענו וחשוב ללמוד מהמידע הקיים כבר, לא תמיד תוכל לקבל תשובה איכותית מהירה, במיוחד מאנשים שכבר טרחו, פרטו והעלו לא מעט חומר שבאותם נושאים. אחד היתרונות של פורום כמו שלנו הוא שימור הידע ואתה יותר ממוזמן לחקור וללמוד מדיונים קודמים.

2. צורת הטיפול ברכב, הקפדה על טיפולים נכונים בזמן ושימוש בחלקי חילוף ושמנים איכותיים, טיפולי מנע ולא רק טיפולי שבר - הרבה פעמים הם מתכונת טובה לרכב משומש שתוכל לסמוך עליו ולהנות ממנו. אל תתייחס רק לכמות הק"מ שהוא עבר.

3. בראש פורום זה יש שאלון שמטרתו לאפשר לנו להבין טוב יותר את הדרישות והציפיות שלך. במקרה הזה כנראה ההמלצה לא הייתה שונה מהבחירה הטבעית שלך, אבל אם תרגיש שאתה מתחיל לחשוב על כיווןנים נוספים - תתחיל ממתן תשובות לכל השאלות שבשרשור הנעוץ.

4. לאחר רכישת הרכב - תקדיש זמן ללימוד ותרגול נסיעת שטח בתרחישים שונים. אם אתה יכול להצטרף לחונך / קבוצה שתאפשר לך ללמוד את יכולות הרכב ומגבלותיו או לקחת קורס נהיגת שטח בתשלום - יגדלו משמעותית הסיכויים ליחסים טובים יותר (ופחות מתסכלים וכואבים בכיס) עם עולם רכבי השטח.

אמוץ נ.
24-12-23, 10:03
היי אני רוצה לקנות גיפ ראשון (אחרי איגניס 2004) התקציב שלי עומד על 40000 בערך וחשבתי על גימיני (אני נוסע בעיקר לבד ככה שהמקום לא ממש מפריע) אבל ראיתי שכל הגימיני במחיר הזה הם בקילומטרז גבוה יחסית רציתי לשאול מה מומלץ לבדוק תודה

ג׳ימני כדאי לבדוק במוסך שמכיר טוב.
מורי בראשון לציון, לדוגמא. 053-5335353
עדיף ידני, אם מוצאים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

-->