צפייה בגרסה מלאה : (נערך) חוקיות יבוא תפוח תחתון, בול ג'וינט
מישהו יודע האם תפוח תחתון,בול גוינט הוא מוצר שדורש בדיקת משרד תחבורה?לא מצאתי בקובץ
של משרד התחבורה את החלק הזה
מישהו יודע האם תפוח תחתון,בול גוינט הוא מוצר שדורש בדיקת משרד תחבורה?לא מצאתי בקובץ
לי עצרו בולג'וינט תחתון של טרופר
ממליץ לך לקרוא ולעבוד לפי השרשורים הגדולים שיש באתר לנושא הייבוא האישי - יש שם גם קישורים להוראות המתאימות וגם הסברים וסיפורים מהניסיון של חברי הפורום
למשל
https://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/75947
https://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/125882
דרך אגב - האם אפשר למחוק את שלושת השרשורים עם הגיבריש שפתחת היום?
boaz avrahami
01-02-24, 17:52
בול ג׳וינט נקרא ברשימה כדוי יד הגה או שם דומה לזה.
כל אלו התפוחים אמורים לעבור חלק אבל עדיף שאמזון יהיו אחראיים על זה ותימנע מוויכוחים עם עמילי מכס עצלנים
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
מתעלק על השרשור, אמור להביא צינור של אינטרקולר לאלפא, זה לא מסווג והבנתי שעכשיו אני תלוי במשלח איך יחליט לנקנק אותי.
אבל בשיטוטים שלי מצאתי את הסיווג ומשום מה באתר של משרד הכלכלה כתוב שיש תנאים מיוחדים אבל אין תנאים מיוחדים.
מישהו יכול לפרשן לי את זה ? (מצ"ב תמונה)145910 ?
boaz avrahami
01-02-24, 20:04
יש כאן בעיתיות בתרגום מאנגלית שלא מבדיל בין צינורות קשיחים לגמישים.
מציע לך לא להמתין ולהגיש בקשה לפטור מבדיקה למשרד התחבורה.
https://forms.gov.il/globaldata/getsequence/getHtmlForm.aspx?formtype=PartsImport@mo t.gov.il
של משרד התחבורה את החלק הזהלא יודע לגבי חוקיות אבל בעבר שהזמנתי כזה, לא היתה לי בעיה.
Sent from my T50 using Tapatalk
מתעלק על השרשור, אמור להביא צינור של אינטרקולר לאלפא, זה לא מסווג והבנתי שעכשיו אני תלוי במשלח איך יחליט לנקנק אותי.
אבל בשיטוטים שלי מצאתי את הסיווג ומשום מה באתר של משרד הכלכלה כתוב שיש תנאים מיוחדים אבל אין תנאים מיוחדים.
מישהו יכול לפרשן לי את זה ? (מצ"ב תמונה)145910 ?לא יודע אם זה עוזר, אבל ממש היום קיבלתי אינטרקולר חלופי עם כל הצנרת שפט שלו בלי בעיה. כן עצרו את האינטרקולר בגלל מס קטן אבל לא מעבר. שוחרר והגיע ליעדו די בזמן.
Sent from my T50 using Tapatalk
boaz avrahami
02-02-24, 00:21
זה עשוי להיות תשובה מכשילה מהסיבה הפשוטה שברוב המוחלט של המקרים הסיווג נקבע על פי מה שרשום בשטר המוען.
אם רשום אינטרקולר זה יסווג רק כאינטרקולר והנלווים לא ישתקפו בסיווג ואף אחד לא ידע שיש שם צנרת אפילו אלא אם זה יגיע לבדיקה פיזית.
מאידך, אם יירשם Hose או pipe זה יידרש לבדיקת מעבדה שברוב המקרים גם תשחרר את הצינור אבל זה יעלה קצת בקשיש
אני קיבלתי שני בול ג'וינטים ללנדקרוזר פראדו בשבוע שעבר.
חלקים מקוריים, הוזמנו מאתר מסודר מיפן. שולם מכס כמקובל.
אצלי עבר חלק.
על האריזה היה כתוב שעבר ביקורת משרד התחבורה.
דותן
boaz avrahami
05-02-24, 08:41
אני קיבלתי שני בול ג'וינטים ללנדקרוזר פראדו בשבוע שעבר.
חלקים מקוריים, הוזמנו מאתר מסודר מיפן. שולם מכס כמקובל.
אצלי עבר חלק.
על האריזה היה כתוב שעבר ביקורת משרד התחבורה.
דותן
עדות כנראה לעמיל מכס שנתן סיווג כללי ושלח לבדיקה אע״פ שאין צורך.
מעניין איך לא חייבו אותך על הבדיקה. דרך מי שלחת?
שלחתי עובדת UPS (שהמוכר שולח אתם) לבדוק לי. כמובן שהוא אמר שהם יטפלו מול משרד התחבורה בטפסים ויקחו עמלה.
אז אמרתי שאמלא בעצמי את הטופס ואשלח להם. עדיין הם יקחו עמלת שחרור.
הפתרון המסתמן, לשלוח לחבר בגרמניה ושהוא ישלח לפה. אם הוא יכתוב על זה צינור של מייבש כביסה זה יעבור חלק ? (מתחת ל 70 דולר).
המלצה למשהו אחר לכתוב על זה ?
boaz avrahami
05-02-24, 18:47
בדקתי את צו היבוא האישי. מהצד של משרד הקלקלה ולא המסמך הלא מחייב במשרד התחבורע.
מסתבר שלפי מו היבוא האישי, הפריט מוגדר לבדיקת מעבדה.
לאחרונה קורה לי לא אחת שאני מוצא פערים כאלו בין הפרסום בתחבורע לבין הצו עצמו וכולם לרעת האזרח.
כאילו מישהו חוזר ומסרבל ככול יכולתו על מנת שמישהו אחר יתפרנס מהבדיקות האלו.
מקווה שיקום לוחם שיש לו כח מחדש להילחם בהם. אני מיציתי את תפקידי בנושא הזה.
לעצם העניין, תרמה.
כנראה שזה הדרך היחידה כאן.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.