אסף ב
03-02-24, 14:12
שלום
פורד פיאסטה ידנית 2014 עם 115 אלף קילומטר
לפני חודשיים בערך נכנסתי לבוץ וכשחזרתי הביתה וכיביתי את המנוע נשמע רעש נוראי מתא המנוע
פתחתי מכסה מנוע וגיליתי שהמאוורר מסתובב ומייצר רעש נוראי
יום למחרת הרכב היה אמור להכנס לטיפול תקופתי וביקשתי מהמוסך לשטוף רדיאטור מאוור ומנוע ולבדוק תקינות מערכת קירור בהקפדה יתרה
המניפה של הרדיאטור הרגישה לי יותר מידיי חופש ואני חששתי שהלך המיסב
השוותי עם מניפה אחרת ברכב של חבר ושם באמת היה אפס חופש
המוסך ניקה ובדק ואמר שהכל בסדר
עכשיו באמת אין רעש.. אבל עדיין יש חופש במניפה שנוגעים ובודקים
ו.. מה שלא היה קודם..
1. בנסיעה בפקקים בימים לא קרים מאוד ובלי גשם המד טמפרטורה עולה מעל האמצע ( מה שלא קרה בחיים קודם) אפילו אם זה ל20 שניות ורק אז המאוורר מתחיל להסתובב ומייד מצנן את הטמפרטורה
2. שאני חונה המאוורר נכנס לפעולה כשהרכב כבוי לגמריי
3. אני לא יודע אם זה תקין או לא אבל כשאני מדליק מזגן על קירור המאוורר לא נכנס אוטומטית לפעולה. חשבתי שאמור להכנס מייד. שאלתי את המוסך ואמרו שזה תקין
ההשערה שלי היא שיש 2 מהירויות לפעולת המאוורר ומה שמפעיל את המהירות הנמוכה ברכב שלי לא עובד
ולכן הוא פועל רק שממש חם ולא לפני
מישהו יכול להסביר איך המערכת עובדת? שאדע לאן לקחת את זה מפה כי המוסך טוענים שהכל סבבה על אף שברור שמשהו השתנה
פורד פיאסטה ידנית 2014 עם 115 אלף קילומטר
לפני חודשיים בערך נכנסתי לבוץ וכשחזרתי הביתה וכיביתי את המנוע נשמע רעש נוראי מתא המנוע
פתחתי מכסה מנוע וגיליתי שהמאוורר מסתובב ומייצר רעש נוראי
יום למחרת הרכב היה אמור להכנס לטיפול תקופתי וביקשתי מהמוסך לשטוף רדיאטור מאוור ומנוע ולבדוק תקינות מערכת קירור בהקפדה יתרה
המניפה של הרדיאטור הרגישה לי יותר מידיי חופש ואני חששתי שהלך המיסב
השוותי עם מניפה אחרת ברכב של חבר ושם באמת היה אפס חופש
המוסך ניקה ובדק ואמר שהכל בסדר
עכשיו באמת אין רעש.. אבל עדיין יש חופש במניפה שנוגעים ובודקים
ו.. מה שלא היה קודם..
1. בנסיעה בפקקים בימים לא קרים מאוד ובלי גשם המד טמפרטורה עולה מעל האמצע ( מה שלא קרה בחיים קודם) אפילו אם זה ל20 שניות ורק אז המאוורר מתחיל להסתובב ומייד מצנן את הטמפרטורה
2. שאני חונה המאוורר נכנס לפעולה כשהרכב כבוי לגמריי
3. אני לא יודע אם זה תקין או לא אבל כשאני מדליק מזגן על קירור המאוורר לא נכנס אוטומטית לפעולה. חשבתי שאמור להכנס מייד. שאלתי את המוסך ואמרו שזה תקין
ההשערה שלי היא שיש 2 מהירויות לפעולת המאוורר ומה שמפעיל את המהירות הנמוכה ברכב שלי לא עובד
ולכן הוא פועל רק שממש חם ולא לפני
מישהו יכול להסביר איך המערכת עובדת? שאדע לאן לקחת את זה מפה כי המוסך טוענים שהכל סבבה על אף שברור שמשהו השתנה