amitos23
04-02-24, 13:50
ההתרשמות שלי מקריאה כאן ושיחות עם אנשים שהתנסו
לגבי רכישת טנדר יד-שניה,
היא שרכבי חברת חשמל לרוב מטופלים יחסית הדוק לצד שימוש סביר/צמוד נהג, ומהווים רכישה לא רעה כתלות כמובן במצב הרכב הפרטני.
להבדיל, טנדרים ורכבים ששימשו חברות בים-המלח מתאפיינים ברקבונות ובעבודה מאומצת.
מה דעתכם על רכבים ששימשו את חב׳ קצא״א?
היילקסים שנתונים 2020 לצורך העניין.
אני משער שזה רכבים שנסעו בעיקר בצירי העפר של תוואי הצינור וסחבו ציוד עבודה לא מועט.
להבדיל ממרכזי רכב ממשלתיים לא ראיתי שקצא״א מפרסמת היסטוריית טיפולים, אם כי על פניו ישנן כאלו, ולא את תוצאות המכרזים (ולא שהם מחוייבים לכך).
נבלות? או פנינה בפוטנציה?
זה כאמור לפני בחינת מצבו הפרטני של רכב פרטני.
האקזמפלרים שבנדון שומשו 4 שנים ע״י קצאא הרשומה כבעלים מקוריים (יד 00 ברישיון) , נרכשו ממנה במכרז על ידי סוחר, ועכשיו מוצעים על ידיו למכירה (בנק׳ פתיחה מעל המחירון אבל זה הסוגייה הבאה לדיון)
עמית
לגבי רכישת טנדר יד-שניה,
היא שרכבי חברת חשמל לרוב מטופלים יחסית הדוק לצד שימוש סביר/צמוד נהג, ומהווים רכישה לא רעה כתלות כמובן במצב הרכב הפרטני.
להבדיל, טנדרים ורכבים ששימשו חברות בים-המלח מתאפיינים ברקבונות ובעבודה מאומצת.
מה דעתכם על רכבים ששימשו את חב׳ קצא״א?
היילקסים שנתונים 2020 לצורך העניין.
אני משער שזה רכבים שנסעו בעיקר בצירי העפר של תוואי הצינור וסחבו ציוד עבודה לא מועט.
להבדיל ממרכזי רכב ממשלתיים לא ראיתי שקצא״א מפרסמת היסטוריית טיפולים, אם כי על פניו ישנן כאלו, ולא את תוצאות המכרזים (ולא שהם מחוייבים לכך).
נבלות? או פנינה בפוטנציה?
זה כאמור לפני בחינת מצבו הפרטני של רכב פרטני.
האקזמפלרים שבנדון שומשו 4 שנים ע״י קצאא הרשומה כבעלים מקוריים (יד 00 ברישיון) , נרכשו ממנה במכרז על ידי סוחר, ועכשיו מוצעים על ידיו למכירה (בנק׳ פתיחה מעל המחירון אבל זה הסוגייה הבאה לדיון)
עמית