התחברות

צפייה בגרסה מלאה : התאמת מפסק דוד חכם לשקע סטנדרטי ישראלי

ברששת
06-02-24, 16:11
שלום.
משהו התנסה בקניית מפסק דוד חכם מדוד אלי שיתאים לשקע הישראלי הארוך.? הבעיה שכל הדגמים שראיתי מתאימים לתקן אמריקאי שהשקע הוא מרובע באורך 120 מ"מ והשקע הישראלי למפסק דוד ארוך הוא 14ץ5 ס"מ.מה עושים?

זוהר לב
06-02-24, 18:02
https://www.aliexpress.com/item/32985321268.html

לינק לא עובד? חפש
Wifi Boiler Smart Switch Water Heater Switches Voice Remote Control US standard Touch Panel Timer Outdoor work alexa google home.

החנות: Veruodis Store. יש מרובע אופקי וגם אנכי.

erezgur
06-02-24, 19:06
ערכתי קלות את התשובה של זוהר כדי שהקישור אולי כן יעבוד. אפשר גם לחפש בעלי לפי המספר 32985321268

אלדר
06-02-24, 22:26
כרגע מצאתי את הפריט המדהים הזה ב-AliExpress. כדאי לך לבדוק אותו! ₪32.01 | דוד מתגי האיחוד האירופי/בריטניה/ארה"ב/ברזיל סטנדרטי Luxuray זכוכית קול מגע פנל טיימר Alexa Google בית wifi חיישן חכם מתג
https://a.aliexpress.com/_oEsM2H2

לנו יש את המתג הזה

asypeer
07-02-24, 12:43
אני בצרכן ״כבד״ כמו דוד לא הייתי שם מוצר ללא תקן מסין, גם מההיבט הביטוחי וגם כי הם לא מבצעים ניתוק דו קוטבי כמתחייב בחוק.
סוויצ׳ר V2 עובד אצלי ללא דופי למעלה מ4 שנים, יכול להמליץ - גם השירות לא רע כשצריך (במוצר אחר שלהם למזגן קצת הסתבכתי עם ההתאמה לשלט)

Sent from my iPhone using Tapatalk

boaz avrahami
08-02-24, 22:06
אני בצרכן ״כבד״ כמו דוד לא הייתי שם מוצר ללא תקן מסין, גם מההיבט הביטוחי וגם כי הם לא מבצעים ניתוק דו קוטבי כמתחייב בחוק.
סוויצ׳ר V2 עובד אצלי ללא דופי למעלה מ4 שנים, יכול להמליץ - גם השירות לא רע כשצריך (במוצר אחר שלהם למזגן קצת הסתבכתי עם ההתאמה לשלט)

תסתכל בתמונות של הסיניים. הם מעבירים דרכם גם L וגם N. שתי כניסות ושתי יציאות.
אם זה לא דו קוטבי אז לא הבנתי מה כן.

אגב, גם אני עם סוויצר לדוד ולמזגן

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

asypeer
09-02-24, 08:25
ממה שאני יודע זה לא מחייב שהניתוק עצמו הוא דו קוטבי, אבל ישנם מומחים גדולים ממני פה.

yovavz
10-02-24, 09:56
אני גם עם הסוויטצ'ר V2 ויותר מדי פעמים הוא נהיה ברוגז עם ה-WiFi הביתי, כך שצריך להוסיף אותו מחדש באפליקציות של בני הבית ושלי.
הרשת הביתית שלי מתבססת על מודם של הוט (לא סיבים) וראוטר פרטי וההוט לא יציב וסובל מניתוקים, כך שאני מניח שזה מוציא את הסוויטצ'ר מסינכרון.
אגב, היציבות גרועה יותר במכשירים עם גרסת WiFi ישנות יותר (מניח שהסוויטצ'ר נמנה עמם) - אין לי מושג למה.
כל פעם שאני שובר את הראש על הוספה מחדש של הדוד, אני כבר כמעט מזמין חדש מסין...

גיא
10-02-24, 10:29
אני גם עם הסוויטצ'ר V2 ויותר מדי פעמים הוא נהיה ברוגז עם ה-WiFi הביתי, כך שצריך להוסיף אותו מחדש באפליקציות של בני הבית ושלי.
הרשת הביתית שלי מתבססת על מודם של הוט (לא סיבים) וראוטר פרטי וההוט לא יציב וסובל מניתוקים, כך שאני מניח שזה מוציא את הסוויטצ'ר מסינכרון.
אגב, היציבות גרועה יותר במכשירים עם גרסת WiFi ישנות יותר (מניח שהסוויטצ'ר נמנה עמם) - אין לי מושג למה.
כל פעם שאני שובר את הראש על הוספה מחדש של הדוד, אני כבר כמעט מזמין חדש מסין...אחרי מלחמה קטנה עם הוא. פתרתי את בעיות הרשת .... הניתוקים ... האיטיות .. למעשה. טפו טפו .. הרשת של הוא כרגע ללא דופי.

אם תרצה לריב איתם .. דבר איתי קודם

Sent from my DN2103 using Tapatalk

שחף110
13-02-24, 16:06
סוויצר עובד שנתיים בצורה מצויינת

sportage
19-02-24, 20:28
היחידות בתקן אירופי פוגשות לא רע את הברגים של שקעי גוויס.

חלקם גם את הקופסאות העגולות של 55 מ"מ אבל לא תמיד כשמדובר ביחידות המוגדרות לזרם גבוה.

לאחת מהן נאלצתי להדפיס מתאם...

אממה, למרות שהם נראות עם ניתוק דו-קוטבי, הממסר מנתק רק את הפאזה ולכן לא עומד בתקן הישראלי.

ללמרות שחלק גדול מהבית שלי מרושת עם מתגים שנרכשו מעלי הזריז, לבוילר לא לקחתי סיכון ורכשתי את הסוויצ'ר המגיע בשלל מידות לכל קופסא ישראלית.

amitaikl
20-02-24, 17:28
חימום מים מזוית אחרת - הטרמוסטט.
נתקלתי במוצר הזה: דולפין (https://www.dolphinboiler.com/)
מתוך האתר:

מתג חכם לדוד שמאפשר שליטה על טמפרטורת המים מכל מקום ובכל זמן.תצוגה פשוטה של מספר המקלחות וטמפרטורת המים בדוד.חיווי על משך הזמן שיקח לחמם מים בכמות שתרצה וניהול חימום המים לפי תוכניות קבועות.מקסימום נוחות, יעילות, וחיסכון.

חימום מים לטמפרטורה הנדרשת בלבדהפעל את הדוד לפי טמפרטורת יעד או כמות מקלחות רצויההמערכת תדווח מתי המים יהיו מוכנים, תודיע לך שהמים הגיעו לחום הרצוי ותכבה אוטומטית את הדוד.

על פניו, נשמע פנטסטי. מצד שני, התייעצתי עם חבר שמתקין דודים והוא לא שמע על זה.
מישהו מכיר? התנסה? מרוצה או לא מרוצה?

shachar
20-02-24, 18:34
אני עושה שימוש במודול z-wave שיש לו חיישן חום במקביל לטרמוסטט כחמש שנים.

כך שאני מתייחס לטמפ בהפעלת דוד.
למשל מקלחת בוקר הדוד יעבוד 45 ד בשעה z אם הטמפ לא עולה על x, מה שיאפשר לו לחמם מעט אם הדוד חם ו45ד אם המים קרים..
אם הטמפ בחוץ היא y אז ב 2000 תדליק את הדוד לחצי שעה.
הפעלה ל:"מקלחת אחת"
מדידת הטמפ צמודה לטרמוסטט אז היא לא טמפ המים שתהיה בברז, הנסיון מצביע על הטמפ שיש לקבוע.
יש גם שוני בסוג גוף החימום או המאיץ.
Having said that...
הדולפין נראה מוצר שימושי כמובן בתלות בפרמטרים עליהם ניתן לשלוט.

סוויצר היה לי דור ראשון והיה לי קשר הדוק עם התמיכה שלכם לרבות שליחת לוגים ובדיקות - איכזבו...

לגבי ניתוק - אני משתמש בקונטקטור כך שמנתק פאזה ואפס.

Sent from my T40Pro using Tapatalk

boaz avrahami
20-02-24, 19:28
בתור צעצוע זה מאוד נחמד ותו לא.
אם מה שהסוויצ׳ר לא מספק אותך יותר פשוט וזול להדליק את הבוילר באוקטובר ולכבות במרץ.
זה כנראה לא ישפיע מהותית על חשבון החשמל ובנוסף תמיד יהיו מים חמים בבית.
אם יש צרכנים רבים אז סיכוי שאחדים מהם יעשו שימוש לרעה באין סוף מים חמים.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

amitaikl
20-02-24, 21:09
אין לי סוויצ'ר.
לא מצאתי בו ייתרון מספיק על השעון שבת הסטנדרטי.
עם הדולפין אני רואה game changer בגלל שיש פה עניין של כמות וטמפ מים מדודה, על פני הערכה כמה מים חמים צריך

shachar
20-02-24, 21:17
.

היתרון של המתגים החכמים היא ההפעלה מרחוק.

אישתי צועקת לי "תדליק דוד" ואני לא צריך לקום מהכורסא.

Sent from my SM-N986B using Tapatalk

yochaytzur
20-02-24, 21:32
אין לי סוויצ'ר.

יש לנו סוויצר בדוד מספר שנים. היתרונות מול שעון שבת מכני:
1. יותר קל לשנות שעות (מהכורסא) אם רוצים נגיד חצי שעה יותר מוקדם באופן חד פעמי
2. שעון קיץ-חורף לא צריך לכוון כל פעם
3. אחרי הפסקת חשמל השעון המכני יוצא מכיוון ומגלים את זה רק כשמישהו צועק "למה אין מים"
4. כמובן ההפעלה מרחוק, למשל בחזרה מטיול.
מוצר ששווה כל שקל.

Sent from my SM-A736B using Tapatalk

Juv
20-02-24, 22:08
זה לא ממש שייך אבל התקנו השבוע מחמם על גז.
נגמר כל ענייני הדלקת הדוד החשמלי.
ובלי לעשות חישוב אני בטוח שזה יותר יקר מול דוד קיים בחישוב לעשר שנים. לא אכפת לי - על מים חמים בלי תכנון מראש שווה לי לשלם (במקרה הכי גרוע) כמה שקלים ליום.

Sent from my SM-S921B using Tapatalk

איל מ
21-02-24, 17:00
אז מה הבעיה להשאיר את הדוד הישן, שפשוט יהיה דלוק?
**גיף של Khaby Lame**

חנן-ג'יפולוג
21-02-24, 17:07
הדוד אצלי דלוק מאז שהותקן.

מוטי ג.
21-02-24, 20:07
זה לא ממש שייך אבל התקנו השבוע מחמם על גז.
נגמר כל ענייני הדלקת הדוד החשמלי.
ובלי לעשות חישוב אני בטוח שזה יותר יקר מול דוד קיים בחישוב לעשר שנים. לא אכפת לי - על מים חמים בלי תכנון מראש שווה לי לשלם (במקרה הכי גרוע) כמה שקלים ליום.

Sent from my SM-S921B using Tapatalkזה גם מעלה את כמות המים, חחח, אבל לגמרי אפס כאב ראש למתי להדליק וכמה מים חמים נשארים.
אצלי יש בקר מתוכנת עם רגש מים מושחל עם הטרמוסטט,
הבקר מכיל לוזים עפ"י חודשי השנה, מאפשר שליטה ע"י סמס וממשק גרפי בטלפון, המדידה מייצגת כמה מים חמים יש.
יש לי תוכנית להוסיף AI ע"ב מזג האוויר באותו היום, אבל לא התפניתי לזה עדיין.

Sent from my SM-N986B using Tapatalk

moutzi
22-02-24, 18:52
גם אם הדוד נשאר דלוק 25 שעות ביממה זה לא תמיד יעזור [emoji3]
עדיין יש בדוד כמות מסוימת של מים חמים שלא יספיקו להתחמם שוב אם כמה בני משפחה מעוניינים להתקלח בערך באותה השעה (לפני אירוע לדוגמה)

-->