התחברות

צפייה בגרסה מלאה : מבקש המלצה מערכת אינטרקום לקסדה

boaz avrahami
16-02-24, 18:59
מבקש את חוכמת ההמונים בנוגע למערכת אינטרקום , עדיף אלחוטית בין נהג ונוסע על ממשק לטלפון עבור שיחות ומוזיקה, יציאה למכשיר קשר ( PTT?) ורצוי מאוד עד כדי כורח, ביטול רעשים.

טווח אלחוטי של האינטרקום לפחות כמה עשרות מטרים על מנת שניתן יהיה להשתמש בזה למכוון חיצוני.

קניה בארץ או יבוא מחול בחבילה הן האפשרויות הראליות.

מכירים משהו רלוונטי.
המלצות או אזהרות יתקבלו בברכה.

תודה מראש

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

נדב42
16-02-24, 23:36
כבר הרבה שנים לא רוכב על דו גלגלי או כלי אחר שמצריך קסדה.

אני רוצה להאמין שניתן לרכוש היום קסדות עם Bluetooth, ואם לא אז שאפשר להוסיף להן כזה.

בגלישת שלג אני משתמש בשנים האחרונות בקסדה עם BT ומתאם BT למכשיר הקשר עם PTT, זה עובד לא רע.

אם הקסדה או הקיט תומכים בשני מכשירים בו זמנית אז תוכל לשלב קשר וטלפון בקלות.

אם תרצה ובהנחה ואחזור בשלום עוד שבועיים, אתה מוזמן לנסות את המתאם שלי עם מכשיר קשר תואם (יעבוד גם עם רוב הבאופנגים)

ביקשת גם אזהרות - אל תתפתה לשמוע מוסיקה בקסדה בזמן רכיבה/נהיגה.

shmil
17-02-24, 04:19
תתחדש!

boaz avrahami
17-02-24, 13:29
תודה שמיל.

נדב האביזר שלך מיועד גם לקשר פנים שוטף בין שתי הקסדות או רק מערכת ראש לחיבור לבאפנג?

נדב42
17-02-24, 13:36
האביזר שלי רק מתאם בין מכשיר קשר סטנדרטי למערכת BT קיימת

talw
17-02-24, 16:11
https://shchori.co.il/%d7%93%d7%99%d7%91%d7%95%d7%a8%d7%99%d7% 95%d7%aa-%d7%9c%d7%a7%d7%a1%d7%93%d7%94/

עובד אצל הרבה רוכבים כבר שנים. נמצא כמעט בכל חנות אביזרים לאופנועים.
לי יש את זה BTX2 PRO S ,משתמש בה להוראות וויז ומענה לטלפון.
יש בערכה את כל מה שדרוש. -ערכה לרוכב אחד במקרה שלי.

בדאלק
17-02-24, 16:48
מה עם תמונה של המכונה?

ש01
19-02-24, 13:40
פחות מתמצא בנושא אבל,

בהשכרת אופנועים בגרמניה קיבלנו קסדות של SHOI עם מערכת BT בילד אין.
קשר שותף בין הרוכבים על אותו האופנוע ואופנוע נוסף עד לטווח של מאות מטרים ללא הפרעות ורעשים כלל.
להערכתי גם כוללת סוג של ביטול רעשים כי רעשי הרוח וכד' היו מאוד חלשים.
ניתן, כמובן, היה גם לקבל שיחות בסלולר והנחיות וויז.

שמוליקו
19-02-24, 14:33
גם אצלי מידלן על שתי הקסדות וגם אצל אחד החברים.
ניתן לדבר בין כולם.
למידלן שירות כאן בארץ, יושבים איפושהו ברמת גן.
מאוד אדיבים בשירות.
סה"כ מערכות אמינות.

146089146090

boaz avrahami
20-02-24, 04:26
תודה בנתיים לכל המגיבים.
התפלאתי שאין המלצות למוצרים יותר זולים מעלי.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20240220/5baeb1ed93a5c6d660e07c78f45dd14e.jpg

Kawasaki KRX-1000

בנתונים המוכרים לנו:
31x10x15
מרווח גחון 40 סמ
מהלכי מתלה מעל 50 סמ.
מנוע אומוספרי צנוע בעל 112 כס מניע משקל עצמי של כ 850 קג לפני נוסעים.

והנתון הכמעט הכי חשוב אצל רוב בעלי הכלים האלו, יש לו סאב וופר מקורי ענק בתא המטען [emoji23]
[emoji2372]

בדאלק
20-02-24, 20:05
פגז

ולנושא השרשור אני וחברים משתמשים בקארדו פקטוק לדיבור תו"כ רכיבה, האופציה היחידה שבאמת קולטת למרחק של יותר מ50 מטר בלי הפרעות ומשתמשת בערוץ קשר פרטי משלה (DMC) לתקשר בין היחידות ולא בקישוריות בלוטות (שגם את זה כמובן יש לה - הטלפון מחובר במקביל גם בזמן השימוש בערוץ הDMC)

אבל לשימוש שאתה מתאר לשיחה בין נהג לנוסע לידו, האופציות הזולות יותר של קארדו יעשו את העבודה - יש דילים טובים על קיטים זוגיים גם בארץ וגם באמזון, אבל אם אתה לא מחפש להשקיע הסיניות מעלי אקספרס כנראה יעשו את העבודה, וגם פה לך מראש על קיט זוגי

איל מ
20-02-24, 22:03
לי יש סינית מעליאקספרס.
אחת שהיא גם דיבורית וגם מצלמת דרך.
איכות הסאונד לא תפיל מהכסא מי שאוהב לשמוע מוזיקה, מבחינת עומק הצליל, אבל מספיק טובה בשביל שיחות טלפון. שומעים חלק וברור והווליום שלה אף יותר גבוה מהקארדו שהיו לי. בשיחות שלי אין תלונות מהדובר בצד השני על רעשים .
לגבי אינטרקום, חש בה את הפונקציה, אני לא משתמש. מניח שאם היא מתפקדת כמו שאר הפונקציות של הדיבורית, אז אין חשש מלקנות.
רוצה לומר,
בד"כ אינטרקום באופנוע משמש גם לתקשורת בין רוכבים שונים ע"ג אופנועים שונים, ותקשורת בין רוכב למורכב היא קטנה על המערכת. לכן לא הייתי פוסל סיניות עם חוות דעת טובות בעלי. לא ממליץ לך ספציפית על שלי, כי בתכונה הזאת אני לא משתמש.

לגבי ההמלצות על החברות של הביוקר-
לרוב מי שמשתמש בפונקציות של אינטרקום (מעיד על רוכבים בזוגות, או בטיולי כביש), וגם גולש בג'יפולוג, הוא מפלח אוכלוסיה יותר בוגר ומדושן. בשל כך, יכול להרשות לעצמו.

בדאלק
20-02-24, 22:27
לגבי ההמלצות על החברות של הביוקר-
לרוב מי שמשתמש בפונקציות של אינטרקום (מעיד על רוכבים בזוגות, או בטיולי כביש), וגם גולש בג'יפולוג, הוא מפלח אוכלוסיה יותר בוגר ומדושן. בשל כך, יכול להרשות לעצמו.

בול.
אוווווווו שפשוט מרחק השידור, רצף השידור והאיכות שלו נמצא בראש סדר העדיפויות - כמו אצלי ואצל החבר'ה שלי שרוכבים איתי (רק) בשטח. כל דיבורית פחות מהפקטוק מתנתקת ביותר מ50 מטר מרחק בשטח פתוח ופחות מזה בשטח מיוער, וזה בטובות שבהן - לא טוב.
הפקטוק מאפשרת מרחקים משמעותיים הרבה יותר בין 2 רוכבים והרבה יותר מזה בקבוצה של כאלו - הדיבוריות משמשות גם כתחנות ממסר ומקפיצות את השדר מאחת לשניה, כלומר רוכב ראשון יכול להיות במרחק/ איזור שהוא לא רואה בכלל את הרוכב האחרון ועדין לשוחח איתו.

boaz avrahami
10-03-24, 20:39
אחרי שסקרתי את האפשרויות גם מול סקירות ביוטיוב מצאתי שזו עלולה להתאים לי.
אני לא צריך נכון לעכשיו אינטרקום קבוצתי אע״פ שזה נתמך.
500 מטר לזוג או עד 2000. בסקירות זה עובד להם אבל אני צריך בין זוג באותו הכלי ועם כיסוי לכיוון מעברים טכניים.

בנתיים בשיחות טלפון הצד השני לא שם לב שזה דיבורית ובכלל לא שומע הפרעות רקע.
האינטרקום עובד אבל עוד לא ניסינו מספיק בלייב.

יש רדיו FN, יש מוזיקה מהטלפון לרבות שיתוף.

נושא מכשיר הקשר דורש בדיקה. עוד לא יודע לענות על זה.

מפה לשם הזמנתי לפני זמן מה מכשיר עמיד למים QYT9900/ WP12

Is https://uploads.tapatalk-cdn.com/20240310/02ba909f42caafb08ecef8680368f030.png

raanan
10-03-24, 21:24
אחרי שסקרתי את האפשרויות גם מול סקירות ביוטיוב מצאתי שזו עלולה להתאים לי.
קצת קטנוני אבל,
עשויה / יכולה / מסוגלת להתאים...

boaz avrahami
10-03-24, 21:30
שימוש ציני מכוון במילה הזו [emoji4]

-->