PDA

צפייה בגרסה מלאה : נעילה סינית ליברטי

liron.s
26-02-24, 23:47
אהלן
לפני כ8 חודשים התקנתי נעילה סינית מוכרת
לאחר 3 חודשים הפסיקה לעבוד ,הוחלפה תחת אחריות לחדשה, כעת שוב הפסיקה לעבוד -רוצים להחליף שוב תחת אחריות ,מה הייתם עושים ?
-מה יכול לגרום לנעילה לקרוס אחרי זמן קצר ?
חשוב לציין שזה מותג מוכר וותיק יחסית שמותקן בלא מעט גיפים…ולא איזה זבל מעלי אקספרס
האם שווה לקחת שוב את הסיכון?או ללכת על arb/ox בתוספת תשלום כמובן…

שגיא S
27-02-24, 00:42
תפרט קצת מה הבעיה בנעילה? מה קורס?
ואולי הייתי חושב על להחליף מתקין...

liron.s
27-02-24, 07:54
תפרט קצת מה הבעיה בנעילה? מה קורס?
ואולי הייתי חושב על להחליף מתקין...

לא באמת יודע, פעם קודמת החליפו גוף שלם ולא בדקו מה גרם לכשל..

erezgur
27-02-24, 08:51
לא יודע לענות לך אבל אולי אם תיתן יותר פרטים תוכל לקבל תשובות טובות יותר.
איזו נעילה? אוטומטית או נשלטת? קדמית או אחורית?
מה היו הסימפטומים הפעם הראשונה?
מה כעת הסיפםטומים?
מה אומר המוסך / המתקין?

נכתב מהנייד

boaz avrahami
27-02-24, 08:58
ספר איזה תוצאת ואיזה דגם והאם היא חשמלית או פנאומטית.

אם נעילה לא נשברת ( ועושה נזק גדול כנראה מסביבה) אני לא רואה שום סיבה להחליף אותה ולדעתי לא שיתפו או לא הבנת את הפרטים הטכניים.

מקובל בנעילה פנאומטית ( מופעלת קומפרסור ולחץ אוויר) לתקלה שנובעת מדליפה.

בחשמלית עלול להיכשל המנגנון האלקטרו מגנטי.

בשני המקרים התקלה והתיקון הוא נקודתי.

לא מכיר סיניות אוטומטיות ( אולי אני טועה) מפני שגם המערביות בעיקרון זולות.

קח בחשבון שהסיניות הן העתק, מוצלח יותר או פחות, של נעילות מובילות. ממש 1:1 העתק אבל לא תמיד מאיכות יצור קרובה למקור.
כל סיני שאתה מחשיב כטוב נמכר גם בעלי באבא. גם הטובים וגם הפחות.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

asafk
27-02-24, 09:12
ההחלפה באחריות הבנתי. האם גם ההתקנה באחריות או שאתה צריך לשלם שוב על פירוק והרכבה (במילים אחרות את האחריות נותן המתקין או יבואן הנעילה? )

על פניו אם מדובר במוצר מוכר וטוב באופן כללי חבל לוותר על האחריות ואת הכסף שכבר שילמת על הנעילה וההתקנה לזרוק לפח. אלא אם כן כמובן מזכים אותך לפחות על מחיר המוצר.
אני כן תמה לגבי ההתקנה והמתקין - ההתקנה לא באמת פשוטה ודורשת רמה של מכונאות מעבר לבסיסית (כיווני קורונה פיניון, וסתם עבודה לפי ההוראות). ראיתי למשל נעילה שהותקנה בדיפרנציאל של ג'יפ והרכיבו דיסקית בצד הלא נכון. זה משהו שנראה פעוט אבל יכול להרוס נעילה.
לכן גם אם ההחלפה באחריות וזה אותו מתקין - תברר איתו טוב שהוא יודע מה הוא עושה ולא בלתי סביר שתדרוש ממנו להראות לך שהוא עובד לפי ההוראות בפעם השלישית....

אסף.

liron.s
27-02-24, 16:56
ספר איזה תוצאת ואיזה דגם והאם היא חשמלית או פנאומטית.

אם נעילה לא נשברת ( ועושה נזק גדול כנראה מסביבה) אני לא רואה שום סיבה להחליף אותה ולדעתי לא שיתפו או לא הבנת את הפרטים הטכניים.

מקובל בנעילה פנאומטית ( מופעלת קומפרסור ולחץ אוויר) לתקלה שנובעת מדליפה.

בחשמלית עלול להיכשל המנגנון האלקטרו מגנטי.

בשני המקרים התקלה והתיקון הוא נקודתי.

לא מכיר סיניות אוטומטיות ( אולי אני טועה) מפני שגם המערביות בעיקרון זולות.

קח בחשבון שהסיניות הן העתק, מוצלח יותר או פחות, של נעילות מובילות. ממש 1:1 העתק אבל לא תמיד מאיכות יצור קרובה למקור.
כל סיני שאתה מחשיב כטוב נמכר גם בעלי באבא. גם הטובים וגם הפחות.

סליחה על חוסר בפרטים
נעילה אחורית חשמלית
התופעה התחילה מרעש של משהו מתנתק שהיא עובדת …כמו מתנתקת בעומס
ולאחר מכן מפסיקה לעבוד בכלל-כאילו אין נעילה
לא נשברה ולא היה כשל ויזואלי,לכן החליפו גוף

liron.s
27-02-24, 19:20
ההחלפה באחריות הבנתי. האם גם ההתקנה באחריות או שאתה צריך לשלם שוב על פירוק והרכבה (במילים אחרות את האחריות נותן המתקין או יבואן הנעילה? )

על פניו אם מדובר במוצר מוכר וטוב באופן כללי חבל לוותר על האחריות ואת הכסף שכבר שילמת על הנעילה וההתקנה לזרוק לפח. אלא אם כן כמובן מזכים אותך לפחות על מחיר המוצר.
אני כן תמה לגבי ההתקנה והמתקין - ההתקנה לא באמת פשוטה ודורשת רמה של מכונאות מעבר לבסיסית (כיווני קורונה פיניון, וסתם עבודה לפי ההוראות). ראיתי למשל נעילה שהותקנה בדיפרנציאל של ג'יפ והרכיבו דיסקית בצד הלא נכון. זה משהו שנראה פעוט אבל יכול להרוס נעילה.
לכן גם אם ההחלפה באחריות וזה אותו מתקין - תברר איתו טוב שהוא יודע מה הוא עושה ולא בלתי סביר שתדרוש ממנו להראות לך שהוא עובד לפי ההוראות בפעם השלישית....

אסף.

אכן הקלישאה אומרת ש90 אחוז מבעיות בנעילה זו ההתקנה אבל פה מוזר קצת כי הותקנו לא מעט נעילות כאלו ברכבים אחרים

boaz avrahami
27-02-24, 21:51
זה נשמע כמו תקלה של האלקטרו מגנט. בטח אם לא נשבר דבר.

אם לא חסרים פרטים אז התנהלות המתקין מוזרה בעיני.

-->