צפייה בגרסה מלאה : השלב הבא אחרי הגבהה - תיקון קסטר
לאחר ההגבהה (2.5"-3"), השיכוך ב jk מרגיש קשה יותר וההגה מעט משוחרר מדי לטעמי בהשוואה למה שהיה קודם.
קראתי קצת והבנתי שהמפלצ המוצצ מבקש ממני לקנות ולהחליף עוד חלקים..
אני מבין שצריך לתקן את זוית הקסטר, עם זרועות רדיוס קדמיות תחתונות מתכווננות.
בנוסף הצלחתי להבין שהזוית של הזרועות גם חשובה לשיכוך ויכול להיות שההגבהה יצרה זוית שגורמת לתגובה הקשוחה יותר שאני מרגיש ואולי כדאי במקום זרועות מתכווננות - לקנות תושבות הנמכה לשילדה? (והאם התושבת הנמוכה לא תפריע בשטח?)
מהי הדרך הנכונה?
תודה
אלעד.
התכוונתי עליונות לא תחתונות, בתור התחלה.....
.
לא ציינת איזו הגבהה שמת. אם החלפת בולמים - הם אלו שאחראים על השיכוך.
לגבי זווית קסטר, זרועות מתכווננות בשילוב מגון פרונט שמכיר את הרכב כנראה יתנו את הפתרון, לא נראה לי שצריך להתעסק עם תושבות בכלל.
לגבי תחושת חופש בהיגוי - קח בחשבון שזה חלק מהדיל כשמגביהים - מי יותר ומי פחות.
מציע שתנסה למצוא ג׳יפ עם הגבהה דומה ועשה בו נסיעת מבחן להשוואה ...
https://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/2788-%D7%96%D7%95%D7%95%D7%99%D7%AA-%D7%A7%D7%A1%D7%98%D7%A8-%D7%A9%D7%9C%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%AA-%D7%97%D7%99%D7%95%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%94%D7%A9%D7%A4%D7%A2%D7%94
אתה עוד תגלה שחוץ מהזרועות צריך לשדרג עוד כמה רכיבים... :-)
https://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/2788-%D7%96%D7%95%D7%95%D7%99%D7%AA-%D7%A7%D7%A1%D7%98%D7%A8-%D7%A9%D7%9C%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%AA-%D7%97%D7%99%D7%95%D7%91%D7%99%D7%AA-%D7%94%D7%A9%D7%A4%D7%A2%D7%94
אתה עוד תגלה שחוץ מהזרועות צריך לשדרג עוד כמה רכיבים... :-)
קראתי את זה ועוד כמה שירשורים..
הוחלט על רכישת זרועות עליונות קדמיות מתכווננות בלבד כרגע.
תושבות מונמכות למרות שהן יתקנו את זוית זרועות הרדיוס ושיפרו את השיכוך - יבלטו מלמטה והפגיעות שלהן לא שווה את זה בעבורי.
לא ציינת איזו הגבהה שמת. אם החלפת בולמים - הם אלו שאחראים על השיכוך.
לגבי זווית קסטר, זרועות מתכווננות בשילוב מגון פרונט שמכיר את הרכב כנראה יתנו את הפתרון, לא נראה לי שצריך להתעסק עם תושבות בכלל.
לגבי תחושת חופש בהיגוי - קח בחשבון שזה חלק מהדיל כשמגביהים - מי יותר ומי פחות.
מציע שתנסה למצוא ג׳יפ עם הגבהה דומה ועשה בו נסיעת מבחן להשוואה ...
לפי מה שאני מבין ובמלים פשוטות של טירון כשזרוע הרדיוס "מצביעה" על המכשול בכביש/בשטח היא לוקחת על עצמה חלק מהשיכוך של הקפיץ/הבולם בהתנגדות הישירה שלה, לכן הרעיון הוא לתקן בחזרה את הזוית למצב מקורי וזה מה שהתושבות עושות.
לגבי חופש בהגה - לא רואה סיבה שיהיה חופש אם ההגבהה לא קיצונית והרכב בנוי כמו שצריך. זה אומר רכיבים תקינים ותיקון זויות שנוצרות בעקבות ההגבהה.
אבל מה אני מבין, את כל זה אני לומד תוך כדי תנועה מאז שיש לי את הרנגלר ולכן מעלה פה כדי לקבל הכוונה מבעלי ניסיון..
קראתי את זה ועוד כמה שירשורים..
הוחלט על רכישת זרועות עליונות קדמיות מתכווננות בלבד כרגע.
תושבות מונמכות למרות שהן יתקנו את זוית זרועות הרדיוס ושיפרו את השיכוך - יבלטו מלמטה והפגיעות שלהן לא שווה את זה בעבורי.
אתה זוכר מה קרה לצהוב בטיולים...?
רק שואל...
כן אבל זה היה ספורט עם מישמש של חלקים, ולא שלי..
עכשיו אנחנו יודעים קצת יותר.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.