צפייה בגרסה מלאה : יש כאן משהו שמכיר מישהו במדור רישוי כלי יריה?
???
מנסים להבין משהו (הילד אוטוטו בקבע, מחכה כבר 5 חודשים לאישור קניית האקדח ועדין לא יצרו איתו קשר)
זה הגיוני התנאי לקבלת אקדח זה סיום שרות חובה זה אולי עושה את הבעיה
שחר גרינברג
20-03-24, 14:57
נמצא בדיוק באותו מצב
הגשתי בקשה בתחילת נובמבר
ממה שאני מבין הם בקריסה מוחלטת ועדיין לא סיימו לבדוק בקשות מאוקטובר
Sent from my iPhone using Tapatalk
שחר גרינברג
20-03-24, 14:57
זה הגיוני התנאי לקבלת אקדח זה סיום שרות חובה זה אולי עושה את הבעיה
אם הילד בקבע אז הוא סיים שירות חובה
עורך: ראיתי עכשיו שכתבת שעדיין לא נכנס לקבע
Sent from my iPhone using Tapatalk
RoyiBaum12
20-03-24, 16:54
מהחוויה האישית שלי,הוצאתי בתחילת הקבע (לא בזמן מלחמה)
וקיבלתי תוך שבועיים אישור.
האישור "אבד" בתוך דואר הזבל וכאשר באתי להוציא בקשה חדשה בזמן המלחמה(אחרי שחרור) גיליתי שהוא שם.
האישור למעשה הוא "אישור מותנה" אישור ללכת למטווח לעבור קורס ואחריו למעשה מקבלים תוך עד 7 ימי עסקים את האישור הפיזי לקנות אקדח ואחרי משו כמו כמה חודשים מקבלים את האישור על כרטיס מגנטי יפה.
אגב,לוחמים מרובאי 07 פתורים מראיון אישי,כלומר לאחר צירוף הטופס שמראה את מהלך השירות הצבאי שלך(קורסים טירונות וכו) הם מבינים מה רמתך כחייל ואז יודעים האם אתה פטור או לא.
אם הוא עדיין לא סיים פרקטית את השירות הסדיר אני מאמין שזה יכול להשפיע כי לדעתי אין אישור להחזיק באקדח אזרחי לחייל שאינו בקבע ואינו *קצין* אם הוא משרת ביחידה שבה עושים הכשרת אקדח זה דבר שיכול לעזור(כאמור מופיע בטופס שמוציאים מהאתר של צהל).
קיצר...אני מאמין שכניראה הייתה איזו פאלטה בהגשת הטפסים ושווה לחכות מולם בטלפון עד למענה אישי אנושי ולהבין את הסטטוס(נכון ללפני 3 חודש חיכיתי שעה)
וסתם לרפרנס אבא שלי הגיש בקשה חדשה אחרי שהפקיד את הרישיון שלו לפני 12 שנה וקיבל מענה תוך בערך חודשיים וחצי בשיא המלחמה.
אם יש לו עוד שאלות יכול לפנות אלי בכיף...054-8340770
מקווה שעוזר
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
boaz avrahami
20-03-24, 17:00
היום אתה צריך לקבל טלפון מהמשרד וראיון טלפוני די מטופש ואז מנפיקים את האישור המותנה במייל.
מעבר לכך שיש סטטוס באזור האישי ואתה יכול להתעדכן.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
RoyiBaum12
20-03-24, 17:21
היום אתה צריך לקבל טלפון מהמשרד וראיון טלפוני די מטופש ואז מנפיקים את האישור המותנה במייל.
Sent from my iPhone using Tapatalk Proהסטטוס מתעדכן הזה שווה לתחת קצת הוא לא מתעדכן באמת...לפחות מהחוויה האישית שלי
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
׳׳ ׳׳×׳™׳™׳—׳¡ ׳׳׳§׳¨׳” ׳”׳¡׳₪׳¦׳™׳₪׳™ ׳›׳™ ׳׳*׳™ ׳׳ ׳‘׳§׳™׳ ׳‘׳×׳*׳׳™׳,
׳‘׳—׳•׳“׳©׳™׳™׳ ׳”׳¨׳׳©׳•׳*׳™׳ ׳׳—׳¨׳™ ׳”7.10 ׳”׳™׳” ׳‘׳׳׳’׳ ׳©׳׳
׳”׳™׳• ׳׳*׳©׳™׳ ׳©׳”׳‘׳§׳©׳•׳× ׳©׳׳”׳ ׳*׳¢׳׳׳• ׳׳׳ ׳”׳¡׳‘׳¨
׳—׳׳§ ׳§׳™׳‘׳׳• ׳׳”׳¨
׳׳*׳™ ׳׳׳©׳ ׳§׳™׳‘׳׳×׳™ ׳×׳•׳ 30 ׳™׳•׳, ׳¨׳¡׳´׳ ׳‘׳׳™׳.
׳”׳™׳• ׳׳₪׳™׳׳• ׳׳§׳¨׳™׳ ׳™׳•׳×׳¨ ׳‘׳”׳•׳׳™׳, ׳׳•׳—׳׳™׳ ׳‘׳׳™׳ ׳©׳§׳™׳‘׳׳• ׳×׳•׳ 10-14 ׳™׳•׳, ׳—׳‘׳¨׳™׳ ׳׳¢׳‘׳•׳“׳”.
׳׳™ ׳©׳׳™׳›׳©׳”׳• ׳׳ ׳”׳×׳׳–׳ ׳׳–׳׳• ׳׳– , ׳‘׳”׳×׳—׳׳”, ׳›׳•׳׳ ׳“׳¨׳’׳•׳× ׳§׳¦׳•׳*׳” ׳‘׳›׳™׳¨׳•׳× (׳׳₪׳—׳•׳× 2 ׳¡׳׳´׳׳™׳ ׳‘׳©׳׳´׳₪ ׳₪׳¢׳™׳ ׳׳—׳‘׳¨׳™) ׳₪׳©׳•׳˜ ׳׳ ׳§׳™׳‘׳.
׳”׳’׳ ׳©׳¢׳‘׳¨׳• ׳›׳‘׳¨ 4-5 ׳—׳•׳“׳© ׳׳”׳’׳©׳”.
׳‘׳×׳—׳•׳©׳×׳*׳• ׳׳™ ׳©׳׳ ׳”׳×׳׳–׳ ׳׳–׳׳• ׳¢׳“ ׳©׳¢׳¦׳¨׳• ׳׳× ׳‘׳ ׳’׳‘׳™׳¨ ׳•׳—׳‘׳¨׳™׳ ׳׳—׳×׳•׳ ׳¢׳ ׳›׳ ׳”׳‘׳§׳©׳•׳× ׳¢׳ ׳¢׳™׳•׳•׳¨, ׳›׳¨׳’׳¢ ׳*׳׳¦׳ ׳‘׳׳™׳׳‘׳• ׳׳•׳—׳׳˜.
׳׳’׳‘, ׳›׳©׳§׳*׳™׳×׳™ ׳׳§׳“׳— ׳׳‘׳¡׳•׳£ ׳׳§׳— ׳©׳‘׳•׳¢׳™׳™׳ ׳¢׳“ ׳©׳*׳¨׳©׳ ׳¢׳ ׳©׳׳™, ׳”׳¡׳•׳—׳¨ (׳׳¨׳’׳•׳ ׳׳—׳“ ׳”׳’׳“׳•׳׳™׳ ׳©׳’׳ ׳׳¡׳₪׳§ ׳*׳©׳§ ׳׳×׳•׳¦׳¨׳×׳• ׳׳׳©׳¨׳“ ׳”׳‘׳˜׳—׳•׳) ׳₪׳*׳” ׳™׳©׳™׳¨׳•׳× ׳׳‘׳˜׳´׳₪,
׳׳˜׳¢׳*׳×׳• ׳”׳ ׳¢׳¡׳•׳§׳™׳ ׳‘׳‘׳™׳§׳•׳¨׳•׳×, ׳׳¢׳‘׳¨ ׳¢׳ ׳׳™׳©׳•׳¨׳™׳ ׳©׳›׳‘׳¨ ׳”׳•׳*׳₪׳§׳• ׳•׳›׳™׳¡׳•׳™ ׳×׳—׳× ׳¢׳¦׳׳™. ׳׳›׳ ׳›׳׳¢׳˜ ׳׳ ׳׳*׳₪׳™׳§׳™׳ ׳׳™׳©׳•׳¨׳™׳ ׳›׳¨׳’׳¢.
׳׳׳‘׳“ ׳׳”׳×׳׳–׳¨ ׳‘׳¡׳‘׳׳*׳•׳× ׳›׳*׳¨׳׳” ׳׳™׳ ׳׳” ׳׳¢׳©׳•׳×.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
מטופש או לאו, אבל לא תמיד מאשרים
אנשי קבע פטורים מראיון טלפוני
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.