צפייה בגרסה מלאה : טיול נחל סדום ופרצים תחתון
שלום,
אנחנו זוג רוצים לטייל קצת בסביבת המלונות בים המלח וחשבנו על המסלול המעגלי של נחל סדום ופרצים תחתון.
עד כמה זה בעייתי לעשות את המסלול רכב בודד ג'מני (ממוגן וצמיגי 50/50)?
האם המסולל קל או בינוני?
כמה זמן אמור לקחת המסלול בקצב רגוע?
146606
גל,
קל קליל ודי קצר. שעה וחצי עם הפסקות. התצפית מהר סדום מומלצת מאוד.
אסף.
קחו בגדי ים ושלבו בקצה את עין פלוטית.
תודה אסף ודורון! נעשה את הטיול.
מכיוון שאנחנו שבוע במלון בים המלח, האם יש עוד מסלולים קצרים וקלים יחסית שאפשר לעשות בסביבה הקרובה?
גל,
אני ממליץ מאוד על המסלול הרגלי (מהמלון לא צריך להיכנס לאוטו) של עין בוקק. אמנם נדוש והמוני אבל יפה.
אסף.
אני מודה שלא התעמקתי בצילום המסלול (קישור למסלול עצמו היה עוזר), אבל אם אתה מתכוון לפרצים עליון - יש שם אתגרי עבירות. פרצים תחתון (ערץ הנחל) כבר מזמן סגור בחלק הקרוב למערכת הקמח כך שהוא לא יכול להיות חלק מהמסלול המעגלי שבכותרת.
אני מודה שלא התעמקתי בצילום המסלול (קישור למסלול עצמו היה עוזר), אבל אם אתה מתכוון לפרצים עליון - יש שם אתגרי עבירות. פרצים תחתון (ערץ הנחל) כבר מזמן סגור בחלק הקרוב למערכת הקמח כך שהוא לא יכול להיות חלק מהמסלול המעגלי שבכותרת.
צרפתי את המסלול, אני מדבר על פרצים תחתון (הקטע של מערת הקמח לא נדרש), במידה ולא אפשרי כמו שסמנתי האם יש אפשרות אחרת למסלול מעגלי או שפרצים תחתחון
חסום לחלוטין?
אבל אם אתה מתכוון לפרצים עליון - יש שם אתגרי עבירות. פרצים תחתון (ערץ הנחל) כבר מזמן סגור בחלק הקרוב למערכת הקמח כך שהוא לא יכול להיות חלק מהמסלול המעגלי שבכותרת.
הצילום מסך די ברור, לא קשור לפרצים עליון.
ובפרצים תחתון יש יציאה שמאפשרת את הכותרת (מופיע בצילום מסך).
כעת יותר בנחת ומול המחשב - כן, זה לא "פרצים עליון" ולא צפויה לך בעיה.
מבחינת זמן - זה לא מסלול ארוך מדי. אתה בהחלט יכול לשלב באותו יום עוד מספר נקודות באזור.
נחל אמציה, מהמרפסת צין לגבי שיש ולצאת במישור אמיעז ודרגות אלמוג על קו המצוק (תבדוק אם זה שטח אש, אני לא בטוח במאה אחוז).
חוץ מזה יש מעיינות חמים על החוף טיפה צפונית למלונות, קח בחשבון שיש שם סכנת בולענים.
תהנו
Sent from my CPH2465 using Tapatalk
נחל אמציה, מהמרפסת צין לגבי שיש ולצאת במישור אמיעז ודרגות אלמוג על קו המצוק (תבדוק אם זה שטח אש, אני לא בטוח במאה אחוז).
חוץ מזה יש מעיינות חמים על החוף טיפה צפונית למלונות, קח בחשבון שיש שם סכנת בולענים.
תהנו
Sent from my CPH2465 using Tapatalk
תודה נבדוק..
בינתיים היום היינו במסלול של נחל חימר
146659 146658
היה מאוד יפה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.