PDA

צפייה בגרסה מלאה : תקלת מזגן בפורסטר 2015, איך מטפלים?



רמי גלבוע
30-04-24, 08:46
היי חברים;
לפני כמה ימים (ביום של השרב הגדול) החליט המזגן שלי להוריד טורים, וכמעט הפסיק לקרר. עכשיו הוא מקרר, אבל ממש לא מספיק - יוצא אוויר קר, אבל לא כמו שצריך. במקביל, המדחס התחיל להשמיע צרצור חלש שלא היה קודם, בוודאות. קפצתי למזגנאי והוא אמר שזו בעיה מוכרת, ואין טעם להתעסק איתה כל עוד המזגן עובד. בדקתי והבנתי גם שזו תקלה מוכרת, מוגדרת כ ריקול בחו"ל אבל לא בארץ. האם יש למישהו מידע מסודר? האם היבואן מכיר בתקלה? מה חלופות הטיפול?

תודה רבה!

RBRB
30-04-24, 11:03
נשמע שקפצת למזגניסט לא רציני.
תופעה מאוד נפוצה בסובארו של איבוד גז דרך החיבור של הצנרת למדחס. האטמים שם מתעייפים ודורשים החלפה כל כמה שנים. אנשי מזגנים מחייבים במקרה כזה על הגז, השמן והזרחן ומחיר הגומיות כבר כלול כי זה גרושים. בדגם שלך הגז יקר. גש לאיש מזגנים מוכח ואם תציין מאיפה אתה אולי נוכל לכוון אותך.

Asaf-a
30-04-24, 12:49
לפני חצי שנה בפורסטר 2015 שלי הלכו הגומיות במע השסתומים.
סיפור יקר עקב הגז

לפני חודש הלך המעבה (והרטיב את תא הנוסעים) ועקב רעשים מהמדחס גם הוא הוחלף, כדי ששבבים ממנו לא יהרסו את המעבה החדש.

סיפור יקר, זו נקודת החולשה של הפורסטר/ xv

רמי גלבוע
30-04-24, 14:05
אני בסביבות רמה"ש רמת גן, אשמח להמלצות

ראיתי בפוסטים קודמים המלצה ל עמוס מזגנים ליד הקניון. האם ההמלצה הזו תקפה?
כמה צריך לעלות תיקון מלא של התקלה, אם רוצים לעשות '2כמו שצריך'? זה אוטו שאני מתכוון לשמור לאורך זמן
אני מבין שזה אמור לכלול מעבה, מדחס וגומיות? + גז?
האמנם חשוב למלא את הגז היקר?

ואני חשבתי שלדיסקברי-1 יש מחלות...

erezgur
30-04-24, 14:11
בדרך כלל ההמלצות בפורום הן על עמוס מזגנים (בני נרק ליד הקניון) או אשר מיזוג אוויר (פתח תקווה, קרית אריה).
הבא בחשבון שהתקופה הזו היא תקופת השיא של אנשי המזגנים.

ariel-ro
30-04-24, 14:14
לא ספציפית על פורסטר:
ממליץ על אשר מיזוג אוויר בפתח תקווה - בחור אמין וישר.

עמוס - מקצועי, אבל המחירים שלו, לדעתי, מוגזמים מאוד.

asafk
30-04-24, 15:51
לפני חודש הלך המעבה (והרטיב את תא הנוסעים) ועקב רעשים מהמדחס גם הוא הוחלף, כדי ששבבים ממנו לא יהרסו את המעבה החדש.

סיפור יקר, זו נקודת החולשה של הפורסטר/ xv

רק כדי שיהיה מדוייק - המעבה הוא זה שבחוץ והמאייד הוא זה שבתוך הקבינה.

אסף.

Asaf-a
30-04-24, 22:25
רק כדי שיהיה מדוייק - המעבדה הוא זה שבחוץ והמאייד הוא זה שבתוך הקבינה.

אסף.

צודק, היחידה הפנימית הלכה, אני נוטה להתבלבל ביניהן...

VQ40DE
16-05-24, 09:59
לפני שנה מלאתי גז באאוטבק והטכנאי גם החליף לי אטם. זה עבד פיקס כל הקיץ והרכב קורר תוך 2 דקות גם אחרי שעות בשמש אוגוסט בטבריה.
עכשיו המזגן מגמגם גם ב 26 מעלות של שמש ירושלמית.
לכן אבקש המלצה לטכנאי שיעשה עבודה טובה שיחזיק מעמד הרבה יותר משנה. אז מי שמכיר כזה, סטייל עמוס / אשר, באיזור, שימליץ בבקשה.
תודה מראש.

-->