צפייה בגרסה מלאה : בגי"ה- חומר להגנה על צמיגים משמש/uv או סתםהתייבשות.
כמו בכותרת. אתרי המוצרים לרכב מלאים בתכשירי ניקוי צמיגים, שבין היתר גם רושמים שיש הגנה מסוימת נגד uv. אני לא ממש מאמין שכן הם ברובם נראים כמו סתם ספריי סיליקון. מכיוון שאינני חבר בפורומים של קרוואנים, שם עלולה להיות תשובה, אני פונה לחוכמת הפורום נקודה כמובן שעיקר העבודה היא על דופן הצמיג, ואולי קצת ברווחים שבין הקוביות.
מה אומרים, קיים דבר כזה?
אני מעביר לך בהודעה פרטית מספר חשבון בנק, תעביר לי את הכסף שכבד לך בכיס.
אני כבר אשלח לך משהו בבקבוק.
המקובל באפריקה - צבע לבן.
אסף.
שמן זית
אבל חמיצות מירבית 0.4%
רק שים לב ש 80 בקבוקים = סט צמיגים
Sent from my iPhone using Tapatalk
צחקנו. היה כיף.
אבל אני מחליף עכשיו סט צמיגים עם המון בשר, ודופן סדוקה לחלוטין משמש.
ולא,
אני לא מתכוון לשים כיסוי על הגלגלים בחניה כפי שהרבה אוטוקראוונים עושים.
כיסוי הרכב שלי לא מכסה את הגלגלים, במיוחד כשמותחים אותו, ובסככה שבד"כ אני מחנה בה, השמש דופקת מהצד. קו החלונות לא מקבל שמש, אבל הצמיגים כן.
- - - Updated - - -
אני מעביר לך בהודעה פרטית מספר חשבון בנק, תעביר לי את הכסף שכבד לך בכיס.
אני כבר אשלח לך משהו בבקבוק.
לא שלחת
https://www.desertcart.co.za/products/50225136-1-x-250-ml-white-tyre-wall-paint-classic-car-van-truck
התכוונתי ברצינות.
אסף.
מעניין.
בעבר ניסיתי לצבוע גומי עם כל מיני חומרים וזה לא עלה יפה, ואף עשה תגובה לא יפה עם הגומי.
לבן לא יקרה,אבל אני אברר בכיוון של צבע.
אולי פלסטידיפ?
עריכה:
תוצאה ראשונה בגוגל, כשיודעים מה לחפש:
https://www.autostore.co.il/product/%D7%A0%D7%95%D7%96%D7%9C-%D7%A6%D7%91%D7%A2-%D7%9C%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92%D7%99%D7% 9D-%D7%95%D7%92%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%95%D7% AA-carplan/
צחקנו. היה כיף.
אבל אני מחליף עכשיו סט צמיגים עם המון בשר, ודופן סדוקה לחלוטין משמש.
ולא,
אני לא מתכוון לשים כיסוי על הגלגלים בחניה כפי שהרבה אוטוקראוונים עושים.
כיסוי הרכב שלי לא מכסה את הגלגלים, במיוחד כשמותחים אותו, ובסככה שבד"כ אני מחנה בה, השמש דופקת מהצד. קו החלונות לא מקבל שמש, אבל הצמיגים כן.
- - - Updated - - -
בני כמה הצמיגים שאתה מחליף כרגע?
רכב טיולים או יומיומי?
ברכב טיולים אני פשוט מכסה ברשת צל על הרכב.
מכסה את הצמיגים בדיוק מהסיבה הזו.
בני כמה הצמיגים שאתה מחליף כרגע?
2021
- - - Updated - - -
רכב טיולים או יומיומי?
ברכב טיולים אני פשוט מכסה ברשת צל על הרכב.
מכסה את הצמיגים בדיוק מהסיבה הזו.
רכב טיולים ונסיעות לעבודה 2-3 פעמים בשבוע
2021, סביר מאוד שיתיבשו לפני שישחקו כמובן תלוי בק"מ נסיעה שנתי. בכל מקרה בין 3 ל 4 שנים זה זמן החלפה של צמיג, לדעתי.
אצלי תמיד יש צמיגי m/t, בעבר כשהייתי נוסע הרבה היו נישחקים לפני שמתייבשים, מחזיקים מקס' שנתיים וקצת, עכשיו זה הפוך, הם מתייבשים לפני שנישחקים.
אני מחליף כל 3 שנים מקסימום.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.