PDA

צפייה בגרסה מלאה : השארת רכב באזור ערד

שמעון.פ
03-05-24, 11:37
אני מעוניין לטייל רגלית, מזרחית לערד
ולהשאיר את הרכב כמה שיותר קרוב למסלול המתוכנן.

הרכב הוא גרנד ויטרה ארוכה גיר ידני דיזל 1999.
ממש לא קורצת מבחינה חיצונית.
אני יותר חושש מפריצה לרכב לשם גניבת תכולה.
יש לי קבוע ברכב כלי עבודה ידניים. מברגים, מפתחות, בוקסות.

מצורפת מפה. האם יש שם אפשרות שמירה?
146795

איל מ
03-05-24, 16:39
מעט צפונית לחניה שסימנת, יש התיישבות בדואית.
אני בטוח שתמורת קצת דמי חסות אחד הילדים יסכים לשמור לך על האוטו.
(כמובן שבסוף השמירה הרכב ו/או תכולתו יעלמו בכל מקרה).

ועכשיו ברצינות,
בתא השטח הזה, יש הרבה הסטוריה של מקרי פריצה לרכבים, וגם גניבה. למעשה, חניון ברכת צפירה הוא בין המפורסמים בארץ בשל כך. אני לא הייתי שקט שם.

קייס קינום
03-05-24, 17:42
האזור אוטוסטרדה של ידידינו מהפזורה. לא בהכרח אומר שיקרה משהו, אבל אם הייתי משאיר בשטח הייתי משתדל לשים במקום נחבא ככל האפשר, בלי דברי ערך מהרכב ועם חלונות פתוחים.

חלופה יותר בטוחה היא להשאיר אצל ספי הנגבי ב״זמן מדבר״, אם תבקש בנימוס אני מאמין שלא תהיה בעיה וגם תקבל טיפים לאן לטייל. או פשוט לשים בערד ולבקש הסעה מאחד המקפיצים בשכר בעיר, ביניהם אחד אריה שיף שהתפרסם בנסיבות שקשורות לשאלה שלך ואישית הייתי בוחר בו לתת לו את הכסף שלי.

יונתןמצפה
03-05-24, 20:07
באיזור פיצול השבילים הכחול והירוק, או ממש מעט דרומה, בבתים הדרומיים של אותה פזורה.
יש ממערב ובצמוד לשביל הראשי, מצפון לדיר עזים קטן, סככה פשוטה מאוד השייכת לבדואי חביב מאוד ולא צעיר בשם סלימאן. מקווה שהוא עדיין חי.
בעבר היה מארח קבוצות באותה סככה/אוהל. אולי עדיין.

יצא לי בעבר לבקר אצלו ולהתארח. כולל להשאיר רכב אצלו בחניה לסיבוב רגלי דומה למה שאתה רוצה לעשות כנראה.
אני משוכנע שאם תפגוש אותו, תתארח לקפה, ותציע להשאיר כמה שקלים, הרכב שלך יהיה בטוח.

כמובן שאין לי שום קשר אליו ואני לא מתחייב לכלום.

אבל זו שיטה שעובדת, והיא מוכחת.
גם אם פחות מקובלת.

למיטב זכרוני, בנקודה שבה כתוב חניה, יש משטח מפולס גדול. כנראה היה שם בעבר מאהל או אתר עבודה כלשהן.

בהצלחה.

שמעון.פ
05-05-24, 10:18
דבר ראשון, תודה לכל מי שהגיב גם כאן וגם בפרטי.

או פשוט לשים בערד ולבקש הסעה מאחד המקפיצים בשכר בעיר
איך לא חשבתי על זה. בעקבות ההצעה שלך,
נזכרתי שיש לי מכרים בערד. יצרתי איתם קשר
והסכימו בשמחה לעשות לי את השירות הזה.

-->