צפייה בגרסה מלאה : בגי"ה וירטואלית - מורה נבוכים ל-VR
הבן דוד שלהם קנה משקפי VR ועכשיו הוא מנופף בידיים כמו גורילה מחושמלת באמצע הסלון והם גם רוצים כזה.
יש שני דגמים (לפי מה שהם אמרו לי). אחד ורסיה 2 וגם ורסיה 3.
ה-2 עולה סביב 1000 ש"ח וה-3 סביב 2400. ברמת הנתונים היבשים יש הבדל ברזולוציה ובכמות המעבדים שיש לזה.
מה בפועל ההבדל בין השניים? מה יעשה ה-3 שה-2 לא יצליח?
האם זה שווה את ההפרש או שעוד חצי שנה הם יבואו להתלונן שזה לא עובד להם כי אבא קמצן?
בלי קשר, תרפד את הקירות.
ותפנה את הסלון.
לאנשים יש נטייה לרוץ לתוך קירות ודרך דברים עם המשקפיים.
יש לי את האוקולוס 2 כבר שלוש שנים בערך (קיבלתי מהעבודה, בחיים לא הייתי קונה).
זה מגניב לאללה לכמה דקות ואז עושה לי בחילה של החיים. ילדים וצעירים נוטים לאהוב יותר, שלי מגלה במגירה.
ה- 2 כבד יחסית וכדי להריץ בו תכנים מתקדמים צריך לחבר למחשב חיצוני. למיטב ידיעתי 3 מציע הרבה יותר יכולות בפחות משקל. לא הייתי קונה 2 היום (גם לא 3, אבל לי יש רגישות בלילות).
מה שכן - לפי ההוראות היבשות זה לא מומלץ מתחת לגיל 14. יש אזהרות מפורשות של היצרנים עצמם שכל עוד הראייה המרחבית לא סיימה להתפתח - זה יכול לגרום לכל מני דברים. איזה? לא יודע, לא טרחתי לבדוק כי הילדים לא קיבלו את זה...
Sent from my iPhone using Tapatalk
תבנה משהו יפה צבוע מבריק... מקרטון או קופסת גלידה משומשת... תשים על העיניים ותעשה תנועות וקולות. תגיד לילדים שזה מדהים.כשהם ישימו את זה או שהם גם יעשו תנועות קולות או שמישהו מהם יעז ויגיד שזה לא עובד. זה הרגע שלך. אתה תאמר לו שהוא לא יודע איך לעשות ואם הוא לא יודע אז שלא יקלקל את זה. או שתאמר לו שהוא הרס ועכשיו לאף אחד אין.
זה נראה לי גם פשוט גם זול יותר מהאפשרויות האחרות, ובטח יותר מצחיק ואם למישהו זה יצליח זה אתה.
אסף.
פשוט תגיד לילד - לא!
לא כזה מסובך כמו שזה נשמע
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
זה נורא מגניב !
לבערך 6 דקות שלמות ..
ואז אתה שם את זה בצד ובזה נגמר העניין.
חבל על הכסף.
Sent from my CPH2493 using Tapatalk
זה נורא מגניב !
לבערך 6 דקות שלמות ..
ואז אתה שם את זה בצד ובזה נגמר העניין.
חבל על הכסף.
Sent from my CPH2493 using Tapatalk400 ש"ח לדקה.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
400 ש"ח לדקה.
Sent from my HD1903 using Tapatalkאני לא קניתי .. רק קיבלתי סיבוב ....
Sent from my CPH2493 using Tapatalk
בדיוק קיבלתי היום את הקווסט 3 שהילדה שלי זכתה באיזה הגרלה רנדומלית.
ממה שהצלחתי להבין אז ההבדל המשמעותי הוא ש2 זה רק VR ו3 הוא מיקס. זאת אומרת שיש מצלמה מקדימה וכך אפשר להציג מסך על פני העולם האמיתי וזה חוסך את הקירות המרופדים שהציעו פה.
חוץ מזה הוא הריץ מיפוי ממש מרשים של החדר שמגדיר את האזור שמשחקים בו. והוא זיהה יפה מאוד את כל הצעצועים שהיו זרוקים על הרצפה.
חוץ ממשחק הדגמה עוד לא ממש עשיתי עם זה כלום.
החוויה הראשונית היא באמת מרשימה, רק נשאר למצוא משחק שמצדיק את זה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.