צפייה בגרסה מלאה : מחפש מוסך אמין ומקצועי לפורסטר
היי חברים;
יש לי איזה חופש בגלגלים הקדמיים, נשמע לי כמו גומיות יבשות במשולשים, אולי גומיות מוט מייצב, אולי משהו אחר.
אשמח לקבל המלצה למוסך רציני לסובארו, שלא שוחט?
קיבלתי המלצה חמה ל שמעון ברזילי בירושלים. מישהו מכיר? שווה לנסוע אליו?
פחות,
הפורסטר שלי טופל שם אצל הבעלים הראשון (אני מכיר את הבעלים הראשון היטב) שהיה נוסע אליו מתל אביב באדיקות.
קצת אחרי שקניתי (היה לאחר טיפול), מצאתי אינדיקציה לא חיובית לאופן הטיפול שם.
אם תרצה עוד פרטים, צור קשר בפרטי.
היו בפורום המלצות על מוסך בכפר סבא, קרוב יותר אליך
Sent from my IN2015 using Tapatalk
משולשלים ומוטות מיייצב בכזה אוטו זה משהו שכל מוסך עם שם טוב באזור הבית שלך יודע לטפל בו.
אתה ממש לא צריך מישהו "מומחה" לסובארו.
מוסך פרוטק בכפר סבא.
הוגן, מקצועי ואמין.
דבר עם סטס 0509019811
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
האמת, שמעתי בזמנו על פרוטק.
אולי אפנה אליו, אם לא תעלה פה איזו המלצה לוהטת אחרת
GodsFather
07-05-24, 09:08
מצטרף להמלצה על סטס. אצלו כבר שנתיים.
Sent from my SM-F916B using Tapatalk
היי חברים!
לצערי הרב, אני מעלה פה יותר מדי קושיות לגבי תקלות בפורסטר שלי, 2015...
הייתי עם האוטו אצל סטאס מכפר סבא. המוסך נראה סבאבה, סטאס ענייני ומקצועי.
הראה לי על הליפט שיש חופש באחד המוטות היוצאים לגלגל הקדמי ימני,
הסביר שזה מחייב שיפוץ מסרק הגה. ישאיר לי כמה גרושים עודף מ-3,000 שקלים!
אמר שזה לא בוער, הנקישה עדיין עדינה, אבל אני לא מתכוון לנסוע עם זה, בשביל לדחות את התיקון לכמה חודשים.
התעלפתי.
זה האוטו האמין ביותר במזרח התיכון? בינתיים, הוא עולה לי הרבה יותר מהדיסקברי הישן!...
האם למישהו יש משהו לומר על התיקון?
מכירים את הבעיה?
יש מקום אחר לעשות את זה?
השערות אחרות?
או שצריך פשוט לשלוף את כרטיס האשראי?...
רק תזכור שהפרונט של פרייבט הוא לא מערכת זרועות של סרן חי
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
מוטי,
אני זוכר שזה לא רכב שטח, והוא באמת לא ירד בחיים לשטח - היום הרמנו אותו על הליפט, אין שריטה, אין כיפוף, אין נזילה.
זה אוטו נפלא, אבל בינתיים הוא מתעלל בי. מחר אגש למוסך נוסף, נשמע אם האוטו באמת מתעלל בי, או שמישהו ניסה להסתלבט עלי. אעדכנכם.
GodsFather
20-05-24, 21:30
זה המחיר כולל עבודה.
מניח שאם תעלה לעיסאם בשפרעם תשלם פחות מבלי להתפשר על איכות, אבל זו כבר נסיעה. לשיקולך.
Sent from my SM-F916B using Tapatalk
אחרי המכה שקיבל האאוטבק שלי בגלגל הימני שהצריך החלפת זרוע היגוי וכל מכלולי המתלה, עדיין היה חופש בהיגוי ושוב פנינו למוסך שהחליף זרוע, תפוח ועוד כמה ברגים.
אחרי כמה שבועות שהרכב נסע טוב, חזרו החופשים ובעיקר רעידות הגה במהירויות גבוהות או כביש מהמורתי
בדיוק אז ביקרנו אצל סטס לטיפול השנתי וגם הוא הראה חופש בזרוע עם המלצה לשיפוץ מסרק.
לפני כמה שבועות הרכב נבדק במוסך המישור. הוא שלח אותנו לכיוון פרונט ומאז עשינו כ 600 ק"מ בעיקר בין עירוני, וטפו טפו אין רעידה או חופש.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.