צפייה בגרסה מלאה : (הועבר) בגי"ה - טבלט teclast 10.1 - מישהו מכיר?
מבצע בחבר ב 350 ש"ח לטבלט
כולל מעבד 8 ליבות, זיכרון 4+128, סוללה 6000 אנדרואיד 14.
מיועד להחליף את הלפטופ של אשתי בנסיעות לחו"ל (מיילים בעיקר)
וכאן להריץ עמוד ענן.
מישהו מכיר?
שווה 350 ש"ח?
כרגע יש סמסונג TAB8 או 7 בן כמה שנים ואשתי לא כל כך מרוצה.
העברתי את ההודעה לפורום מתאים יותר - פורום העוסק בנושא ניווט.
ממש בפורום זה תוכל למצוא לא מעט המלצות (לא רק שלי) על טבלטים של טקלסט, למרות שלפעמים יש "לימונים".
אבל יש דגמים שונים של טקלסט 10.1 ולא ציינת לאיזה דגם אתה מתייחס.... בכל מקרה אני משתמש כבר כמה שנים בטבלטיםשלהם ובסך הכל מאד מרוצה. תמורה מצויינת למחיר.
במבעים שונים בעלי אקספרס לפעמים אפשר למצוא במחירים ממש טובים עם קופונים, אבל גם 350 שח זה מחיר טוב במיוחד אם מדובר בסדרת ה- T (T40 PRO) למשל.
** עריכה - תוספת ** ראיתי את השאלה בנושא החלפת מחשב נייד לאשתך - כאן צריך להיות יותר זהיר. הוא יכול להיות מעולה בתור מכשיר לצריכת תוכן (לצפות ביוטיוב וכו'), אבל אם הכוונה גם לכתוב הרבה, מיילים סיכומים וכו' - לטעמי יהיה פחות נח וצריך קודם להתנסות עם הקונספט, על מסך המגע קשה לעבוד בתור מקלדת והיא גם תתפוס חלק גדול מהתצוגה. אפשר להוסיף מקלדת פיזית (משולבת במארז / מגן או לא) אבל זה כבר מייקר ומסרבל מעט.
אין פתרון יעיל של "עט" כאמצעי קלט (כמו אייפד למשל) - אין משהו איכותי מתאים למכשירים אלו אלא רק אולי לסמסונג (ממשפחת האנדרואיד).
העברתי את ההודעה לפורום מתאים יותר - פורום העוסק בנושא ניווט.
ממש בפורום זה תוכל למצוא לא מעט המלצות (לא רק שלי) על טבלטים של טקלסט, למרות שלפעמים יש "לימונים".
אבל יש דגמים שונים של טקלסט 10.1 ולא ציינת לאיזה דגם אתה מתייחס.... בכל מקרה אני משתמש כבר כמה שנים בטבלטיםשלהם ובסך הכל מאד מרוצה. תמורה מצויינת למחיר.
במבעים שונים בעלי אקספרס לפעמים אפשר למצוא במחירים ממש טובים עם קופונים, אבל גם 350 שח זה מחיר טוב במיוחד אם מדובר בסדרת ה- T (T40 PRO) למשל.
** עריכה - תוספת ** ראיתי את השאלה בנושא החלפת מחשב נייד לאשתך - כאן צריך להיות יותר זהיר. הוא יכול להיות מעולה בתור מכשיר לצריכת תוכן (לצפות ביוטיוב וכו'), אבל אם הכוונה גם לכתוב הרבה, מיילים סיכומים וכו' - לטעמי יהיה פחות נח וצריך קודם להתנסות עם הקונספט, על מסך המגע קשה לעבוד בתור מקלדת והיא גם תתפוס חלק גדול מהתצוגה. אפשר להוסיף מקלדת פיזית (משולבת במארז / מגן או לא) אבל זה כבר מייקר ומסרבל מעט.
אין פתרון יעיל של "עט" כאמצעי קלט (כמו אייפד למשל) - אין משהו איכותי מתאים למכשירים אלו אלא רק אולי לסמסונג (ממשפחת האנדרואיד).
קניתי T (T40 PRO) לניווט לפני כ 3 חודשים עובד מצויין נוח לשימוש כטאבלט למעקב חשבונות נטפליקס וכ"ד.
לא נראה לי שהוא יכול להחליף מחשב נייד
תודה,
אני מבין שלא צריך לחשוש מהמותג/מכשיר.
הוא לא מחליף את הנייד, רק ישמש אותה לקרא (ולענות) למיילים בנסיעות (2-4 פעמים בשנה) לביקור אצל הילדה הסטודנטית מעבר לים.
עריכה - זה המכשיר:
טאבלט "10.1 Teclast דגם H42Y עם כיסוי/ מעמד FOLIO במחיר מסובסד של 349 ₪ (במקום 799 ₪) במשלוח חינם עד הבית
תכונות ומפרט:
• מסך IPS, HD
• מעבד 8 ליבות חזק ועוצמתי
• זיכרון GB4+128 עם הרחבת RAM עד 4
• מצלמה – סלפי MP2, ראשית 2 + MP5, פלאש
• סוללה חזקה מאוד mAh6000, עד 9 שעות עבודה
• מערכת הפעלה מתקדמת אנדרואיד 14
• תקשורת - Bluetooth , Wi-Fi 6
• כניסות – USB TYPE C, אוזניות 3.5 מ"מ
• משקל ומידות – 440 גרם, 161.3x242.4x8.1 מ"מ
• מתאים גם לילדים
אם אין עט סטיילוס, קשה מאד לכתוב .
רענן
לא מכיר את הדגם הזה, ייתכן מאד ואינו כולל GPS.
ראית שיש לו במפרט GPS?
[QUOTE=erezgur;1050059]לא מכיר את הדגם הזה, ייתכן מאד ואינו כולל GPS.
ראית שיש לו במפרט GPS?[/QUOTE
upsss
לא בדקתי..
מעניין
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.