צפייה בגרסה מלאה : אוויר, אווירה ועבירות...טיול פרידה (בערך ) מהרנגלר שלי
אין כמו טיול במדבר עם חברים טובים עבירות ו
https://youtu.be/Dr4Xt_Y-c6Q?si=nK0tHwP2gPyFAeJ-אוויר מדבר לנשמה.
סוג של טיול פרידה מהרנגלר שלי הנוכחי כי הרנגלר הבא ככל הנראה לא יהיה בנוי לעבירות ברמה הזו (כנראה - never say never)
גם עם רוביקון JL סטנדרטי עם הגבהה חוקית תוכל לצלוח את עדשה.
מקסימום תעשה פה ושם בחירת מסלולים אחרת.
Sent from my Pixel 6 using Tapatalk
יפה מאוד שלמה.
מתוך סקרנות: אם אתה כל כך אוהב את הטיולים האלה, גם עבירות וגם אוברלנדינג, למה לא להתאים את הג'יפ הבא לזה גם כן?
גם עם רוביקון JL סטנדרטי עם הגבהה חוקית תוכל לצלוח את עדשה.
מקסימום תעשה פה ושם בחירת מסלולים אחרת.
Sent from my Pixel 6 using Tapatalk
לא יודע מתי היית פעם אחרונה בעדשה אבל הנחל השתנה בין אם בגלל שיטפונות ובין אם בגלל חפירות של הרבה מדיי מטיילים.
גם המעקפים כבר לא פשוטים ולעניות דעתי רוביקון סטנדרטי מוגבה חוקית ועם צמיגי 33 המקוריים יתקשה שם מאד אם בכלל יעבור.
- - - Updated - - -
יפה מאוד שלמה.
מתוך סקרנות: אם אתה כל כך אוהב את הטיולים האלה, גם עבירות וגם אוברלנדינג, למה לא להתאים את הג'יפ הבא לזה גם כן?
אני חוזר לאיחוד רשויות והרכב הבא יהיה גם הדיילי שלי ולכן לא אוכל או יותר נכון לא ארצה לבנות/ לדגם אותו כרכב ייעודי לרוקלנדינג
...עד לסבב הבא של הפרדת רשויות
אני חוזר לאיחוד רשויות והרכב הבא יהיה גם הדיילי שלי ולכן לא אוכל או יותר נכון לא ארצה לבנות/ לדגם אותו כרכב ייעודי לרוקלנדינג
מצד אחד אני מבין אותך, מצד שני יש הרבה פחות מה לשדרג מאשר מסהרה לרוביקון כמו שעשית.
אתה מקבל רכב נעול כפול עם סרן 44 מלפנים, אולי כבר מוגבה חוקית. כל מה שאתה צריך (אם אין) זה 35 שבחלק מהרוביקונים ניתן לאשר חוקית ואז אין לך חשש ממשרד תחבורה על איילון כל בוקר..
סמי, על זה נאמר never say never
שי, התפרצת לדלת פתוחה, הגבהה צנועה וחוקית וצמיגי 35 מאושרים כחוק- זה המקסימום שמתוכנן לרכב הבא.
שלמה.. תחשוב טוב.
ממה שמבין בקבוצות הרלוונטיות שום חברת ביטוח לא מוכנה לבטח יותר JL, אני לא הייתי ישן טוב בלילה ש 300K יושבים על סיכוי 50-50 להעלם.
רמי, אני גם באותן הקבוצות ומודע לקושי בעניין ביטוח JL שדרך אגב זלג גם ל JK...קשה אבל לא בלתי אפשרי!!
גם מתכנן למגן אותו עד כמה שאפשר מפני גניבה כולל אמצעים חדשים.
חוץ מזה אני תמיד ישן טוב בלילה גם כשתנים רקדו לי על גג הדיפנדר כשאני ישן בתוך הרכב
עצה שלי: תקלף את המדבקות רוביקון ממכסה המנוע... :-)
GodsFather
22-05-24, 15:52
יש טקומה בלוח, רק אומר
Sent from my SM-F916B using Tapatalk
שולץ האיום
22-05-24, 16:32
רמי, אני גם באותן הקבוצות ומודע לקושי בעניין ביטוח JL שדרך אגב זלג גם ל JK...קשה אבל לא בלתי אפשרי!!
גם מתכנן למגן אותו עד כמה שאפשר מפני גניבה כולל אמצעים חדשים.
חוץ מזה אני תמיד ישן טוב בלילה גם כשתנים רקדו לי על גג הדיפנדר כשאני ישן בתוך הרכב
אהבתי! והתחברתי!
- - - Updated - - -
שלמה.. תחשוב טוב.
ממה שמבין בקבוצות הרלוונטיות שום חברת ביטוח לא מוכנה לבטח יותר JL, אני לא הייתי ישן טוב בלילה ש 300K יושבים על סיכוי 50-50 להעלם.
אל תגזים.
יש טקומה בלוח, רק אומר
Sent from my SM-F916B using Tapatalk
ראיתי ואנסח בעדינות שטויוטה היא לא כוס התה שלי...
לא שאני מבין מה רע בטיוטה, אבל הטקומה היא טיוטה כמו שהקומפס הוא ג'יפ.
*אני לא מנסה למכור לך את האוטו, רק לנסות להסביר שלא נכון להתבסס על הסמל הטבוע בהגה בהחלטה...
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
שולץ האיום
24-05-24, 06:59
לפי מה שאני מבין בין השורות, ואין לי היכרות אישית.
הוא מכור ל Jeep.
זאת בעיה מוכרת מאוד, עם תסמינים ברורים.
טויטה לא עושה לו את זה.
זה כמו להציע לאלכוהוליסט עלי גת.
אני מוכן להמר שאם יציעו לקוקי ברונקו רפטור, הוא לא יסרב ...
שולץ האיום
24-05-24, 08:12
יכול מאוד להיות
אבל אני מדבר על affordable addiction.
- - - Updated - - -
ועם המהלך הזה עכשיו של מכירת JK וקניית JL בעין הסערה (ביטוח), זה גם צעד כלכלי חכם מאוד לדעתי.
אבל פה אני כבר גולש.
כולכם צודקים במקצת.
הסנדק, נכון, כיום בעידן תאגידי הענק של רכב שמאגדים כמה וכמה מותגים תחת אותה קורת גג קשה לדעת איזה רכב מקבלים תחת מותג זה או אחר. איני יודע על איזה רכב מבוססת הטקומה. אפילו יש רבים שמכנים דגמי JEEP שונים כפיאט בתחפושת כולל הרנגלר מנוע 2 ל'.
למרות מה שאמרתי, עדיין יש לי סוג של נאמנות למותגי רכב שאני מתחבר אליהם וזה כן שיקול חשוב אבל לא יחידי ברכישת רכב.
שולץ, מכור ל- JEEP זו הגדרה קצת מוגזמת אבל מאאאאד אוהב בעיקר את הרנגלר שאר הדגמים של היצרן בעיקר החדשים ממש לא לטעמי. הרנגלר הוא בין רכבי השטח האחרונים והבודדים שמעדיפים יכולת השטח על פני יכולת הכביש ובעלי סרנים חיים גם קדימה. אם אני לא טועה רק לאינאוס גרנדיר, לסוזוקי ג'ימיני ולטויוטה סדרה 70 גם יש סרנים חיים קדימה וכל שאר רכבי השטח או כביש שטח ויתרו על הסרן חי קדמי לטובת התנהגות כביש.
נדב, אם היו מציעים לי רפטור במחיר שעומד בתקציב שמיועד לרכישת JL רוביקון בוודאי שהייתי לוקח למרות שהוא לא נכנס לי לחניה בגלל הרוחב הפסיכי שלו. אבל אם היו מציעים ךי באותה מסגרת תקציבית רנגלר 392 הייתי עוד פחות מתנגד ומעדיף אותו על הרפטור.
דרך אגב הייתי לא רחוק מלרכוש 392 במחיר יחסית שפוי (400,000 ש"ח) לשנת 2022 אבל התאפקתי כי גם זה חורג בהרבה ממה שהקצבתי לעניין.
שולץ, בהיבט כלכלי אתה צודק חלקית, בגלל עניין הביטוח שוק ה- JL צנח ורבים מאד מוצעים למכירה במחירים טובים ונמוכים מהמחירון אבל, גם שוק ה- JK בעיקר מהשנתונים הנמוכים יורת גם אם לא צנח עמוקות עדיין לא מזהיר אבל טוב יותר מה- JL.
392 משנת 2022 במצב טוב? אשמח לפרטים.
לא בשבילי, בשביל חבר שמחפש ברצינות ולא מצא אחד בפחות מ 550.
לדעתי, אם מישהו פרסם ב 400, זה או פתיון לקבל טלפונים או שיש שם קאטץ'.
אם דיברת איתו/פגשת אותו ואתה חושב שזה רציני, אשמח לפרטים, גם בפרטי.
גם אני הייתי מעדיף 392 על ברונקו ראפטור. עשיתי יומיים עם אחד כזה בשטח מאחורי ההגה וזאת חוויה שלא נגמרת.
זה מתחיל בנהימה המסחררת כשאתה מתניע אותו מרחוק...
שולץ האיום
24-05-24, 15:54
כשכתבתי jeep התכוונתי לרנגלר כמובן
Jeep there’s only one
https://www.google.com/search?q=jeep+there%27s+only+one&rlz=1CDGOYI_enIL928IL929&oq=jeep+there&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqCQgBEAAYExiABDIGCAAQ RRg5MgkIARAAGBMYgAQyCQgCEAAYExiABDIMCAMQ ABgKGBMYFhgeMgoIBBAAGBMYFhgeMgoIBRAAGBMY FhgeMgoIBhAAGBMYFhgeMgoIBxAAGBMYFhgeMgoI CBAAGBMYFhgeMgoICRAAGBMYFhge0gEINTI5MWow ajSoAhOwAgHiAwQYASBf&hl=he&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#fpstate=ive&vld=cid:13850375,vid:2NvpvJMhz5U,st:0
392 משנת 2022 במצב טוב? אשמח לפרטים.
.
זה רכב שנמכר מכינוס נכסים בהליך של התמחרות אינטרנטית
תודה, כלומר חוץ מלהסתכל מסביב ולהרים מכסה מנוע, אי אפשר לבדוק את הרכב בצורה מקיפה לפני שמציעחם עליו 400K?
ובכל מקרה עד שהמכרז לא נסגר, אי אפשר לדעת בכמה באמת הג'יפ נמכר.
מנסיון עבר שלי עם כל מיני "מציאות" שהגשתי עליהם הצעות ביחד עם חבר (להוריד קצת סיכון) הרכבים נמכרו במחיר קרוב מאוד למחיר השוק. ולרוב, למיטב הבנתי, למקורבים ובעלי קשרים שמראש סומנו כזוכים.
מחיר השוק של 392 משנת 2022 כיום הוא כ- 550K. כשחדש 2024 (עם המסך הגדול) כבר עולה 790K.
שי
השתתפתי במכירה והרכב אכן נמכר ב- 404,000 ש"ח. נכון, חוץ מבדיקה חיצונית לא ניתן לבדוק רכב שנמכר בכינוס נכסים
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.