התחברות

צפייה בגרסה מלאה : בגיה - מחפש תרמוס איכותי, שמירה על חום 8 שעות לפחות



GodsFather
22-05-24, 15:48
יש את זה, הוא בקושי מחזיק 3 שעות של חום.

אשמח לעצת השבט.

תודה146894

Sent from my SM-F916B using Tapatalk

נמרוד
22-05-24, 16:01
"מה זה השתגעתם?? מה, אשכנזים נהייתם לי?! ככה עושים קפה?! עטאללה, גיב אל פרימוס!"

איל מ
22-05-24, 17:07
לי יש תרמוס של חברת shira.
אחלה תרמוס.
עוד אחד של אקוסטיל- פח אשפה.
לגבי תרמוס,
בחודשים האחרונים אני בסיטואציה בה הכנת קפה לחוצה בזמן, לעתים בהתר5ה של שתי דקות לקיפול.
מים רותחים בתרמוס מקצרים את תהליך ההרתחה בהמון ומאפשרים הכנה זריזה.
במקרי קיצון אני גם מכין קפה בתרמוס זה תהליך מסובך שעושים טרם היציאה, ומאפשר קפה ללא בוץ בתרמוס, שגם מחמיץ פחות אחרי כמה שעות.

כשנחזור לימים שפויים, בהם קפה נעשה בנחת ולא בלחץ, אולי נוציא את התרמוס מהפק"ל.
(שלא לדבר על כך שיש גם המשתמשים בזה לתה).

ד ו ר ו ן
22-05-24, 19:47
זה.
מעולה.
דופן כפולה בוואקום.
יש במגוון גדלים.
נרכש במגהספורט. כמה עשרות שח.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20240522/68876f961ef6048ad85d39e6d0ee1a73.jpg

GodsFather
23-05-24, 06:58
תגדיר בבקשה מעולה, דורון.

שים לב לנתונים שביקשתי. אני בכוונה מקשה כי היכולת לשמירה על חום למשך זמן ארוך, היא חשובה מאד.

Sent from my SM-F916B using Tapatalk

נדב42
23-05-24, 08:48
היכולת לשמירת חום תלוייה מאוד בתנאים.
אם התרמוס בתוך תיק סגור זה דבר אחד, ואם עומד בחוץ זה דבר אחר לגמרי.

חוצמה, קח כל תרמוס תבחר, תעטוף אותו במגבת גדולה מכל הכיוונים, והנה הכפלת לפחות את משך הזמן שיישאר חם בפנים.

ehudzeelim
23-05-24, 10:33
חוצמה, קח כל תרמוס תבחר, תעטוף אותו במגבת גדולה מכל הכיוונים,

או גרביים

ד ו ר ו ן
23-05-24, 11:04
תגדיר בבקשה מעולה, דורון.

שים לב לנתונים שביקשתי. אני בכוונה מקשה כי היכולת לשמירה על חום למשך זמן ארוך, היא חשובה מאד.

Sent from my SM-F916B using Tapatalk

שם שתייה חמה מהקומקום בבוקר, זה נשאר חם מאד ברמה של לגימות קטנות כי זה חם מאד, לפחות בשעה-שעתיים נסיעה בהן אני שותה ממנו.

ואחהצ, כשחוזר הביתה, התוכן שנשאר עדיין חם.
לא רותח, אבל חם.

אמוץ נ.
23-05-24, 11:12
חיפשתי גם משהו ״מקצועי״, בסוף אין צורך - קניתי בדקתלון ב 70 שקל והוא אחלה.
מחזיק שתיה חמה מאד יום שלם.
כמובן, למלא עד הסוף ולדאוג שמה שנכנס יהיה חם מאד (אם זה נס-קפה, אני מחמם את החלב במיקרו לפני שהוא נכנס).

Sent from my iPhone using Tapatalk

איל מ
23-05-24, 13:34
יותר מזה,
לפני שממלאים את התרמוס בתכולה הראויה, ממלאים אותו לכמה דקות במים רותחים.
התרמוס של shira מחזיק מים ברמה של כוויה לילה קיצי שלם.

shmil
23-05-24, 23:38
לפני 30 שנה, היה לי תרמוס של ליטר, מנירוסטה, שכבת נירוסטה חיצונית, שכבת נירוסטה פנימית, ושמירת חום של 5-6 שעות בשקט.
ואללה, אין לי מושג מה היה שם החברה, אבל זכור לי המבנה.

רן כ.
24-05-24, 21:00
לנו יש בבית כמה בקבוקים של Zojirushi,
למשל :

https://a.co/d/ggRpg5k

הם יקרים אבל בינתיים (יש לנו אותם 5-6 שנים) לא מאכזבים

הם גם היחידים (שאני מצאתי) שמצהירים על שינוי הטמפרטורה ותנאי הבדיקה, ולא הצהרות כמו ״מחזיק חום 24 שעות״ וכו׳

רן

(יש גם איזה אתר אינטרנט עם מדידות , אין לי מושג כמה זה רלוונטי , אבל מסתדר עם ההמלצה שלי ;) :

https://www.seriouseats.com/best-thermoses-5212496
)

-->