צפייה בגרסה מלאה : טיול דו גלגלי, בדרך למפגש ג'יפולוג הקיצי.
חנן-ג'יפולוג
03-06-24, 12:47
במפגש בקיץ הקודם היה מי שהציע שהרוכבים שבינינו ייפגשו שם עם האופנועים לטייל.
מרים את הכפפה. מתכנן לטייל עם האופנוע באחר הצהריים של יום שישי של המפגש, בדרך למפגש, ובחצי היום הראשון של שבת.
הכיוון? הכול פתוח עדיין, אבל אולי לרדת משדה בוקר לכיוון דרב א סולטן, נחל טרף, מעלה נוח, נחל רמון, ולמחרת אולי נחל נקרות ונראה מה הלאה. אם זה יהיה הכיוון אז הרכב והנגרר יחנו בשדה בוקר שיהיה נקודת ההתחלה והסיום.
רמת קושי: בינוני, בינוני-פלוס בנקודות ספציפיות? הרוב נוח.
ציוד ללינת לילה על הכלים. כנ"ל אוכל ומים.
לא נראה לי שאתם צריכים לסחוב אוכל ומים :rolleyes:
לא נראה לי שאתם צריכים לסחוב אוכל ומים :rolleyes:
הופה, מפאת חוסר מקום ותיקי צד על האופנוע, אם יש טנדר ליווי שסוחב גם את האוהל , מזרן ובירות קרות, אני בפנים, זאת אומרת בחוץ ,על האופנוע.
אה, אוקיי , תודה,אז אאלץ לבנות סבל מיוחד ל wr בכדי לסחוב את כל השאר.
נמצא לזה זמן עד למפגש.(-;
לדעתי המסלול לא קל ובחלקים ממנו בינוני+ לאופנועים מסויימים (הכבדים יותר) מעלה נח למשל והדשדש של נקרות.
בכל מקרה, אני מציע שמי שחושב להצטרף יכתוב עם איזה אופנוע הוא מצטרף כדי שחנן יתאים סופית את המסלול.
אני מתכנן לבוא עם הג'יפ ועוד כמה חברים מקבוצת ה 4X4, אבל אם יהיה שינוי וזה לא יצא לפועל, אעדכן ואנסה להצטרף לדו-גלגלי.
חנן-ג'יפולוג
04-06-24, 14:38
מעלה נוח ממש לא מאתגר בחודשים האחרונים, בוודאי לא בירידה שלו שזה המסלול שהצעתי.
נחל נקרות, הכוונה היא לחלק שמערבי לכביש 40 וקרוב לנקודת המפגש. הוא מהווה מבחינת קושי רק פרומו קליל לנחל נקרות בצד המזרחי. לא התכוונתי להגיע עם הנקרות עד לכביש 90, גם בגלל שיורדים בגובה וחם, וגם בגלל הרכב שמחכה בשדה בוקר.
כשכתבתי בינוני-בינוני פלוס ראיתי בדמיוני את פרסת טרף. גם בירידה וגם בעלייה לכיוון מעלה נוח. מודה שהייתי חושש ממש להגיע לשם עם אופנוע של 200ק"ג פלוס, אבל אני חושש גם לעלות מדרכה עם אופנוע כזה :) אמיתי. עשיתי את זה בלית ברירה עם הGS1250 השכור לפני כשבועיים וזה דרש ממני המון משאבים של אומץ.
בכל מקרה, כפי שרשמתי- הכול פתוח וניתן לשינוי, ואני נכון לזרום עם בקשות, אבל צריך לזכור שעקב סגירת שטחי האש האפשרויות מאוד מאוד מצומצמות.
הטנרה מעל 200 קילו להזכירך. ובטח "רטוב" ועם מיכל מלא של 23 ליטר (טוב לטיולים אבל שוקל).
חנן-ג'יפולוג
04-06-24, 15:06
יודע. הוא דוגמא טובה לאופנוע שהייתי נמנע מלרכוש. לא שהוא לא מתאים לשטח או משהו כזה. אני בטוח שהוא מתאים, אבל לא בידיים שלי.
דווקא אתה נראה אחד שיכול להרים אותו מנפילה בקלות, אני קצת מתקשה...
חנן-ג'יפולוג
04-06-24, 21:40
אתה כנראה צודק, לפחות להנפה הראשונה... אבל האמת היא שלא התכוונתי להנפות, למרות שגם זה חלק מהעסק, אלא דווקא לשליטה בקטעים טכנים איטיים וליכולת להחזיק אותו גם כשהוא נוטה יותר מחמש מעלות.
הנתונים היבשים או הרטובים לא אומרים הכל.
היה לי בזמנו dr650 מודל 91, חדש מהניילונים, סבלתי איתו קשות בשטח ולא הצלחתי לרכב מעבר לשבילים מהודקים.
האופנוע הבא אחריו היה קאג׳יבה אלפנט 750 מודל 94, גם הוא חדש מהניילונים. לא ציפיתי בכלל לרכב עליו בשטח עד שיום אחד חבר גרר אותי לירקון (בקיץ), וראו-זה-פלא: היה הרבה יותר קל לרכב עליו בשטח מאשר על ה- dr. האלפנט לקח אותי לעשרות טיולי מדבר, לראלים של זלצוקר, ואפילו לעומק הסהרה ולמקטע המזרחי של פאריז-דקאר במצרים.
משהו במבנה שלו הפך אותו להרבה יותר קל לרכיבה בשטח למרות 199ק"ג יבשים. אולי מרכז הכובד הנמוך, אולי גלגל קדמי 19" שעוזר להיגוי של משקלים כאלו, אולי קשיחות השלדה, לא יודע לומר. רק זוכר שהייתי מתווה לו מסלול מדוייק בקטעים טכניים והוא היה עובר בהם באופן מדוייק להפליא. כמובן שהילוך ראשון קצרצר ומנוע טווין של דוקאטי עזרו מאוד בקטעים הטכניים [emoji2957]
אחח... מתגעגע...
אם מישהו במקרה נתקל בו (11-639-15), אשמח לקישור [emoji847]
כנראה הפך לברזל בניין
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20240605/b8b97540790a4748f080aea3dcd3bd59.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
איזו אפליקציה זו ?
(באפליקציה שאני משתמש זה לא מופיע..)
אולי בגלל שמישהו נתקל בו
הד אתה מגיע למפגש? לא התראינו ה-מון זמן.
איזו אפליקציה זו ?
(באפליקציה שאני משתמש זה לא מופיע..)
חיפוש רכב לפי מספר
פשוט הזן מספר רישוי ותקבל שלל פרטים על הרכב. להורדת האפליקציה לחץ על הלינק
https://lightup.co.il/rishuy https://lightup.co.il/rishuy
חנן-ג'יפולוג
14-06-24, 18:45
מקפיץ, לטובת מי שאולי פספס.
אני בפנים, בניתי סבל עם מתקן לתיקי צד.
יש עוד מצטרפים שלא רשומים פה?
חנן-ג'יפולוג
14-06-24, 21:09
מעולה. בינתיים אין. הזמנתי אבל לא קיבלתי תשובה חלוטה מאף אחד.
אני כרגע מתכנן להגיע עם הג'יפ. אם יהיה שינוי אעדכן.
ומי מכם היה אתמול במפגש האדוונצ'רים?
https://youtu.be/6OsxdceVLaM?si=4TzDAhCZYWXa8VCY
חנן-ג'יפולוג
15-06-24, 20:33
לא בטוח שהייתי מוצא סיבה להגיע לשם במזג אוויר נעים, אבל מזג האוויר שהיה אתמול בכלל לא השאיר מקום להתלבטות. רכבתי לבד מ0530 עד 0830. היה מעולה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.