PDA

צפייה בגרסה מלאה : שאלת ביטוח נהג חדש

savyon
09-06-24, 08:40
הי,
הטרופר מבוטח בשלמה סיקס,
אני מחפש ביטוח יומי / על בסיס קילומטרז' לנהג חדש צעיר ולא כל כך מוצא
לשלמה יש ביטוח שמחייב 3 ימים ברצף וזה לא טוב לי
ליברה לא מבטחים את הרכב הזה לנהג חדש/צעיר

עצות מניסיון? רעיונות?
או שנצטרך להחליף את הרכב...

לביא
09-06-24, 12:45
לא בטוח לגבי התשובה.
אני עם שמרית שעובדת אצל יואב אדר כבר הרבה שנים.
יש לה תשובות לרוב השאלות.
088574917 שלוחה 1

Sent from my SM-S921B using Tapatalk

amitaikl
10-06-24, 09:09
מהניסיון שלי בביטוחים:
- הפעלה היא תמיד לפרק זמן של 3 או 4 ימים
- בביטוח לפי קילומטר השאלה אם הפלאג OBDi יודע להתחבר לטרופר

אני מבטח בביטחה עם סיגל ואבי כבר הרבה שנים ומאוד מרוצה

חנן-ג'יפולוג
10-06-24, 09:15
שני רכבים שלנו בוטחו בAIG ושם ניתן לעשות גם ליום אחד, עד שלושה. רכב אחד מבוטח בשלמה ושם המינימום הוא שלושה ימים.

שמוליקו
10-06-24, 10:31
הי,
הטרופר מבוטח בשלמה סיקס,
אני מחפש ביטוח יומי / על בסיס קילומטרז' לנהג חדש צעיר ולא כל כך מוצא
לשלמה יש ביטוח שמחייב 3 ימים ברצף וזה לא טוב לי
ליברה לא מבטחים את הרכב הזה לנהג חדש/צעיר

עצות מניסיון? רעיונות?
או שנצטרך להחליף את הרכב...

היה לי ביטוח אצל שלמה.
כשהייתי צריך להפעיל לילד בשישי לא הייתה אפשרות לא מהאפליקציה ולא מהאתר.
ביטלנו טיול בגללם.

ביטלתי אצלם את הביטוח כי הם לא עמדו במה שמכרו, ולקח להם ארבעה חודשים והמון טלפונים מיילים ואיומים בתביעות מצידי להחזיר לי את הכסף.

המשיכו לגבות מהחשבון שלי כאילו הוא שלהם כשהביטוח כבר לא בתוקף.

שומר נפשו ירחק.
הכל רק לא שלמה.

sgill
10-06-24, 12:34
ב AIG ניתן לבטח ליום אחד ב 35 שקלים ללא הגבלת קילומטרים וללא צורך ב OBD, אפליקציה שמודדת קילומטר או כל דבר מציק אחר.

לאחרונה יש גם פרסומים של CHICK (ששיך לליברה) שניתן לבטח נהגים חדשים לתקופה מוגבלת על בסיס כל ביטוח אחר שיש לרכב. לא התעמקתי. אולי שווה לבדוק.

alto
10-06-24, 12:50
ב AIG ניתן לבטח ליום אחד ב 35 שקלים ללא הגבלת קילומטרים וללא צורך ב OBD, אפליקציה שמודדת קילומטר או כל דבר מציק אחר.

לאחרונה יש גם פרסומים של CHICK (ששיך לליברה) שניתן לבטח נהגים חדשים לתקופה מוגבלת על בסיס כל ביטוח אחר שיש לרכב. לא התעמקתי. אולי שווה לבדוק.

ליברה לא מוכנים לבטח 4X4 לנהג צעיר זמני.
אני מבוטח בשומרה ואפשרי רק לשלושה ימים, מעצבן.

חנן-ג'יפולוג
10-06-24, 12:50
לגבי הCHICK, הבת שלי התלהבה ושלחה לי קישור. מציע לקרוא את האותיות הקטנות. לא נוכלות חלילה או משהו, אבל כדאי לשים לב, שלא תחשבו שאתם עם ביטוח ובעצם הוחרגתם מסיבה כלשהי ואתם לא.

נמרוד
10-06-24, 13:07
לגבי הCHICK, הבת שלי התלהבה ושלחה לי קישור. מציע לקרוא את האותיות הקטנות. לא נוכלות חלילה או משהו, אבל כדאי לשים לב, שלא תחשבו שאתם עם ביטוח ובעצם הוחרגתם מסיבה כלשהי ואתם לא.

לא הכרתי עד השרשור הזה. חנן אתה יכול להרחיב, מה אתה הבנת?

חנן-ג'יפולוג
10-06-24, 13:10
לא קראתי את הכול. עצרתי את הקריאה בסעיף שדיבר על זה שהביטוח לא מכסה אם היו תביעות קודמות.

נמרוד
10-06-24, 13:28
לא קראתי את הכול. עצרתי את הקריאה בסעיף שדיבר על זה שהביטוח לא מכסה אם היו תביעות קודמות.

עיינתי בפוליסה שבאתר צ'יק וזה נראה לי כמו ביטוח די סטנדרטי, לא שמתי לב למשהו יוצא דופן.

חנן-ג'יפולוג
10-06-24, 13:40
https://imageshack.com/i/pmHVW3b3j

נמרוד
10-06-24, 14:06
https://imageshack.com/i/pmHVW3b3j

אוקי, אז הם מחריגים נהג צעיר שיש לו כבר שתי תביעות. זה לא בלתי סביר.

חנן-ג'יפולוג
10-06-24, 14:08
לא דיברתי על לא סביר. הצעתי שיקראו.

שלמי
10-06-24, 15:24

עקרונית ההליך של החיתום זו הבדיקה של החברה אם להנפיק את הפוליסה או לא
אם הם מציבים רף של שתי תביעות קודמות אז מלכתחילה הם לא ינפיקו את הפוליסה ולא יהיה מצב שאתה חושב שיש לך ביטוח אבל הוחרגת, אם הוחרגת אז לא יוציאו לך את הפוליסה מלכתחילה
וחבל שהשרשור הזה קצת מתחבא בפורום איסוזו, הוא רלוונטי לעוד כמה רכבים אני מניח

חנן-ג'יפולוג
10-06-24, 15:48
הבת שלי עשתה אצלם ביטוח לרכב של חבר שלה. ללא ידיעתי. לא הבינה או לא יודע מה שיש תביעות על שמה ברכב שלנו. ביטחה, נסעה וחשבה שהיתה מבוטחת. אין לי מושג איך בוצע התהליך ומה ואיך היא נשאלה.

טעות, כמובן. כולנו או לפחות רובנו אנשים שגם טועים, ורציתי להזהיר מזה שלא לעשות בקלות ראש. זה לא נושא השרשור. אפשר להתקדם :)

נמרוד
10-06-24, 17:03
היא הופתעה לגלות שאבא לא לקח את התביעות ביטוח שלה על שמו...

האמת גם אנחנו. מאכזב [emoji2]

sgill
10-06-24, 17:04
אם אתה כבר מבוטח בליברה אז הוספת נהג חדש דרך CHICK היא יחסית פשוטה והם מכירים את העבר שלך (ככל שהיית מבוטח שם שנתיים רצוף). אז זה אמור ללכת CHICK צ'ק... ;)

אבל, ופה הבעיה, CHICK טוענים שהם יודעים גם "לרכב" על ביטוח אחר שיש לרכב ורק לתת לך את המרכיב של נהג חדש/צעיר לזמן מוגבל.
אז מה שהם לא מדגישים וזה נמצא באותיות הקטנות זה שהם מוסיפים לביטוח שכבר יש לך את הצד ג' ומקיף לנהג החדש/צעיר לזמן מוגבל, אבל לא נוגעים ולא יכולים לשנות את החובה.
לכן, אם החובה שלך לא מתאים לנהגים צעירים (נניח עשית חובה מגיל 40 ומעלה) אז בעצם החובה לא יתפוס ובלי חובה אין כלום. בעצם ההוספה לא באמת מבטחת כי החובה הוא הבסיס לתוקף הביטוח. באותיות הקטנות כתוב שצריך לעדכן את החובה בחברת הביטוח שלך לכלול נהג צעיר לפני השימוש ב CHICK.
בקיצור, בעייתי ויכול לגרום למפח נפש אדיר במקרה הצורך בביטוח.

-->