צפייה בגרסה מלאה : אמינות ג'יפ רנגלר JL / גלדיאטור מנוע 3.6- ניפוץ מיתוסים לטובה
לג'יפ יש תדמית של אמינות מפוקפקת בטח בהשוואה לטויוטה גם בארה"ב - הנה סרטון של צייד אמריקאי שביום יום מעביד קשה את הגלדיאטור שלו שמנסה לנפץ תמיד זו.
https://youtu.be/w-WTrmNgNaY?si=b-36wI-8W5Y0sIhZ
דעתכם?
דעתי היא שהוא לא שכנע.
אם הייתי מתעלם מהעובדה שהוא מנפנף כל פעם נתונים לא מחמיאים, עם או בלי תירוץ, בסוף מסתמן שהציון הכולל הוא "לא ממש טוב, אבל לא גרוע כמו שחשבתם".
ועדיין,
איזה ברירה יש לי היום כשאני רוצה לקנות רכב טיולים חוקי בארץ, שאני יכול לטייל איתו בבטחון גם לבד, ושלא יהיה בן 20?
.
ועדיין,
איזה ברירה יש לי היום כשאני רוצה לקנות רכב טיולים חוקי בארץ, שאני יכול לטייל איתו בבטחון גם לבד, ושלא יהיה בן 20?
G63 AMG למשל...
כבעלים של JEEP רנגלר די חדש (2020)מזה כשנתיים פלוס, ודי פעיל בקבוצת הווטסאפ ופייס,
אני יכול לשתף שהדעה הרווחת העולמית בנושא היא לא אגדה אלא אמת לאמיתה -
המותג הזה לא אמין במיוחד.
יש כל מיני בעיות, חלקם קטנות, אבל זה די מצחיק.
מה שכן, יש פתרונות והמון סרטוני יו טיוב לכל שטות.
גם מחירי החלפים, זולים משמעותית מהמלוכסנים, מנסיון אישי.
מצד שני,
גם אלמנט ה FUN הוא אמת לאמיתה, ורכבים קודמים שהיו לי לא התקרבו לזה.
אפשר להבין את ההתמכרות.
זה לא חדש - אי אפשר לאכול את כל העוגה ולהשאיר....
* אנחנו לא מדברים על נבלות סגנון לאנדרובר ועוד.
לא מפלצת מוצצת ולא נעליים.
יש לו את השגעונות שלו.
אמלק - חיזוק שלדה אפטרמרקט נדרש מעל בולם אחורי בגלדיאטורים שסוחבים כי אחרת השלדה מתעקמת.
החלפת קמשפט ב 3.6 אחרי 30K מייל - דבר נפוץ מסתבר וגם החלק קשה להשגה.
https://www.youtube.com/watch?v=D1-lIUTxUDI&ab_channel=TrailRecon
לגבי חיזוק השלדה בגלדיאטור, אמת לאמיתה בדגמי השקה.
ניסוי לייצר איזור קריסה לתאונות מאחור, בפועל יצרו נקודת כשל, שבאופן מפתיע הייתה יותר נפוצה בגרירה.
בשלדות מעל שנת ייצור 2021 זה פסק.
לגבי הקאמשפטים, זה נכון אבל.
מי שמקפיד על החלפת שמנים ומסננים בזמן (בהרבה מדינות בעולם מפרידים, ועושים לעיתים טיפול החלפת שמן בלבד) ומקפיד להשתמש בשמן איכותי, לא סובל מזה. אני כבר עם מעל 60K מייל, ואין אפילו רמז לשינוי.
אם כבר אמינות המנועים בעיניי שתי נקודות התורפה הן קולר השמן אשר שוכן למעלה, ועשוי פלסטיק, ומערכת הסטרט סטופ
את קולר השמן ניתן להחליף לאלומיניום.
מערכת ה START/STOP היא בעיתית בגלל גניבות או שאתה טוען שהיא נקודת כשל גם באמינות הג'יפ?
לגב אני כבר עם מעל 60K מייל, ואין אפילו רמז לשינוי.
מתי הגענו למצב ש-60K מייל זה מדד לאמינות ואריכות.
אני עם JK 2018, מרביתם בשטח (כולל בדרך אל וחזרה מ…), זו תכליתו בחיים.
40k ק״מ, מטופל בקפדנות ובדקדקנות.
0 תקלות.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני עם JL 2 ליטר 2020 עם 144 אלף ק"מ.
לאחרונה התחילו בעיות מעצבנות סביב מערכת המים. הוחלפה משאבת מים והיום גיליתי דליפה מהתפר של מיכל ההתפשטות מהפלסטיק.
המנוע עצמו תקין.
Sent from my Pixel 6 using Tapatalk
Yaron.nahum
25-05-25, 16:49
הבעיה בנזילה בתפר של מיכל ההתפשטות היא בעיה ידועה
אצלי הוחלף החלק במסגרת האחריות
קניתי כמה וכמה רכבים חדשים בימי חיי , מעולם לא נזקקתי לאחריות כמו ברנגלר
תקלות שהיו
- שני הברגים של הפלאנג של משאבת המים השתחררו , נזילה של נוזל הקירור , הרכב נגרר למוסך
- מיכל התפשטות הוחלף כאמור
- צינור של המזגן השתפשף סמוך למדחס , נוצר חור שגרם לבריחת גז
מקווה שלא שכחתי משהו
רנגלר 2012, 3.6
אצלי כ 6 שנים
108,000 ק״מ
רכב שני\טיולים
תקלות: סטרטר, טרמוסטט, קולר שמן, מחז״ש מנוע אחורי.
השאר החלפות יזומות ובלאי טיולים.
לשם השוואה, בק״מ הזה באאוטלנדר המשפחתי החלפנו מעבה מזגן, אטם מכסה שסתומים וברקסים בקצב מעורר כבוד (אולי עוד שכחתי משהו).
הפורסטר שהיה לנו בק״מ הזה כבר אכל שמן, עבר תיקון משמעותי במזגן (כבר לא זוכר בדיוק מה) והחלפת תותבי מתלה (בלי לעשות שטח רציני).
בקיצור, זה לא טויוטה אבל זה לא נבלה.
שום דבר לא מאד יקר אם יודעים איפה לתקן ולטפל.
לא משוכנע שהוא יעשה חצי מליון ק״מ אבל גם אני כנראה לא, בקצב הנסועה הנוכחי.
את קולר השמן ניתן להחליף לאלומיניום.
מערכת ה START/STOP היא בעיתית בגלל גניבות או שאתה טוען שהיא נקודת כשל גם באמינות הג'יפ?
יש כבר קולר אלומיניום מחכה להתקנה.
בינתיים טפו טפו טפו אין כלום אז לא ביצעתי.
מערכת הסטרט סטופ בעיניי בעייתית בעיקר בגלל נושאי השמן. בגלל זה ביטלתי אותה.
נושא הגניבות זה סרט אחר. אני גר בדרום קליפורניה, יש פה מכה של גניבות שמנצלות את המפתח המקורי.
הגנב מגיע עם סוג של מגבר אות, נכנס לרכב מניע ונוסע. עד שהבעלים מתעורר הרכב או מפורק, או בטיחואנה, אין באמת מעבר גבול דרומה
הפתרון קל יחסית, יש לי קופסה עם כלוב פארדיי, וגם נרתיק קטן כשאני במקומות ציבוריים
- - - Updated - - -
מתי הגענו למצב ש-60K מייל זה מדד לאמינות ואריכות.
זה לא.
60K מייל זה כן, כאשר בטווח הזה היו המון תנאים משתנים, כמו חום קיצוני, שלג, גבהים מטורפים, תנאים לא קלים.
יש כבר קולר אלומיניום מחכה להתקנה.
בינתיים טפו טפו טפו אין כלום אז לא ביצעתי.
מערכת הסטרט סטופ בעיניי בעייתית בעיקר בגלל נושאי השמן. בגלל זה ביטלתי אותה.
נושא הגניבות זה סרט אחר. אני גר בדרום קליפורניה, יש פה מכה של גניבות שמנצלות את המפתח המקורי.
הגנב מגיע עם סוג של מגבר אות, נכנס לרכב מניע ונוסע. עד שהבעלים מתעורר הרכב או מפורק, או בטיחואנה, אין באמת מעבר גבול דרומה
הפתרון קל יחסית, יש לי קופסה עם כלוב פארדיי, וגם נרתיק קטן כשאני במקומות ציבוריים
- - - Updated - - -
זה לא.
60K מייל זה כן, כאשר בטווח הזה היו המון תנאים משתנים, כמו חום קיצוני, שלג, גבהים מטורפים, תנאים לא קלים.
מה גם בארהב עוד לא מצאו פתרון לגניבות , בארץ זה כבר הפך למצב הזוי שהרנגלרים ירדו למחירים אטרקטיביים בגלל שהביטוח לא יורד מ18 אלף שקל מטורף - חברה ביטוח 1 מבטחת בלבד ובמחיר כזה זה לא ממש ביטוח זה פרוטקשיין
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.