PDA

צפייה בגרסה מלאה : אמזון הפסיקה לשלוח לישראל בימים האחרונים?

חנן-ג'יפולוג
04-07-24, 12:59
הזמנתי מצמד לפני חודשיים. הגיעו במקומו סלסלות פלסטיק נחמדות. החזרתי. קיבלתי זיכוי לGIFT CARD שלהם.

ניסיתי לרכוש שוב את המצמד, ובשביל הספורט עוד פריטים לאופנוע שהזמנתי בעבר והגיעו בהצלחה. על הכול אני מקבל הודעה שהם לא שולחים לארץ.
הם נוקמים בי, או שזו מדיניות חדשה, אולי לאור המלחמה שמתקרבת בצפון?

מוטי ג.
04-07-24, 13:21
הזמנתי שבוע שעבר כבלי usb והם הגיעו אתמול.

Sent from my SM-N986B using Tapatalk

מוני אורבך
04-07-24, 13:28
דווקא הזמנתי מספר דברים בזמן האחרון. רובם הגיעו.
אלא שלא הגיעו, כבר בארץ (לפי המעקב) ואני אמור לקבלם עד ה 15.
כך שלפחות בשבילי אמזון עדין שולחת..

נמרוד
04-07-24, 14:06
דברים דווקא מגיעים מהר יותר בשבועות האחרונים, תחושה בלבד.

או שזה אישי נגדך או שזה כללי נגד אופנוענים?

נדב42
04-07-24, 14:10
יש לא מעט פריטים שהזמנתי בעבר הלא רחוק, ועכשיו הם לא שולחים לארץ. כנראה שינוי מדיניות של המוכרים, לאו דווקא של אמזון.

חנן-ג'יפולוג
04-07-24, 14:30
https://imageshack.com/i/pmJpZ7pej

https://imageshack.com/i/poYZZVuVj

https://a.co/d/0fH6UxGH

זה רושם לכם את אותו דבר?

boaz avrahami
04-07-24, 14:45
הרבה מאוד פריטים לא נשלחים לארץ ואני לא מתרשם שהם מהירים. לא פחות מחודש וחצי חודשיים. הדואר הכי איטי כי ההפצה שלהם אלינו מעבר לאיטיות היא רק פעם בשבוע.
ככול שאני יכול ובמיוחד מוצרים שמקורם בסין אני מזמין מעלי וזה מגיע בטיל.
אני מנתב את ההפצה לחנות קרובה אלי וזה לרוב תוך עשרה ימים אצלי.

חנן, רפידות בלם עלולות להיות מנועות על ידי אמזון בשל דרישות חוקיות יבוא.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

חנן-ג'יפולוג
04-07-24, 14:54
זה לא בלם אלא מצמד, וה"מצמד" שבפעם הקודמת נשלח אליי, אותו מצמד מאותו מוכר שהעליתי עכשיו את התמונות ממנו, גם נשלח בהצלחה וגם עבר את המכס (כשרשום על החבילה שזה מצמד) וגם הגיע אליי ללא בעיה, רק שהיו שם סלסלות פלסטיק במקום מצמד.

חנן-ג'יפולוג
04-07-24, 15:54
גולש יקר ניסה לשלוח אליו הביתה את המצמד שהעליתי כאן את הקישור אליו. קיבל סירוב לשליחה. לפחות אני יודע שזה לא משהו נגדי אישית :)

ד ו ר ו ן
04-07-24, 15:59
https://imageshack.com/i/pmJpZ7pej

https://imageshack.com/i/poYZZVuVj

https://a.co/d/0fH6UxGH

זה רושם לכם את אותו דבר?

שולח.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20240704/ccd1faded76caef10c43923ec7799b9d.jpg

חנן-ג'יפולוג
04-07-24, 16:01
בעמוד הזה שהעלית זה שולח גם אליי. הסירוב מגיע בעמוד הבא כשמתקדמים.

asafk
04-07-24, 16:14
אני לא מצליח לרכוש באמזון חלקי חילוף לרכב כולל כאלו שבעבר הגיעו.

אסף.

shmil
04-07-24, 17:05
ביוני הגיעו לי חלקי חילוף לרכב שהוזמנו ביוני. יש בדרך עכשיו חבילה נוספת וגם בה חלקי חילוף.
אני כן מתרשם שפחות מוכרים מסכימים לשלוח לישראל, אבל זה נכון גם לעלי אקספרס.

נדב42
04-07-24, 17:13
זה לא קשור לחלקי רכב או לא, יש הרבה מוצרים שלא נשלחים לארץ, והם מתרבים ככל שעובר הזמן...

יוני5
05-07-24, 12:04
גם אצלי המשלוחים עובדים.
תבדוק לגבי FBA או FBB: מבוצע ע"י אמזון או ע"י הספק.
כפי שהסבירו לי, בגדול אמאזון מאפשרים לספקים או למכור ישירות, ואז הם מחוייבים לרמת שירות קשוחה מאוד, בדגש על זמני משלוח, או לאחסן את המוצרים אצלה (ואז אמזון מרוויחה גם על האחסנה המשלוח וכיו"ב)

מכיוון שאמזון מאוד מקפידים על העמידה בסטנדרט השירות ואם הלקוחות מתלוננים הם קונסים ומתעללים בספקים, המשמעות היא שאם ספק סבור שמשלוח לחנן אורלוב לא יגיע בזמן בגלל המלחמה למשל, או בגלל שיש ריבוי תלונות מהאיזור הזה, אז הספק מחליט לא למכור לאותו האיזור.

התצורה הזו מאפשרת לכל מיני אנשים לסרב למשלוחים לכאן, בגלל דעותיהם הפוליטיות.

לכן מוצר שהוא FBA, כלומר שהוא נמצא במחסנים של אמזון ומטופל על ידם, בוודאות יישלח אליך. (לפחות עד שאמזון יחרימו רשמית את ישראל)
בברכה,
יוני

de fox
05-07-24, 13:38
הזמנתי אתמול חלק חילוף של omix-aba. היום קיבלתי הודעה שנשלח

בדאלק
05-07-24, 16:16
אני חושב שאתה מתבלבל בין אמזון לבין מוכר פרטי שמוכר בתוך אמזון
השם של המוכר שהעלית כאן (Amazon export sales LLC) הוא מוכר פרטי *ואינו* אמזון למרות שאת השם הוא הגה לא בתום לב ובדיוק במטרה לבלבל את הקונים.
כשאתה קונה ממוכר פרטי בתוך אמזון והוא גם זה ששולח אליך (הסבר בהמשך), אין לאמזון עצמה שום קשר לטיפול בחבילה.
המוכר יכול להחליט שהוא לא שולח כי המשלוח יקר, או במקרה היותר נפוץ כי עושים למוצרים שהוא שולח בעיות במכס הישראלי וקונים מסרבים לשחרר את החבילות כתוצאה מכך, מה שגורם לו להפסיד כסף על המשלוחים הלוך חזור בכל הזמנה כזאת והוא מבטל את האופציה לשלוח את המוצר הספציפי לישראל כי נכווה.

באמזון ישנן 3 דרכי רכישה ורק 2 מהן מבטיחות שתקבל את המוצר עד לביתך ללא כל התערבות מכס או צורך באישורים - לכן חשוב מאוד בבחירת המוצר לשים לב לזה -
1. מוכר פרטי שגם מוכר וגם שולח בתוך אמזון - Sold and shipped by XXX - דין החבילה יהיה כדין חבילה מכל מקום בעולם - חשוף להתקלות מהרשויות, חיובים שונים ומשונים, דרישה לאישורים דמיוניים וכדומה
2. מוכר פרטי שמוכר בתוך אמזון ומשתמש בשירות השילוח שלהם - Shipped by XXX and fulfilled by Amazon - באופציה הזאת אמזון אחראית על השילוח, המיסוי וכל היוצא בכך, ובאופציה הזאת המוצר יגיע עד לפתח ביתך ללא כל התקלות מהרשויות
3. אמזון היא גם המוכרת וגם המשלחת - Sold and shipped by Amazon - כנ"ל באופציה הזאת המוצר יגיע עד לפתח ביתך ללא כל התקלות מהרשויות

מוצרים שנמכרים או מטופלים ע"י אמזון ואינם נשלחים לארץ - אינם עומדים בתקנות המכס ולכן אמזון לא מאפשרת לשלח אותם לארץ (אין אפשרות משלוח לישראל). לקנות את אותו מוצר ממוכר פרטי שגם שולח באופן פרטי זה לגלגל קוביות ולקוות לטוב, כמו ברכישה סטנדרטית מאיביי וכולי.

shmil
06-07-24, 09:46
מקריאת תיאור המוכר = אני לא משוכנע שאתה צודק.

Amazon Export Sales LLC
Visit the Amazon Export Sales LLC storefront
Just launchedNo feedback yet

About Seller

Amazon.com ships products internationally with Amazon Export Sales LLC. Available product lines, shipping rates and fees vary depending on the delivery address for your order.

For more information, see Frequently Asked Questions or visit amazon.com/help.
Have a question for Amazon Export Sales LLC?
Ask a question
Return & Refund Policies

Please refer to the Amazon.com Return Policy .
Detailed Seller Information
Business Name: Amazon.com Services, Inc.
Business Address:
345 Boren Ave N
Seattle
WA
98109
US

בדאלק
06-07-24, 16:14
מקריאת תיאור המוכר = אני לא משוכנע שאתה צודק.

מהמעט שאפשר לדלות על הנושא הזה בגוגל אתה בהחלט צודק, על פניו מדובר בשיטה נוספת של אמזון לשלוח מחוץ לארצות הברית אבל הסיפור לא ברור בכלל. מעולם לא נתקלתי במשתמש הזה בקניות לארץ, ולמשלוחים שמטופלים ע"י אמזון בדרך כלל אין שום בעיה בדרך או טעויות לכן העניין מוזר, אבל מכל הפרטים שאפשר להגיע אליהם אכן מדובר באמזון, אם כי משתמש בתוך הפלטפורמה.

shmil
06-07-24, 16:20
מהמעט שאפשר לדלות על הנושא הזה בגוגל אתה בהחלט צודק, על פניו מדובר בשיטה נוספת של אמזון לשלוח מחוץ לארצות הברית אבל הסיפור לא ברור בכלל. מעולם לא נתקלתי במשתמש הזה בקניות לארץ, ולמשלוחים שמטופלים ע"י אמזון בדרך כלל אין שום בעיה בדרך או טעויות לכן העניין מוזר, אבל מכל הפרטים שאפשר להגיע אליהם אכן מדובר באמזון, אם כי משתמש בתוך הפלטפורמה.

מאחר ואני כן הזמנתי מהמוכר הזה (במחשבה שזה אמזון)לפני כשבוע ויש לי פריטים בדרך, כולל זרוע הגה, נהיה יותר חכמים עוד שבוע שבועיים.
אעדכן.

בדאלק
06-07-24, 17:50
מאחר ואני כן הזמנתי מהמוכר הזה (במחשבה שזה אמזון)לפני כשבוע ויש לי פריטים בדרך, כולל זרוע הגה, נהיה יותר חכמים עוד שבוע שבועיים.
אעדכן.
כל עוד חוייבת במיסים במעמד הרכישה אתה מכוסה והטיפול הוא ע"י אמזון, זה בוודאות.

boaz avrahami
07-07-24, 07:46
אמזון, אפילו ממדינה למדינה הוא ישות משפטית נפרדת. לא מפתיע שהם מחלקים תחומי פעילות/ מרכזי רווח בין כמה ישוייות .

נתקלתי במוצרים, למשל נעלים או מכנסיים, שמגיעים מאותו הספק אולם בגדלים שונים וחלקם נשלחים וחלקם לא.
לא פיצחתי את הסיבה לאי המשלוח.

מצד שני המשלוחים שלהם כל כך איטיים עכשיו והמחירים לא הכי אטרקטיביים שזה מוציא את החשק.
בקרוב גם יבוטל הפטור ממע״מ כך שבכלל כבר יהיה פחות רלוונטי כל הקניות האלו.
המנותקים שם עובדים יום ולילה על יוקר המחיה אבל בכיוון ההפוך.
מצד שני מגיע לנו.

shmil
09-07-24, 13:17
אעדכן.
הבטחתי לעדכן.

הגיע אתמול, שליח הביתה.
ללא שום חיוב נוסף.
כזכור - זרוע הגה.
של אאודי A8. אין לי אאודי A8.
אף אחד לא שאל כלום, לא ביקש כלום.

אנקדוטה:
למה של אאודי A8, תשאלו? כי זה תואם לסאנגיונג רקסטון מודל 2018 ואילך, אלא שאף אחד לא יודע את זה, ולססאנגיונג רקסטון אין בכלל מק"ט לחלק כזה. מבחינתם - רוצה זרוע הגה? תחליף מסרק הגה קומפלט.
לא היבואן. היצרן.

בקיצור - אמזון שולחים, גם חלקי רכב, ואין בעייה למעט מיצובה של מדינת ישראל בקרב המוכרים באמזון, דוד עלי ואיביי.

ishc
12-07-24, 11:16
גם אני לקוח אמאזון מאז שיש לי אמריקאית ישנה, הכל מגיע בזמן ודי מהר בדרכ.
דווקא באיביי נתקלתי המוכר שהתקשב לשלוח עקב המצב.

Sent from my CPH2465 using Tapatalk

boaz avrahami
12-07-24, 22:07
מה זה מהר?
באמזון זה בין חודש לחודשיים במקרה הטוב עם המון דחיות מועד מצד המשלח

בדאלק
12-07-24, 22:30
מה זה מהר?

על פניו נראה שזה קשור למועד הספציפי של אותו מוצר (אני בטוח שאתה מכיר אבל לכל מוצר יכול להיות תאריך שילוח שונה למרות שהם יחד באותה עגלה ואותו תשלום), ואולי זה קשור גם למיקום
גם אני וכל מי שאני מכיר שהזמין לאחרונה קיבלנו תוך שבועיים, מקסימום שלושה שבועות את המוצרים

boaz avrahami
13-07-24, 09:42
החוויות שלי עם אמזון לא חיוביות לאחרונה עד שאני מזמין מהם בקושי 20 אחוז מהמוצרים.
לעומתם עלי נותנים עבודה יפה.

Udim
13-07-24, 20:51
מה זה מהר?

Sent from my iPhone using Tapatalk Proאני מזמין המון מאמזון
מחלקי רכב דרך בגדים טואליטיקה ועוד
וממש לא מכיר את הזמנים שאתה מדבר, באמת יותר לכיוון של שבוע שבועיים
יש כמובן גם חריגים

Sent from my SM-S711B using Tapatalk

חנן-ג'יפולוג
13-07-24, 21:00
היו לי כחמש הזמנות בחודשים האחרונים מאמזון. הממוצע להגעה הוא חודשיים.

geva dover
13-07-24, 21:33
אני הזמנתי כלי עבודה והרבה דרך אמאזון, הגיעו תוך שבועיים לקיבוץ.
לא היה בעיות ודרמות חוץ משליח שהיה לו כבד וביקש עזרה לפרוק מהואן

Sent from my SM-G988B using Tapatalk

חנן-ג'יפולוג
13-07-24, 21:48
נשמע כמו לנד רובר הסיפור הזה. אפס הדירות.

נמרוד
13-07-24, 21:49
או שההשערה הראשונית שלך נכונה, בזוס נוקם בך אישית. מה עשית?

חנן-ג'יפולוג
13-07-24, 21:56
החזרתי לו את סלסלות הפלסטיק.

נמרוד
13-07-24, 22:07
וואו.
לא רוצה לחשוב מה הוא עושה למי שמעצבן אותו באמת.

Pageup
30-07-24, 09:50
הזמנה מ PrimeDay ב 17.7, כתבו שיהיו עיכובים, התאריך המקורי היה 12.8, נחתה אתמול. אחותה יצאה יומיים אחרי ממחסנים אחרים עזבה את LA ביום שבת.

נמרוד
30-07-24, 14:33
גם אליאקספרס גם אמאזון משלוחים ממש מהירים בשבועות האחרונים... מרגיש שאנחנו באיזה הפוגה לקראת השיבוש הגדול הבא [emoji51]

ד ו ר ו ן
30-07-24, 15:19
גם אליאקספרס גם אמאזון משלוחים ממש מהירים בשבועות האחרונים... מרגיש שאנחנו באיזה הפוגה לקראת השיבוש הגדול הבא [emoji51]

אכן.. משלוח מעלי שהוזמן באמצע שבוע שעבר הגיע אתמול.

-->