צפייה בגרסה מלאה : המלצה למצלמות לחצר
מחפש המלצה לסט 6+ מצלמות לחצר.
משהו שמתאים לשקעים/שידור בארץ יודע להתריע לפי איזורים ושעות. ראיה טובה גם בלילה ושניתן לצפיה מרחוק
רצוי מאמזון *אפשרי להביא במזוודה*
בימים הקרובים.
כתבת שקעים, אז אני מניח שהכוונת למערכת חשמל ביתית.
ואני שואל האם אתה לא מחפש ללכת צד נוסף קדימה ולחפש מצלמה עצמאית שאינה צריכה הזנת חשמל.
אני בחנתי פעם מצלמה שיש לה פאנל +סוללה פנימית +סים /ויפי ואז אתה רק מתקין על הקיר והיא עובדת ללא כבילה בכלל.
הבעיה שזה יחסית יקר יותר ממצלמת POE רגילה.
אה.... רוב מצלמות הרשת הן POE שמקבלות את הכוח לעבודה מקו התקשורת מסוויטש POE מתאים, וזה אומר שאם תזין את ה POE Switch דרך אל פסק בהספק מתאים המערכת תמשיך לעבוד גם ללא חשמל.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
boaz avrahami
18-07-24, 09:13
עברתי דרך נסיונות wifi. זה נחמד אבל זה לא תמיד מנגן כמו שצריך. האלחוט לא יציב מספיק וככול שיש יותר מצלמות זה נהפך להיות בעייתי יותר. בכל מקרה, מצלמות כאלו חייבות כרטיס זיכרון אחרת בדיוק הפריים שרצית יעלמו.
בחלק מהמצבים תוכל לדלג גם על מכשיר הקלטה ולהקליט ישר למיקרו SD על המצלמה ואפילו לסנכרן לענן.
נסיון חיובי עם די הרבה ציוד ביתי של Reolink
המצלמה שלהם שבדקתי והיא הכי מוצלחת RLC 810A
בלילה האיכות לסרט היא בסדר אבל לדוג מתוך זה פריים בודד ולזהות ממנו פנים וכו בתנאי תאורת אינפרא מהמצלמה זה לא פשוט.
אם זה עקרוני אז חפש מצלמות יקרות יותר שאולי יענו על זה או שתוסיף חיזוק תאורה אינפרא. בין אם קבועה או לפי תנועה.
אני הזמנתי מעלי כי הן מתחת רף המיסוי בלי טובות. יש להם חנות רשמית.
תעבור על סקירות והשוואות ביוטיוב.
יש זיהוי בני אדם רכבים וחיות.
אפשר לבחור לקבל התראות בזמנים ספציפיים לפי סוג הזיהוי או קומבינציה.
זמנים ניתנים לבחירה ברמת כל יום בנפרד וכל שעה ברזולוציה של חצי שעה.
ההודעות נדחפות לטלפון.
יש הקלטת קול.
בעלי המחיר נמוך משמעותית מאמזון והקניה ישירות מהיצרן
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! ₪484.50 | Reolink 4K PoE Security Camera 8MP Outdoor Night Vision IP Camera Smart Person/Vehicle Detection Surveillance Cameras RLC-810A
https://a.aliexpress.com/_om6LbcM
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
תופס גם לסלולריים ..
אם אתה יודע שיש לך איקס מכשירים ברשת, מקציב להם כתובת וקבע אותה ומבטל את ה dhcp יהיה מאד קשה לאורח להתחבר …
כמו כן, אצלי יש גם העברת פורטים ספציפיים אז קשה להתחבר למשהו שלא מועבר אליו פורט, יש פיירואל על המכונה הראשונה אחרי הנתב ו reverse proxy שעוד מגביל גישה לאן שאני לא רוצה שיגשו ..
אולי זה קצת מוגזם לרשת ביתית .. אבל ככה זה נוח לי.
boaz avrahami
18-07-24, 18:20
ממש לא מוגזם הביתה. אפילו נכון ולפתוח מקסימום vlan לאורחים.
דווקא ברשת כזו כפי שמוצגת כאן, צפוי שיהיו מ 256 משתמשים בסהכ. חלקם מחליפים מכשירים וזה המון התעסקות.
בנוסף גם אין כל כך על מי ועל מה להגן ברשת כזו אז למה להשקיע בזה מאמצים?
* נראה לי שטעית בשרשור ואני אחריך.
זה שייך לשרשור אחר **
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.