צפייה בגרסה מלאה : מחפש המלצה לקיט הגבהה ומתקין - גרנד צ'ירוקי 2023
שלום רב,
לאחר חיפוש בפורום- הרבה מידע על קיטים ישנים או סדנאות מלפני כמה שנים.
מחפש מידע טרי, ועל בסיס המלצה מניסיון במידה ויש-
קיט הגבהה בסיסי שמומלץ? האם יש דברים מסוימים שכדאי לשים עליהם דגש?
כמו כן מעוניין בסדנא שמטפלת בכל המסביב. התקנה, כיוון פרונט, אורות והשמה ברישיון של ההגבהה החדשה.
האם יש המלצה שרלוונטית 2024? או לחילופין, דיס המלצה.
בברכה,
אביעד.
אהלן אביעד, תתחדש ותהנה
קיט הגבהה- בגדול ישנם 3 קיטים (קפיץ+בולם) של 2" בשוק; אייבאך, אולדמן וראף קאנטרי. בקבוצות הווטסאפ השונות חוות הדעת של מתקינים ושל לקוחות לגבי ראף קאנטרי שליליות מאוד, הרוב מתקינים אולדמן וגם אלו עם אייבאך יחסית מרוצים. לי יש אולדמן, חשוב להקפיד על הדגם HD אחרת עם הזמן הקפיצים שוקעים.
מתקינים וסדנאות- תלוי מאיפה אתה, יש את בועז רפאלי מאשקלון (דר בשטח), אורן בן סימון מחולון ומוניר בכפר יאסיף. גם פרוג'יפ וסופר ג'יפ מתקינים קיטים של אולדמן.
לא בקיא בקיטים של 2023 אבל במודלים המוקדמים יותר אכן הביקורות לא להיט על rough country.
אישית לא הייתי פונה לא לאורן בן סימון ובטח לא לבועז.
תבדוק מול אורן מערכות או מוניר.
לא בקיא בקיטים של 2023 אבל במודלים המוקדמים יותר אכן הביקורות לא להיט על rough country.
אישית לא הייתי פונה לא לאורן בן סימון ובטח לא לבועז.
תבדוק מול אורן מערכות או מוניר.
לגבי rough country - לא צריך להזכיר אותם בכלל. כשהגיעו עליהם התלונות התגובה היתה שבעצם זו ערכת הגבהה לכביש...
אשמח לשמוע למה לא לפנות לבועז ואייל?
חוויית השירות שלי מהם טובה מאוד.
Rough country - חברה עם מוצרים זולים שגם את מה שהם עולים לא כדאי להשקיע. כל פורום בארה"ב יקפיץ לך את זה מייד.
למייטב ידיעתי אייבך עושים רק קפיצים, של מי הבולמים בערכה?
אולדמן יש להם ערכה שלמה, הם חברת בת /אחות של ARB
זה הקיט של אייבאך, 4 קפיצים ו-4 בולמים. מצויין שמתאים רק עד 2014.
ממה שאני מכיר- גם מעל 2014 התקינו בארץ סט של אייבאך.
מה שמפריע לי בסט הזה שמצוין בפירוש שזה הגבהה רק של 0.5" מאחורה ו 2" מקדימה, כלומר סט איזון. 2 מתקינים שדיברתי איתם בארץ טוענים שזה הסט וההגבהה שמתקבלת בפועל גדולה יותר. מחוות דעת של חבר'ה בקבוצות הווטסאפ של WK2, מאוד מרוצים מאייבאך.
https://eibach.com/eps-search?year=2011&make=Jeep&model=Grand%20Cherokee&submodel=V8%202WD%2F4WD%20WK2%20%7C%20Ex cludes%20SRT8%20Models
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.