צפייה בגרסה מלאה : דימקס 2007 ידני, 400000 ק"מ - יד ראשונה
הכוכב הכחול
27-07-24, 18:22
הייתם קונים?
אחריות על המנוע למשך 8 חודשים.
כן?
לא?
למה לא?
לא.
כי הוא מהשנים הלא נכונות מבחינת מתלים.
רכב טיולים אולי כן למרות שלי נהייתה אלרגיה לסולר.
Sent from my CPH2465 using Tapatalk
הכוכב הכחול
27-07-24, 21:21
רכב משפחתי עקרי
עבירות נדרשת שבילים לבנים
הקונה יודע את דעתי [emoji12]
שחר גרינברג
28-07-24, 09:33
תלוי במצב הכללי של הרכב
תלוי איזה מנוע 2.5 או 3 (ה3 עדיף משמעותית וכנראה לא הייתי קונה דימקס עם מנוע 2.5 )
אפשר להוציא מדימקס אחלה יכולות בשטח למרות המתלה הקדמי (שזהה למתלה בטרופר דרך אגב)
בסך הכל סט הגבהה איכותי
והנמכת סרן קדמי
לא סיפור כזה נורא
Sent from my iPhone using Tapatalk
אפשר להוציא מדימקס אחלה יכולות בשטח למרות המתלה הקדמי (שזהה למתלה בטרופר דרך אגב)
עבדתי עם רכב מהשנתון הזה.
דימקס 2007 זה רכב שונה (לרעה) מהדור המתקדם תרתי משמע.
הפער הוא לא במנוע, אלא במתלים(איכות וסידור), זויות והגחון.
לשבילים+ סביר.
כל דבר מעבר מחייב שדרוג מתלים שיעלה אותו לרמת ״בסדר״.
מי שמסתדר עם המתלה המקורי, סחתיין על הסגפנות ברמת עז.
שחר גרינברג
28-07-24, 10:31
גם אני עבדתי עם רכב מהדגם הזה
אני מסכים איתך שמרווח הגחון לא מדהים
ושהמתלים בנויים בצורה מיושנת
אבל אני כן חושב שאפשר לטייל עם הרכב מעבר לדרכי עפר
המתלה הקדמי זהה לטרופר שנראה לי רובנו מחשיבים כרכב שטח בעל יכולות סבירות
הסרן האחורי הוא spring under אכן תצורת מתלה פחות טובה מאשר בהיילקס אבל צריך לזכור שהוא גם קיימת בcj ובסופה ואנחנו מאוד מעריכים כרכבי שטח.
לפי דעתי בכל טנדר בשנתון הזה כדאי להשקיע בערכת מתלים חדשה
ולגביי המנוע ל3 ליטר 4jj1 יש שוק שיפורים ותמיכה גדול מאוד בתאילנד ואוסטרליה
הוא נחשב מנוע אמין מאוד וקל למצוא חלפים ומידע עליו.
אז הייתה לי סופה עם עלים מתחת לסרן. כל הזדמנות הם היו נתפסים בבוץ אבנים ומה לא. טויוטה סדרה 70 בתצורת טנדר לא נכנס לשירות הביטחון בגלל הדבר הזה בדיוק. אז נכון, אלו רכבי שטח מוערכים אבל עדיין סידור המתלה הזה הוא מ*****. כשיש לך בשנתונים מתקדמים יותר, או אצל המתחרים, סידור מוצלח יותר, לא רואה סיבה ללכת על זה.
כמובן שהכל עניין של עלות תועלת. אם תציע לי עכשיו דימקס 2007 בעשרת אלפים שקל במצב טוב כנראה שאקח.
נ.ב.
ההתלהבות בטרופר היא מהמתלה האחורי. מוטות הפיתול הקדמיים הם לא משהו לכתוב עליו הביתה.
שחר גרינברג
28-07-24, 12:01
אז הייתה לי סופה עם עלים מתחת לסרן. כל הזדמנות הם היו נתפסים בבוץ אבנים ומה לא. טויוטה סדרה 70 בתצורת טנדר לא נכנס לשירות הביטחון בגלל הדבר הזה בדיוק. אז נכון, אלו רכבי שטח מוערכים אבל עדיין סידור המתלה הזה הוא מ*****. כשיש לך בשנתונים מתקדמים יותר, או אצל המתחרים, סידור מוצלח יותר, לא רואה סיבה ללכת על זה.
כמובן שהכל עניין של עלות תועלת. אם תציע לי עכשיו דימקס 2007 בעשרת אלפים שקל במצב טוב כנראה שאקח.
נ.ב.
ההתלהבות בטרופר היא מהמתלה האחורי. מוטות הפיתול הקדמיים הם לא משהו לכתוב עליו הביתה.
איל אין פה עניין של התלהבות מן המתלה הקדמי בטרופר
כמו שאין פה עניין בהתלהבות מהמתלה האחורי של הסופה
הם תצורות מתלה סבירות
ברור לכולנו שעדיף 4-3 link
נראה לי שיש קצת הגזמה פה בפורום עם היכולות של הדימקס
הם לא כל כך נמוכות
ולכל מי שלא מחפש לעלות את מעלה רמון כל ראשון וחמישי או ללכת לעשות את נחל עדשה דימקס עם נעילה והגבהה יתן מענה
חנן-ג'יפולוג
28-07-24, 12:10
עוד לפני שמדברים על הדגם לא הייתי קונה רכב גם עם שליש מהקילומטראז' הזה.
עוד לפני שמדברים על הדגם לא הייתי קונה רכב גם עם שליש מהקילומטראז' הזה.
בטנדרים ורכבי עבודה דומים , שליש מהקילומטראז זה אומר רכב משנתחן 20-21.
זהו, לא קונים רכב זקן מארבע שנים ?
גם לא בדיוק אותו טווח מחירים...
בברכה, טושי
הכוכב הכחול
28-07-24, 13:55
מנוע עם 400Kkm
לכמה המנועים האלו מגיעים?
חנן-ג'יפולוג
28-07-24, 14:03
זהו, לא קונים רכב זקן מארבע שנים ?
קונים, ברור שקונים. אנשים קונים הכול. קונים אפילו לנד-רוברים.
אבל אם אני הייתי מחפש רכב שלא יעסיק אותי בתיקונים ובתקיעות, אז לא הייתי קונה רכב עם מעל ל100000ק"מ.
טויוטה סדרה 70 בתצורת טנדר לא נכנס לשירות הביטחון בגלל הדבר הזה בדיוק.
לא מדויק בהמעטה, אבל זה דיון נפרד.
ולכל מי שלא מחפש לעלות את מעלה רמון כל ראשון וחמישי או ללכת לעשות את נחל עדשה
במצב המקורי, היה נוראי גם בסתם שביל משובש.
רכב חדש ורענן, ולא עמוס.
מושב אחורי צפוף ואנכי (לא פוסל לילדים, מבוגרים התמרדו לשבת שם).
לא פוסל לגמרי, אבל להכיר שבשביל איכות מינימלית מתלים יצטרכו שדרוג, בטח ובטח אם הם המקוריים העייפים מ-2007.
מתישהוא הפורום הזה הפך לאניני טעם ופלצנים (וסליחה אם אני מעליב).
אנשים מטיילים עם טנדרים מכל הסוגים, עם קרוס אוברים, עם רכבים מסוקסים כמו סיקס וסופה ואפילו עם ואן 4x4.
הכל הולך ןהסיבה לדעתי לא לקנות אוטו כזה היא כי הוא יעניש את בעליו במרורי טורבו, משאבת דיזל, חיישנים וחולרות כאלו ואחרות, בדיוק כמו כל דיזל ישן מדי עם יותר קמ.
מתישהוא הפורום הזה הפך לאניני טעם ופלצנים (וסליחה אם אני מעליב).
כשהייתי ילד בהתיישבות טיילנו עם טרקטור רומני ועגלת משטח מאחור עם מזרונים עליה, בשיא המהירות בשטח.
נהנינו מאד.
איך אף אחד לא מת, לא ברור.
דימקס 2007 בשטח זה לא עניין של ״אנינות״, זה להיות בסטנדרט קצת מעל למתלי טרקטור.
כשהוא היה חדש ב-2007.
דימקס 2007 עם מתלים בני 17 זה סטנדרט של עז.
(הכותב נסע במקביל לדימקס הנ״ל בהיילקס 97 פרטי עם קפיצי עלה ב-4 פינות)
כשהייתי ילד בהתיישבות טיילנו עם טרקטור רומני ועגלת משטח מאחור עם מזרונים עליה, בשיא המהירות בשטח.
נהנינו מאד.
איך אף אחד לא מת, לא ברור.
נהרגו...
מורן גור ז"ל, בנימינה, על שמו נקראת דרך מורן מאביאל לבנימינה.
זוכר במעורפל -
נסעו 2 טרקטורים עם עגלות וחבר'ה על העגלה והטרקטור השני ניסה לעקוף את הראשון והנהג הראשון לא ממש נתן לו והטרקטור השני עלה על העגלה של הטרקטור הראשון, 93' בערך, מורן היה אז בן 17 בערך, היה בשכבה שלי.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
זה מיועד להיות רכב משפחתי עיקרי ולא רכב טיולים (לא שאז זה טוב באיזה אופן אבל לזה התייחסו כאן בעיקר - לעבירות וכו').
אז למה העונש הזה? זה אוטו לא נוח לא נעים. המנוע 3 ליטר סוס עבודה אמיתי אבל שם זה נגמר.
אסף.
הכוכב הכחול
29-07-24, 21:46
מסתבר שזה מנוע 2.5
יש דעות עליו?
תודה
זה מיועד להיות רכב משפחתי עיקרי ולא רכב טיולים (לא שאז זה טוב באיזה אופן אבל לזה התייחסו כאן בעיקר - לעבירות וכו').
אז למה העונש הזה? זה אוטו לא נוח לא נעים. המנוע 3 ליטר סוס עבודה אמיתי אבל שם זה נגמר.
אסף.
CAUSE BEGGARS CAN'T BE CHOOSERS
השאלה היתה "האם היית קונה דימקס עם 400,000 קילומטר".
על סמך המידע הזה, התשובה המיידית שלי, כמו של הרוב כאן, היא לא.
אם היו מצמידים לי אקדח לרקה, או לחלופין זה מגיע עם קמפר בנוי ממוזג עם הבלונדינית ההיא מיוטיוב שאף אחד לא מסתכל עליה כי בכלל אנחנו מרוכזים בצמיגים של הברונקו, אז תשובתי כנראה היתה משתנה.
ehudzeelim
30-07-24, 09:59
׳”׳™׳™׳×׳ ׳§׳•׳*׳™׳?
׳׳—׳¨׳™׳•׳× ׳¢׳ ׳”׳׳*׳•׳¢ ׳׳׳©׳ 8 ׳—׳•׳“׳©׳™׳.
׳›׳?
׳׳?
׳׳׳” ׳׳?
בתשובה לשאלה המקורית
בהנחה שאתה שוקל קנייה של הרכב כי הוא מתאים לצרכיך,
הכל שאלה של מחיר.
ב-10k שקלים קונה
ב-40k שקלים לא קונה..
חנן-ג'יפולוג
30-07-24, 10:18
הכל שאלה של מחיר.
ב-10k שקלים קונה
ב-40k שקלים לא קונה..
אני חושב אחרת, ואביא דוגמא שהיא אמנם מדגם רכב אחר בתכלית אבל הרעיון דומה:
נדמה לי שזו הפעם הראשונה שאני מעלה את זה על הכתב. מקווה שטלי לא תגלוש כאן. בכל מקרה מבחינה חוקית כבר יש על זה התיישנות.
קיבלתי (בהחלפה על אופנוע מצ'וקמק נוסע) פגר של XR600. לא בדיוק קיבלתי אבל הפרטים המדויקים לא חשובים.
בלי להיכנס לפירוט המדויק ששכבר תיעדתי כאן בעבר בשרשורפלצת ייעודי, השורה התחתונה היא כזו:
הוצאתי עליו במחירי חלפים בקניות בארה"ב כ30000ש"ח. אם הייתי רוכש במחירי היבואן כאן זה היה עובר את ה100000ש"ח. אם העבודות היו מבוצעות במוסך זה כנראה היה עובר את ה200000ש"ח.
עבדתי עליו בהפסקות כארבע שנים. בין לבין גם טיילתי אתו. לא המון, כי כל פעם התגלתה בעייה אחרת.
הוא נשאר חרא של כלי שלא ניתן לסמוך עליו.
לאחר הטיול האחרון שבסופו נשמעה הצלפה מהמנוע החניתי אותו ולא נגעתי בו מהמיאוס שנה וחצי.
מכרתי אותו ב5000ש"ח.
זה גרם לי לנדור שאני לא קונה עוד כלי משומש בחיים.
זה הוביל לקנייה של הDR650 ב36000ש"ח. (לא חדש- בן ארבעה חודשים ו1900ק"מ) אני רוכב עליו בשבוע יותר שעות משרכבתי על האקסאר בארבע שנים. אפס תקלות, כמובן.
יש רכבים שלא שווה לקחת גם בחינם. גם לא אם משלמים לך לקחת.
"יש רכבים שלא שווה לקחת גם בחינם. גם לא אם משלמים לך לקחת."
כבר מזמן מספיק לי מבט אחד כדי לזהות כלים כאלה ומצד שני ראיתי כלים (טויוטות ליתר דיוק) עם ק"מ זהה או אפילו כפול שלא הייתי מהסס לשלם עבורן ...
ehudzeelim
30-07-24, 11:58
אני חושב אחרת, ואביא דוגמא שהיא אמנם מדגם רכב אחר בתכלית אבל הרעיון דומה:
נדמה לי שזו הפעם הראשונה שאני מעלה את זה על הכתב. מקווה שטלי לא תגלוש כאן. בכל מקרה מבחינה חוקית כבר יש על זה התיישנות.
קיבלתי (בהחלפה על אופנוע מצ'וקמק נוסע) פגר של XR600. לא בדיוק קיבלתי אבל הפרטים המדויקים לא חשובים.
בלי להיכנס לפירוט המדויק ששכבר תיעדתי כאן בעבר בשרשורפלצת ייעודי, השורה התחתונה היא כזו:
הוצאתי עליו במחירי חלפים בקניות בארה"ב כ30000ש"ח. אם הייתי רוכש במחירי היבואן כאן זה היה עובר את ה100000ש"ח. אם העבודות היו מבוצעות במוסך זה כנראה היה עובר את ה200000ש"ח.
עבדתי עליו בהפסקות כארבע שנים. בין לבין גם טיילתי אתו. לא המון, כי כל פעם התגלתה בעייה אחרת.
הוא נשאר חרא של כלי שלא ניתן לסמוך עליו.
לאחר הטיול האחרון שבסופו נשמעה הצלפה מהמנוע החניתי אותו ולא נגעתי בו מהמיאוס שנה וחצי.
מכרתי אותו ב5000ש"ח.
זה גרם לי לנדור שאני לא קונה עוד כלי משומש בחיים.
זה הוביל לקנייה של הDR650 ב36000ש"ח. (לא חדש- בן ארבעה חודשים ו1900ק"מ) אני רוכב עליו בשבוע יותר שעות משרכבתי על האקסאר בארבע שנים. אפס תקלות, כמובן.
יש רכבים שלא שווה לקחת גם בחינם. גם לא אם משלמים לך לקחת.
בהחלט אין טעם להשקיע בגרוטאה וזו היתה טעות אסטרטגית להשקיע את הסכומים האלה ב-xr600 שזה כלי שמראש מועד לפורענות, ואם לא מדובר באיזה בעלים זקן יד 1 שליקק אותו אין מה להתעסק. האסטרטגיה הנכונה היא למצוא רכב במצב טוב (עד כמה שניתן לבדוק) לקנות בזול ולקבוע מקסימום השקעה שמעבר אליה הרכב חוזר לשוק או הופך לרכב לחלקים. בסכומים האלה ההימור נמוך ומקסימום הפסדת את ההשקעה (10-15k) ומצד שני יש סיכוי להרוויח רכב שייתן הרבה יותר מהעלות שלו. כמובן אם מדובר בגרוטאה אין מה להתעסק בכלל. אני מדבר על רכב שלכאורה נמצא במצב טוב והמינוס שלו זה הקילומטראז הגבוה - על פניו שווה בדיקה.
אצלי במשך הרבה שנים רוב הרכבים הם כאלה, נקנו בזול והחזירו את ההשקעה בהם כבר מזמן.
פעם אחת נפלתי עם איזה וולוו 4×4 אבל ידעתי להיפטר ממנה לפני שהתחלתי להשקיע בה יותר מדי..
חנן-ג'יפולוג
30-07-24, 12:06
לרוב מה שקורה זה שאתה מקבל מכות קטנות, ובכל מכה כזו אתה חושב שהיא האחרונה, וזה ממשיך וממשיך ואתה מעדיף לא לעשות את החשבון הכולל ואם יום אחד אתה כן עושה אותו אתה מגלה למרבה הזוועה שיצאת האידיוט הגדול ביקום.
חנן-ג'יפולוג
30-07-24, 12:11
"יש רכבים שלא שווה לקחת גם בחינם. גם לא אם משלמים לך לקחת."
כבר מזמן מספיק לי מבט אחד כדי לזהות כלים כאלה ומצד שני ראיתי כלים (טויוטות ליתר דיוק) עם ק"מ זהה או אפילו כפול שלא הייתי מהסס לשלם עבורן ...
הלוואי עליי. אני יודע רק ליפול ברכישת משומשים.
טוב, זו טיפה הגזמה. ההיילקס יצא בסדר והיו עוד כמה סבאבה, אבל היו נפילות מהשטן, ובגדול, אני לא סומך על עצמי. נדמה לי שהמכונית המשומשת האחרונה שקניתי נרכשה ב2010. משהו כזה. מאז קניתי חמישה רכבים חדשים (אם אפשר להכניס לספירה את הדיאר) .
אם אני זוכר נכון אז את רכישת אחת מהמשומשות שקניתי אתה ליווית (קורולה מסוכנות טרייד אין בהרצליה? ) והיא היתה מעולה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.