צפייה בגרסה מלאה : שאלה על חברת השכרת רכב באיטליה felirent
למישהו יש נסיון עם Felirent ?
בעיקר הסניף בנמל התעופה במילנו, אבל כל חוות דעת תעזור
תודה
חמי
ניסיון מר מהתקופה האחרונה.
תוודא שיש איסוף והחזרה בטרמינל.
ביטוח עדיף אולי לקחת ישירות מהחברה השכרה ולא דרך צד שלישי סטייל בוקינג.
דיס המלצה על חברת Centauro
Sent from my CPH2465 using Tapatalk
תודה. אולי עדיף אם כך דרך אופרן - זה תמיד יותר יקר ב 30% אבל איכשהו בטוח יותר.
לא מכיר את החברה הספציפית, אבל מניסיון עם חברות אחרות, שירות הלקוחות של בוקינג הרבה יותר יעיל משירות הלקוחות של חברות קטנות באיטליה (אם יגיע צורך להשתמש בזה)
הזמנתי עכשיו באמצעות בוקינג רכב דרך לוקאוטו במילאנו. ביטוח מלא דרך רנטל קאבר (לא דרך בוקינג ואז יש הנחה נוספת).
עוד לא יצא לי להתנסות עם חברת ההשכרה, אבל אעדכן בשבת. בכל אופן זוכה לציון גבוה מאוד בבוקינג.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
הזמנתי עבור ההורים שלי דרך יורופקאר בשדה״ת במילאנו.
לא היו טענות והמחיר היה טוב.
ישירות באתר שלהם.
Sent from my iPhone using Tapatalk
הבוקר קבלתי שיחת ווצאפ מאחיין - מטיילים בדרום אמריקה, שכרו טויוטה ידנית ישנה בגרושים, מבסוטים עד הגג... אבל לא הצליחו לשחרר ממצב 4X4 והמשכיר עושה להם סרט שמדובר בנזק רציני... שוקלים לברוח מהמדינה אבל מתבאסים כי כיף שם וחבל לעזוב.
לפני שנתיים שכרנו רכב ביוון, זיל הזול דרך מנוע החיפוש של דיסקבר-קארס, בחברה מקומית. התחיל בזה ששעה חיכינו להסעה ולא הייתה דרך ליצור קשר , המשיך בזה שתו"כ הטיול קראתי חוות דעת שהזהירו מכך שבהחזרה הם מנפיצים כל מני טענות שהרכב מלוכלך או שרוט וקונסים בהרבה כסף, זה די השחיר... בסוף היה אחלה רכב ולא עשו שום בעיות בהחזרה, אבל בהמשך לכך הגעתי להכרה שאני מעדיף לשלם אקסטרה עבור נוחות ושקט נפשי.
ומאז - השכרה רק בטרמינל, רכישת ביטוח מורחב - ביטול השתתפות עצמית בדלפק. הם כנראה דוחפים שם כיסויים מיותרים וזה יוצא יקר יחסית, אבל אין תפיסת מסגרת אשראי ומחזירים את המפתחות בלי בדיקה של הרכב ובלי בלבולי מח. עוד דבר לשים לב - אם מחזירים בשעה מאוחרת יותר משעת ההשכרה אז מתווסף יום השכרה ומכיוון שממילא משלמים עבורו - לא להתחייב להחזיר את הרכב בשעה מוקדמת יותר ממה שצריכים.
באופן כללי אם מזמינים מחו״ל אפשר להשתמש ב trustpilot בשביל לראות reviews כל בית העסק או לבדוק ביקורות שיש במנוע חיפוש (סקיי סקאנר, גוגל וכו׳).
לא הייתי מזמין סתם מסוכנות רק כי זה זול. זה מתכון לבעיות
אם אנחנו כבר כאן.... נוסעים בספטמבר לאיטליה. 3 ימים מחוץ לרומא. בא לי לשכור פיאט 124. המלצה על חברה?
אסף.
הזמנתי עכשיו באמצעות בוקינג רכב דרך לוקאוטו במילאנו. ביטוח מלא דרך רנטל קאבר (לא דרך בוקינג ואז יש הנחה נוספת).
עוד לא יצא לי להתנסות עם חברת ההשכרה, אבל אעדכן בשבת. בכל אופן זוכה לציון גבוה מאוד בבוקינג.
Sent from my SM-G998B using Tapatalkרשמים עד כה- אין מה לדווח. הגענו מאוחר. מאוחר ממה שציפינו. בחוזה נכתב שהגעה אחרי חצות תגרור תשלחום של 42 יורו. עמדו במילתם. מעבר לזה, כרגע הכל נורמלי. הרכב, אאודי A4 סטיישן דיזל, סביב ה 740 דולר לשבועיים, נראה לי מחיר סבבה, הגיעה עם 6500 ק''מ, נקיה למעט מס' פגיעות ברד בפח שסומנו במועד ההשכרה. הביטוח דרך רנטאל קאבר- 400 ש''ח לשבועיים כולל ביטוח לנהג נוסף, גניבה ונזק.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.