צפייה בגרסה מלאה : מחפש המלצה לחרמש מוטורי
כמו בכותרת, מחפש המלצה לחרמש מוטורי, השימוש הוא בייתי פרטי, לסידור של הדשא בנקודות שמהכסחת לא יכולה להגיע, לא איכפתי לי לשלם קצת יותר בשביל לקבל מוצר להרבה שנים ובאמינות גובה, מצד שני השימוש שלי הוא מאוד מועט ולא מאתגר.
אופציה נוספת, זה לרכוש חרמש מוטורי נטען של דיוולט, יש לי מספר כלים שלהם כולל סוללות (סטנדרטיות). האם הכלים הנטענים אמינים? האם הוא יעמוד במשימה?
תודה,
אודי
נטען, לשימוש ביתי מספיק מוצר חובבני, לי יש של סטיל ב600 ש"ח, עובד עם סוללה פנימית(שזה חסרון) עד חצי שעה.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
אופציה נוספת, זה לרכוש חרמש מוטורי נטען של דיוולט, יש לי מספר כלים שלהם כולל סוללות (סטנדרטיות). האם הכלים הנטענים אמינים? האם הוא יעמוד במשימה?
כן.
אני עם מערכת מילווקי אבל דיוולט לא פחות טוב. לגינה פרטית חרמש נטען כזה עובד נפלא.
אני עם מכסחת וחרמש על חוט חשמל.
מתאים לי לגינה בול ף. החוט לא מפריע לי (מאה וקצת מ"ר דשא, ועוד כל מיני נישות עם עשביה.
החרמש שלי היה קניה אימפולסיבית במבצע של worx. פח אשפה לא להתקרב.
המנוע דווקא חזק ונוח, אבל הראש קסטטרופה. החוט המקורי דק, והראש לא יודע לקבל חוטים עבים במיוחד.
כשהחוט נקרע, ברוב המקרים צריך לפתוח את כל הקסטה ולהשחיל מחדש. בקיצור, פח אשפה. בדיעבד, הייתי קונה חשמלי 220 (לא נטען) אבל של חברה טובה עם ראש טוב וחלקי חילוף. (יש לי מזימה להתאים ראש של חרמש מכני של אקו שזרוק לי איפשהו, זה יצטרך לחכות יחד עם שאר הפרויקטים לסוף המלחמה).
הבנתי, תודה
אזמין חרמש נטען של דיוולט
בסטיל שלי יש טריק של להבי פלסטיק מתכלים במקום חוט, ובידית ההפעלה יש מקום ל3 זוגות להבים להחלפה מהירה.
העמידות של הלהבים בחיתוך דשא ועשב היא מרשימה מאוד, אבל בכל מגע של חומר קשיח כמו מסלעה הם מיד מתפרקים.
אני כבר לא עובד עם המכסחת הידנית התופית ועושה את כל הדשא עם החרמש הנטען פעם ב4 ימים בערך.
קניתי חבילה של 100 להבים מאמזון וכמעט כל סיבוב דשא שאני מסיים ליד המסלעה עם להבים גמורים.
אני לא יודע מה עדיף חוט שלא תמיד יוצא כשצריך או להבים שלוקח 20 שניות להחליף אותם.
אצלי רוב העבודה היא על עשבים מחוץ לדשא. חלקם כאלו שהוזנחו חודשים רבים. ברובם הגבעול כבר עבה ועצי לחלוטין. השאלה איך הלהבים הללו מתמודדים עם זה. אני אפילו שוקל מעבר לדיסק.
boaz avrahami
05-08-24, 14:34
אם זה רק לדשא וצמחים לא מעוצים אז חרמש כזה פשוט עושה יופי של עבודה כמשלים למכסחת דשא בשניה.
לי יש גם סטיל קומבי גיבור אבל זה כבר לחצר לעבודות קזות יותר. זה התעסקות של בנזין והתנעה ומשקל ומיגון….
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
תודה,
אודי
אני משתמש בחרמש של דיוולט מהדגם הזה-
https://www.dewalt.com/product/dcst925b/20v-max-13-cordless-string-trimmer-tool-only
בעיקר לעשביה בשצ"פ שצמוד לבית, עושה עבודה נהדרת כבר 4 שנים לפחות.
בסטיל שלי יש טריק של להבי פלסטיק מתכלים במקום חוט, ובידית ההפעלה יש מקום ל3 זוגות להבים להחלפה מהירה.
העמידות של הלהבים בחיתוך דשא ועשב היא מרשימה מאוד, אבל בכל מגע של חומר קשיח כמו מסלעה הם מיד מתפרקים.
אני כבר לא עובד עם המכסחת הידנית התופית ועושה את כל הדשא עם החרמש הנטען פעם ב4 ימים בערך.
קניתי חבילה של 100 להבים מאמזון וכמעט כל סיבוב דשא שאני מסיים ליד המסלעה עם להבים גמורים.
אני לא יודע מה עדיף חוט שלא תמיד יוצא כשצריך או להבים שלוקח 20 שניות להחליף אותם.
להבי פלסטיק אפשר להתקין לרוב החרמשים (רק שלסטיל יש תבריג עם פסיעה שונה מכולם).
זה הרבה יותר נוח מחוט מעצבן שצריך כל הזמן לריב איתו. גם מלכלך הרבה פחות
יכול לשלוח קישור להזמנה מאמזון?
ברובם הגבעול כבר עבה ועצי לחלוטין. השאלה איך הלהבים הללו מתמודדים עם זה. אני אפילו שוקל מעבר לדיסק.
מנסיון בחצר, בשביל זה צריך מעבר לחוט הסטנדרטי וגם מעבר לחוט המשונן העבה.
השתמשתי במוצר מהקישור, הוא קל מספיק כדי להתאים גם לחרמש חשמלי חזק.
עם הבנזין זה בכלל היה משחק.
עבד טוב יותר מהסכינים הנפוצות כי המשקל קל יותר ופחות מעמיס על הכלי.
https://a.aliexpress.com/_ooJMIt1
בסטיל שלי זה לא תבריג, זה הדגם:
https://www.svenezia.co.il/%D7%97%D7%A8%D7%9E%D7%A9-%D7%A0%D7%98%D7%A2%D7%9F-fsa-45
ככה הלהבים מתחברים
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20240807/0f7df4c313537d5e5ff18291cbb4dd4e.jpg
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.