צפייה בגרסה מלאה : שאלות על קרוואן נגרר
לא, אני לא מתכוון לעבור לטייל עם קרוואן.
אבל.
יש לי מחסן / סדנא לפנות, עם המון ציוד חלפים וכו'. לפחות שנתיים קדימה אין לי חלופה תחת היד ולכן בתור אופציה אחת (יש עוד רעיונות אחרים כאן נתמקד בזה) אני שוקל לקנות קרוואן ריק מאיבזור ולהשתמש בו לאיחסון זמין (מקום להחנות אותו דווקא יש).
עם הטנדר אפשר חוקית לגרור עד 1800 ק''ג אז נאמר שזה המשקל המירבי.
ראיתי שיש קרוואנים עם סרן בודד באורך של מעל 5 מטר וזה גודל מצויין.
אבל אני לא מכיר מספיק את התחום הזה. קרוואן נגרר כזה -שווה משהו מבחינת היכולת לאבזר בו מדפי מתכת וארונות עם משקלים של כלי עבודה חולפים? המבנה שלו חזק מספיק?
איך נגרר כזה גדול וכבד מסתדר עם סרן בודד?
למה לשים לב?
אסף.
למה לא לקנות פיאט דוקאטו ישנה (או שווה ערך) בכלום כסף ולאחסן בה?
ehudzeelim
30-08-24, 18:51
לא, אני לא מתכוון לעבור לטייל עם קרוואן.
אבל.
יש לי מחסן / סדנא לפנות, עם המון ציוד חלפים וכו'. לפחות שנתיים קדימה אין לי חלופה תחת היד ולכן בתור אופציה אחת (יש עוד רעיונות אחרים כאן נתמקד בזה) אני שוקל לקנות קרוואן ריק מאיבזור ולהשתמש בו לאיחסון זמין (מקום להחנות אותו דווקא יש).
עם הטנדר אפשר חוקית לגרור עד 1800 ק''ג אז נאמר שזה המשקל המירבי.
ראיתי שיש קרוואנים עם סרן בודד באורך של מעל 5 מטר וזה גודל מצויין.
אבל אני לא מכיר מספיק את התחום הזה. קרוואן נגרר כזה -שווה משהו מבחינת היכולת לאבזר בו מדפי מתכת וארונות עם משקלים של כלי עבודה חולפים? המבנה שלו חזק מספיק?
איך נגרר כזה גדול וכבד מסתדר עם סרן בודד?
למה לשים לב?
אסף.
שים לב שהקרוואנים ה"ישראלים" שאתה רואה במחירים הזולים הם בהרבה מקרים ללא רישוי, או ללא רישוי מגורים.
אלה עם הרישוי מגורים זה תמחור אחר.
עוד משהו זה הרישוי משקל, בדרך כלל מותר להעמיס על קראוון מעט מאד משקל,
אם תסתכל על השאסי מלמטה תבין למה.
נתקלתי בקרוואנים שרצפתם שקעה בצורת קשת ( קדימה ואחורה נמוכים ביחס למרכז שנשען על הסרן) וזה ללא שום העמסה חריגה, רק ממשקלם העצמי.
זה כנראה מאד תלוי באיכות הקרוואן הספציפי.
אם יש מועמד ספציפי, פשוט צריך לבדוק איך הוא בנוי.
למה לא לקנות פיאט דוקאטו ישנה (או שווה ערך) בכלום כסף ולאחסן בה?כי אז כל פעם שהיא צריכה לזוז יהיה צריך גרר. וזו אחת האופציות שלא במסגרת הדיון הזה.
אסף.
בוא נעבור לאופציה 2.
יש פה, אני בטוח, חברי אמת עם מקום פנוי שישמחו "לארח" את הכלים שלך לכמה זמן שצריך.
תבדוק גם נגרר פוד טראק ישן, להעיף את כל התכולה ולהשאיר רק מעטפת.
ואם תגדיר תקציב, נוכל לפתוח אוזניים
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
כמה שוקל הציוד שתרצה להכניס, כולל המידוף?
הקאראוונים זולים, אבל לא יכולים להחזיק משקל
האמת שאני לא יודע מה המשקל אבל זה מאות קילוגרמים. החשש שלי הוא בדיוק זה שמיל - שהמבנה שלהם לא יחזיק את המשקל המותר.
אסף.
תבדוק גם נגרר פוד טראק ישן, להעיף את כל התכולה ולהשאיר רק מעטפת.
ואם תגדיר תקציב, נוכל לפתוח אוזניים
Sent from my SM-S928B using Tapatalkגם זה כמובן. אותו דבר נראה לי כמו קרוואן חוץ מהרישוי.
התקציב..... אני לא בטוח מה מחירי השוק של דברים כאלה עדיין. אבל כמובן כמה שיותר זול.
אסף.
הזולים זה הישראלים, והם לא מחזיקים משקל.
לםפני כמה שנים הייתי אומר לך "שים אצלי", כמו אמרתי לחבר יקר, אבל אני הוספתי ציוד ובית, ולכן המקם נגמר...
כל כך נגמר, שבדיוק היום כתבתי לו שיתחיל לחפש מיקום חדש.
מה רמת הזמינות שאתה צריך את הדברים?
צלצל אליי. יש הצעה מפתה.
בעצם 2.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.