צפייה בגרסה מלאה : איוניק 5, בשטח?
למה לא בעצם, במיוחד הדגם עם ההנעה לארבעת הגלגלים...
https://youtu.be/CJnF7foClx0?si=uZG8b3n8GFuOxUgU
יש פה כבר כאלה שחשבו, והגביהו ב3-4 אינץ'.. מעניין ...
דעתכם?
רמי
הבחור בסרטון הגביה את האיוניק עם ספייסרים.
התקין צמיגים 265/60R18 שזה 31/10.5 על ג'אנט 18. דופן בחתך 60 שזה הרבה ביחס למקורי אבל לא ישרוד לאורך זמן, תשאלו את נהגי דיסקברי 3-4-5 למה הם לוקחים שני צמיגים רזרביים.
הוא חופר דקות שלמות על הגגון. ממתי זה משהו שמגדיר רכב שטח?
פספסתי אם הוא דיבר על מיגון גחון. הגחון של האיוניק 5 שטוח לגמרי, כן, אבל הוא עשוי מסוג של קרטון. בטח יונדאי קוראים לזה "חומר מרוכב" אבל זה נשבר כמו קרטון. תאמינו לי.
ומה שבטוח פספסתי זה החלק החשוב שלא נראה לי שהוא דיבר עליו - איך עובדת מערכת ה4X4 באיוניק בתנאים של חוסר אחיזה.
מה שכן, זה נראה בן זונה, ויראה יותר טוב עם מדבקות כאלו:
147429
147428
147427
ההגבהה והצמיגים נראים מעולה. עדיין זה מיועד לשבילים ממש מסודרים או לשלג, שום דבר מעבר.
הפגוש הנמוך של האיוניק עם התריסים החשמליים פשוט צועק "לא שטח", וזה לפני שדיברנו בכלל על הגחון/סוללה.
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
ואללה רק דיברנו ואת מה שהבחור עשה יונדאי משיקים אורגינל
https://www.jeepolog.com/forums/content.php/4067
147476
boaz avrahami
04-09-24, 17:46
הסוללות של האיוניק 5 טובות לנו כמצבר צרכנים בג׳יפ?
אם כן אני מעודד אותכם כי ביום שתא הסוללות יחטוף מכה מלמטה זה כנראה יכאב יותר מאשר לבכות כמה דקות
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
אני בטוח שאתה יכול להרשות לעצמך לקנות מצבר צרכנים.
חנן-ג'יפולוג
04-09-24, 18:57
מבחינתי, לאור נסיון עם האאוטלנדר, זה ביג נו נו. מחוץ לתחום. אפילו לא צריך מכה שתפגע בתאים. מספיק שהמארז יתעוות והאטימות שלו תיפגע כדי שבחורף הבא המים מהשלולית יחדרו לסוללה וביי ביי ל145000ש"ח, לפני עבודה. במקרים שאני נתקלתי בהם הביטוח שילם, אבל כבר לא לכולם יש ביטוח מקיף, מי כמוני יודע, ובכל מקרה יכאב לך מאוד מאוד מאוד לשלם את הפרמיה של שנה הבאה, אם יסכימו לבטח אותך.
עזבו.
boaz avrahami
04-09-24, 19:28
אני בטוח שאתה יכול להרשות לעצמך לקנות מצבר צרכנים.
אני בוודאות אבל מי שיתפתה לתעלול הזה של איוניק 5 בשטח … קצת פחות בטוח שיעמוד בזה
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
חנן-ג'יפולוג
04-09-24, 19:44
זה לא טוטאל לוס?
באיוניק אני מניח שזה טוטאלוס.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.