צפייה בגרסה מלאה : תפוחים ומיני ירקות! (עוד דיון הוצאת קיטור על ג'יפים וטסטים. זה חשוב, להוציא כעסים)
חג שמח לכולם!
טסט. פעמיים בשנה.
תגידו לי מה יש להם ?חסר להם כסף.?
למה מתעללים?
חופש מינורי בתפוח קידמי הכשיל אותי ה האו האו הזה .
רכב שנוסע פעם פעמיים בשבוע.בעיקר בסוף השבוע.
עכשיו צריך אישור מוסך על תיקון.
סוף סוף לא היו הוצאות והרכב נוסע כמו יגואר.
יש איזה עצה ,דרך עוקפת? משהו!
כן תמיד.
איזה רכב יש לך בכלל?
או לחילופין.
תחזיק סט תפוחים דנדש רק לטסטים.
או בהפוך על הפוך.
תמשיך להוציא כסף על תפוחים, שלא יחפשו משהו יקר יותר.
מספק אותך?
עומר
עומר שלום!
אם היית במפגש היית רואה CJ3A חיה רעה {טובה}.
לא נורא ,שמח להכיר.
מה זה הולך בקג התפוחים?
מחזיקים באמת סטים רזרבי?
יש לך אולי שירטוט טכני של מבנה הגלגל הקדמי על תפוחיו?
יש איזה הסבר איך מחליפים? למרות שצריך אישור מוסך.אך צריך לדעת
מאיפה מש.... הגיפ!!
אם לא היו מכשילים אותך על תפוחים- היית נופל על משהו אחר. לדעתי, בתור רכב מיושן אתה ממילא צריך אישור מוסך על בדיקת בלמים לפני הטסט. אז למה לא תיתן למוסכניק שלך כבר לקחת את הג'יפ לטסט? לו לא יבלבלו את המוח.
אסף.
האם לא מיותר לתת 150-250 שח,שממילה היה נכשל הרי התפוחים לא בסדר.
או אולי אני סתם מיושן!
AvigdorAharon
04-05-06, 07:32
האם לא מיותר לתת 150-250 שח,שממילה היה נכשל הרי התפוחים לא בסדר.
או אולי אני סתם מיושן!
לדעתי לא מיותר (אצלי כל הרכבים מגיעים לטסט בצורה כזו, גם החדשים - 2002). השקט שלי שווה יותר מ 250 ש"ח. ד"א, רוב הסיכויים שאצלו הרכב לא נכשל, אחרת הוא צריך להגיע שוב...
אביגדור
אני לא מבין על מה המהומה!!
מצאו בטסט חופש בתפוח - תחליף אותו - זה לא תיקון יקר...אבל בעצם כן... החיים שווים יותר - חופש בתפוח יכול לגרום התנתקות של הגלגלים מההגה - ואתה ממש לא תרצה לגלות את זה בירידה מדיונה של 20 מטר.
בגיפים הישנים התפוחים מחזיקים שנים - בתנאי שאתה שומר על מקוריות - משמע צמיגים בגודל מקורי (האמת לא צריכים יותר).
הקיצר - לך תחליף .
צודק החיים יקרים בכדי לחפף.
אין מהומה ירון ,רק דיון בונה ומכוון,
כי מה שרציתי זה לא לשים כסף על להעביר טסט 250 שח וכו,.
אלא לשים כסף ולא הרבה יותר ע"מ לתקן ולא בשביל הטסטר ,
זה בשבילי .אני נוסע .
הוראות בטיחות בסיסיות לכולם!
נסיעה בטוחה.
הופה, התהפכות מוות, הקץ לתאונות הדרכים.
להשכלה כללית, תפוח מקורי של סיקס 5 דקות אחרי ההתקנה, או יותר נכון ברגע שסובבת את ההגה שמאלה ימינה כבר פיתח חופש, עכשיו מה? כל טיול תחליף?
הופה, התהפכות מוות, הקץ לתאונות הדרכים.
להשכלה כללית, תפוח מקורי של סיקס 5 דקות אחרי ההתקנה, או יותר נכון ברגע שסובבת את ההגה שמאלה ימינה כבר פיתח חופש, עכשיו מה? כל טיול תחליף?
אבל לא דיברנו על סיקס אנחנו דיברנו על CJ-3A ושם אין חופש בתפוחים 5 דקות אחרי שמחליפים...............וחוץ מזה נראה לי (בלי להבין הרבה בסיקסים) שאתה קצת מגזים.
רוני, את הלקח שלך למדתי על בשרי בטסט האחרון , החלטתי ליישם את הלקח (הכואב מאוד לכיס ) לטסטים הבאים. באופן כללי, אני בודק את הבד"ח ככתוב במאמר אחת לזמן מה , לפני טסט בד"ח בריבוע-בוע . כל האומים יחוזקו, וכל מה שניתן לעשות לבד באמצעים ביתיים בעזרת צ'ילטון ושות' יעשה. ואם או אז לא אעבור מממממממ בעייה ... גם אני אינני חפץ לשלם למכונאי 200 ש"ח + להעביר לי טסט, נכון שזה ראש שקט שהוא מעביר טסט, אבל עדיין, יש לי הסתייגות עקרונית. בראש ובראשונה אני חפץ בכלי בטיחותי ולא בכלי שמסכן אותי והסובבים. נכון שיש בוחנים שמחפשים אותך ברמת בורג, אבל כלי מתוחזק כראוי יעבור (לעיתים) בלי בעיות.
מה קרה, חופש בתפוחים?
מה לתפוחים לא מגיע חופש? הם לא בני אדם?
Seriosly
its funny how a stupid law effects public opinion
(to think that there is actualy any validity to it)
Here are some facts:
There is no known case(to me) that a wheel seperated from a vehice due to worn ball joints(beside, how do you tell when the ball joints are worn?)
and to what degree?
lets take another country
such as the US(over 300 million registered vehicles)
where no state tests the ball joints as a part of the yearly test...
do you think there are
any failiures(vehicular)
relaited to ball joints????????????
(TAPUCHIM
)
Lets just put it this way...
there are plenty of 70's and 80's jeeps out here that are still on their original ball joints
Nuff said
Joe, actually the "apples" in point are not the balljoints, but the tie-rod and draglink ends.
These are east to "check", have some built in freeplay , and east to replace, so they are one of the classics of the mahoney rishuy.
הוחלף תפוח חדש ."סמית" שמו בישראל,
32 סיבובים הברגה ימנית סגירת אבטחה+סגירת אום עם פין פציל.30 דקות עבודה עם קפה.
ובא לציון גואל,
אשר לאישור המוסך .....על הדרך הוחלף מחז"ש סרן אחורי ימני,בגלל
זליגת שמן קלילה.אז יש אישור!
{גם בציריה הימנית 19 שיניים חה..}
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.