צפייה בגרסה מלאה : צמיגים במידה 255/80R17 - מישהו התנסה?
יש בארץ? מישהו התנסה?
זו מידה שקיימת אצל היצרנים הגדולים ולא בלתי פופולרית בארה"ב על טויוטה טקומה פוראנר וכו. קוטר 33 אינץ' אמיתי ורוחב צר שמתאים עם הגלגלים המקוריים באופסט מקורי בלי לבלוט ובלי לשפשף כלום.
שימו לב אני מדבר על 255/80R17, אינץ' יותר מ255/75R17 שזו מידה נפוצה של רנגלרים שעובדת מצויין גם בהיילקסים.
מישהו נתקל במידה הזאת בארץ בכלל? או שאני צריך
147877
אני יכול להגיד שאני מכיר בעלי פג׳רו q ובעלי פראדו שעושים שטח קשה ונוסעים עם 255/85/16 שזה כמעט אותו דבר. הם הרגישו צורך לשנות יחסי העברה.
המתלה שלך אמור להיות חזק יותר ולכן על פניו לא רואה בעיה.. קלרינס זה משהו אחר אבל אם באוסטרליה מכניסים צמיגי 35 אני מאמין שתסתדר.
נכון, 255/85R16 ו255/80R17 זה אותו רוחב וקוטר צמיג על חישוקים שונים.
המידה אמורה לעבוד מצויין על חישוק הברזל המקורי בהיילקס רבו (7.5X17 ET30) בלי בעיות קלירנס.
האופציה האחרת היא 285/70R17, שהיא רחבה יותר - גם אמור לעבוד על החישוק המקורי אולי עם שפשופים קלים, אולי צריך ספייסר קטן ואולי עם בליטה קטנה מעבר לכנף.
את ה285 אין בעייה להשיג זו מידה תקנית של רוביקון, ברונקו ועוד. ה255/80R17 אם קיימת נראית לי מוצלחת יותר. לא תדרוש לא ספייסר, לא תבלוט מהכנף, ולא תיגע בכלום. "אם קיימת" זה השאלה. בעולם הגדול קיים. בארץ - לא יודע. לא ידוע לי על רכב שמגיע עם מידה כזאת בסטנדרט.
יחסי העברה זה משהו שאני עובד עליו בלי קשר.
זו מידה שיהיה קשה להשיג אין ספק, והמבחר לא יהיה גדול במיוחד.
אתה צריך ליצור קשר עם פנצ׳ריה שתהיה מוכנה להזמין לך במיוחד..
אני עכשיו מחפש סט ספציפי של 265/75/16, שזו מידה יחסית נפוצה, וכמעט אין מלאי של כלום… כנראה בגלל המלחמה אין ביקוש גדול למידות אקזוטיות שנמכרות להוביסטים בלבד, אז גם אין מלאי.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.