צפייה בגרסה מלאה : זקוק לסיוע באיתור קורונה/פיניון לויטארה דור 1
ככתוב בכותרת ...
אני צריך את הגירסה עם יחס העברה 41:8 ו- 12 ברגים. מק"ט סוזוקי 27300-61842
בחנויות הרגילות שאני קונה ביפן (מדזיפ, טוסשין, אמאימה, אימפקס) אין במלאי, גם לא באמזון ובאיביי.
מישהו מכיר עוד חנויות, או מישהו שעשוי להחזיק סט כזה במלאי ?
תודה [emoji120]
אייבי נראה שיש:
https://www.ebay.com/itm/266225159393?mkcid=16&mkevt=1&mkrid=711-127632-2357-0&ssspo=TBrTlqTFT6q&sssrc=4429486&ssuid=&var=&widget_ver=artemis&media=COPY
אבל יקר..
בדקת אצל טל צופי ודומיו? זה לדעתי זהה לגרנד ויטרה 1.6
Sent from my iPhone using Tapatalk
זה משומש, יש בארץ אצל אוכלי הנבלות, אני מחפש חדש.
GodsFather
18-10-24, 23:44
זה משומש, יש בארץ אצל אוכלי הנבלות, אני מחפש חדש.יוון?
Sent from my SM-F916B using Tapatalk
אני בזמנו כתבתי הודעה בפורום ויטרות יווני וקיבלתי כמה כיוונים, בסוף נסעתי לפירוקיה מחוץ למטאורה (אם אני זוכר נכון..) והורידו לי קייס מסרן ששכב שם, שוב - לא חדש.
אבל יש שם ערימות של תורמי איברים. אחפש תמונה להמחשה..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20241019/52c47a7925bca4afba79af38ddb1f490.jpg
אוכלי נבלות יש גם בארץ, ואני לא צריך קייס שלם, אני צריך את הקורונה/פיניון הספציפיים שיתאימו ל- arb שמותקן בסרן שלי.
כבר קניתי סרן שלם משומש, והוא מורכב על הויטארה. רוצה להחזיר את הסרן הנעול והמחוזק לכשירות עם סט קורונה/פיניון חדששש.
בהצלחה למצוא כזה ;)
תבדוק עם summit racing
Jimnybits
Vitmods
אולי יש להם חדש
עוד מישהו שעלה לי לראש זה בחור מקפריסין שרכשתי ממנו בזמנו הגבהה, האתר (הדי מזעזע) שלו נקרא shady4x4.com
תכתוב לו, הוא אולי יוכל לסייע אבל תצטרך להביא את זה מקפריסין.
נדב, דווקא הייתי קונה בארץ כדאי לשקול + התקנת הנעילה.
המלצה שלי על טל צופי
יש בארץ קורונה/פיניון חדשים ?
תביא, עכשיו אני קונה.
(ביררתי במכשירי תנועה כמובן)
הנעילה (ARB) תקינה וההתקנה תהייה אצל ארז סנטו -טופ גיר.
הויטרה שממנה לקחת את הבודי לא ברשותך ?
אם כן, קח רק את "האיבר השלישי" ותעביר את הנעילה.
אם לא,
צריך לחפש בפירוקיות סרן ויטרה דור 1 ארוכה 94 ומעלה או ויטרה קצרה ידנית 95 ומעלה.
בהצלחה
האם רק היחס שאתה מחפש חסר במלאי העולמי? כי אולי יש יחס טוב יותר שכן קיים ותחליף כבר בשני הסרנים.
נקודה טובה.
היחס שיש אצלי הוא הקצר ביותר שיש לויטארה דור ראשון, והטראנספר שלי מופחת אז אני יכול להרשות לעצמי יחס העברה ארוך יותר.
אני מניח שלא אתקשה למצוא מק"טים של עוד גרסאות, העניין הוא שאני מתקשה למצוא נתונים טכניים לכל מק"ט, ולא מדובר רק על יחסי ההעברה אלא גם על מספר הברגים שמחברים את הקורונה לקייס. למיטב זכרוני יש 5-6 גרסאות של יחסי העברה, ו- 2 גרסאות של כמות הברגים (10 או 12, ואני צריך 12)
נקודה טובה.
היחס שיש אצלי הוא הקצר ביותר שיש לויטארה דור ראשון, והטראנספר שלי מופחת אז אני יכול להרשות לעצמי יחס העברה ארוך יותר.
לא, יש קצר יותר אבל בטוח אין להשיג וגם לא הייתי ממליץ (השיניים בקורונה דקות יותר ושבירות יותר).
אוכלי נבלות יש גם בארץ, ואני לא צריך קייס שלם, אני צריך את הקורונה/פיניון הספציפיים שיתאימו ל- arb שמותקן בסרן שלי.
אני לא זוכר אם נתתי לך הקייס של ה ARB עם 10 ברגים שהיה לי ספייר,
אם כן ועדיין קיים, אז אין שום בעיה להתקין את הבפנוכו של ה ARB בקייס ולהרכיב על קורונה 5.125 עם 10 ברגים אם מצאת כזאת.
כמובן שזה יותר מסובך וכנראה מוצא אחרון .
כבר קניתי סרן שלם משומש, והוא מורכב על הויטארה. רוצה להחזיר את הסרן הנעול והמחוזק לכשירות עם סט קורונה/פיניון חדששש.
לא מבין! אם יש לך סרן מורכב (מניח שהוא 5.125 ) ועם 12 ברגים , למה לא להשתמש באיבר השלישי ולהתקין עליו את הARB ?
אלא אם כן הוא גם לא משהו ו/או עם 10 ברגים.
את הסרן שקניתי לא פתחתי.
רוקנתי שמן, ראיתי שיצא נקי ויפה, הרכבתי כמו שהוא ומלאתי שמן חדש. הויטארה היא רכב א' שלי והייתי צריך קודם כל להשמיש אותה.
לא נתת לי את הקייס עם 10 ברגים, אם תצליח לאתר אותו, זה יפתח לי עוד אופציות [emoji847]
אצלי בוודאות הוא איננו ,
הפריט האחרון שהיה לי של ויטרה, סעפת פליטה העברתי באמצעות רועי.
את הסרן שקניתי לא פתחתי.
רוקנתי שמן, ראיתי שיצא נקי ויפה, הרכבתי כמו שהוא ומלאתי שמן חדש. הויטארה היא רכב א' שלי והייתי צריך קודם כל להשמיש אותה.
אז שלוף את האיבר השלישי, זה לא סיפור גדול (הורדת שמן, להרים מאחור , לשלוף מעט את הציריות , פירוק דרייבשאפט)
ותבדוק.
איבדתי ספירה כמה פעמים כבר כתבתי בשרשור הזה: אני מחפש קורונה ופיניון חדשים, לא משומשים.
אם אתייאש ולא אמצא, אני מכיר את אוכלי הנבלות בארץ שימכרו לי סט משומש. סרן קומפלט היה אצלי תוך יומיים, והיו שם עוד ...
https://www.amayama.com/en/part/suzuki/2730061842
נראה שיש באמיאמה
זה שמופיע באתר, לא אומר שיש מלאי, בדקתי גם איתם.
אימפקס ואמיאמה בכלל לא מקבלים הזמנות מישראל בימים טרופים אלו.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.