צפייה בגרסה מלאה : לכ 150 המלצה על משולשים עליונים
הרכב עם "2.5 הגבהה.
משולשים מקוריים עולים 4400 שקלים.
חליפי תואם מקורי בעשירית מחיר לא בא לי.
יש בארץ כל מיני חליפיים משופרים וכדו'.
הייתי קונה משולשים של OME אבל אין בארץ ולייבא זה ברדק.
אשמח לשמוע חוו"ד מבעלי ידע ונסיון.
אשר
יש לי רק ניסיון עם OME אז ההמלצה היחידה שלי אליך היא להתקשר להנפלד כי יש מלאי...
בלי ברדק.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
וקטנוניות לרגע - אם כבר מקצרים אז לק 150 ולא לכ 150
נשלח מהנייד
וקטנוניות לרגע - אם כבר מקצרים אז לק 150 ולא לכ 150
נשלח מהנייד
צודק טעות
5 דק לפני הייתי באתר של לכ חח
משולש מקורי חדש לא טוב לרכב מוגבה.
בעל מהלך מוגבל, והבושינגים והבולג׳וינט לא ישרדו זמן רב.
פתרון זול - להחליף את הבוקסות במשולש המקורי שיש לך לבוקסות פוליאוריטן של סופרפרו.
תקבל מהלך תנועה משופר אבל עדיין הבולג׳וינט יגיביל אותך ויקשה על כיוון זווית קאמבר.
פתרון אמיתי ואיכותי - החלפה למשולשים משופרים.
Ome מהנפלד
סופרפרו מאאוטבק (6 אלף שח לזוג)
דובינסון מאלי טמבור
כולם עדיפים בעיני על מקורי.
בחליפיים הסיניים/טורקיים אל תגע בשום אופן.
כנ"ל לגבי משולשים תחתונים.
בברכה, טושי
דניאל מאירי
30-10-24, 08:36
פרסם בחור בפייס רכב לפירוק,
ממליץ לך לשאול אותו, מקורי הכי טוב אם יש לו.
אהרון 052-4245636
בהצלחה,
דניאל
מאמץ את ההמלצה של יואב ושל טושי
פתרון שהציע לי מישהו, הוא בולגוינטים מוארכים על משולשים מקוריים, כך שהמשולש מקורי ועובד בזווית שפחות מושפעת מההגבהה.
מה אומרים ?https://uploads.tapatalk-cdn.com/20241101/1a54d11881f7ca2f53430f9c7dc1e73b.jpg
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
משולש של אולדמן, עובד עם בולג'וינט מקורי?
אמנם לא עליונים אלא תחתונים, אמנם לא 150 אלא ויגו - מקוריים שהחלפתי את הבושינגים לסופרפרו עובד מצויין.
אסף.
משולש של אולדמן, עובד עם בולג'וינט מקורי?
לא. בולג'וינט אחר. אפשר לקנות בנפרד כח"ח עבור המשולש העליון של OME.
פתרון שהציע לי מישהו, הוא בולגוינטים מוארכים על משולשים מקוריים, כך שהמשולש מקורי ועובד בזווית שפחות מושפעת מההגבהה.
מה אומרים ?https://uploads.tapatalk-cdn.com/20241101/1a54d11881f7ca2f53430f9c7dc1e73b.jpg
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
פתרון מעניין.
יש פרטים ?
בברכה, טושי
זה אמנם פתרון קיים בשוק אבל לדעתי הוא לא טוב מבחינת הכוחות הפועלים על הבולג'וינט ובינומלבין המשולש ואני אסביר.
כשהגלגל מאיץ או נבלם הוא מעביר מומנט בכיוון ההפוך לאפרייט. המומנט הזה בסוף הופך לכוח קדימה או אחורה בין המשולש לשילדה והוא זה שמזיז את האוטו.
בין האפרייט למשולש יש בולג'וינט. זה רכיב שעובד באופן כזה שהכוח קדימה ואחורה (של הרכב) עליו הוא רדיאלי סביב הכדור שלו שמאוד קרוב לנקודת החיבור למשולש. ככה הזרוע קצרה יחסית ואפשר להעביר כוחות גדולים למשולש בלי להפעיל עליו מומנט בנקודת החיבור של הבולג'וינט למשולש שהיא מצידה נקודת ריכוז מאמצים שאנחנו רוצים כמה פחות ליצור בה עומס משולב.
אם הרחקנו את החיבור של האפרייט לבולג'וינט מנקודת חיבור הבולג'וינט למשולש - יצרנו מומנט גדול יותר מהמתוכנן - ובאופן משמעותי - מהמקור ומהתכנון של המשולש.
אותו דבר בפניה נכון על כוחות צד הפועלים על המשולש.
בקיצור..... זה לחפש צרות.
אסף.
בהמשך לאסף. בצילום משמאל זרוע עליונה ותפוח מקורי לעומת התפוח המוארך/מוגבה הזה מימין. סימנתי בירוק את המיקום בערך של ציר הסיבוב. במקור הוא ממש באמצע המישור של הזרוע, ככה שהיא שטוחה כמעט לגמרי מבחינת כוחות. האידיאלי, שאליו שואפים במתלי מרוץ זה ממש שהיא תהיה במישור אחד עם המיסבים, והמהנדסים של טויוטה הגיעו כמעט לזה. כשמוסיפים את הספייסר הזה מכפילים את המומננט שפועל באזור המסומן אדום פי כמה וכמה. אפשר לצפות לעיוותים ואפילו שבר שמה, בזרוע עצמה שהיא בסך הכל פח פלדה בעובי כמה מ"מ.
זה רעיון זהה לתושבות בודי מוגבהות בסיקסים וסופות. מה שהתושבות האלו עושות לבודי זה יעשה לזרוע. וזה וגם בולט לעין וסיבה להכשלה מיידית ובמקרה הזה מוצדקת הנדסית בטסט.
147918
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.