צפייה בגרסה מלאה : (הועבר) מה הייתם קונים בתקציב של 400, שהוא לא רוביקון.
שלום לכולם.
אז ככה, אנחנו 5 נפשות. מחפש רכב טוב לטיולים עם אופציה לשטח קשה (זחילות מעלות וכו).
תקציב של 400-450.
הבעיה ברוביקון, שהוא מאודדדדד גניב.
אני חי באיזור המרכז ואין לי חניה פרטית. יש לי שכן שגנבו לו רוביקון, קיבל פיצוי המביטוח, רכש רוביקון נוסף וגם אותו גנבו.
סיוט.
בא לי לישון בנחת בלילה.
איזה אופציות יש לי (יד ראשונה בלבד)?
ברירת המחדל היא ברונקו. הגרסה הבסיסית ביותר שאפשר להשיגם עם חבילת השטח שכוללת 33 נעילות וניתוק מייצב.
בייבוא אישי זה יכול להיות אפילו גרסת הבסיס בתצורה הזו, אם כי קיימת גרסת בדלנדס שהיבואן מוכר.
אסף.
בימינו אין יותר מדי אפשרויות ולכן התלבטות היא מצומצמת יותר.
רכבים חדשים מלבד רוביקון - ברונקו או לנדקרוזר.
לא חושב שדפנדר חדש יתאים, אבל אולי צריך להזכיר גם אותו ( כנראה ללא לגמרי חדש, לא מכיר את המחירים).
אישית - כנראה הייתי שוקל עוד חלופות כמו לקנות בתקציב חלקי רכב לטיולי שטח בן שנתיים שלוש ורכב ליום יום אחר. הייתי חושב למשל גם על טנדר כמו היילקס לשטח, יישאר תקציב יפה לרכב יומיומי נח חדש ומפנק.
לגבי רכב שטח לחמישה - אם מדובר בילדים מתבגרים, כנראה שלא לאורך זמן הם יצטרפו לטיולים...
נשלח מהנייד
שחר גרינברג
01-11-24, 12:24
אולי כדי לחכות שיגיעו עוד אופציות
כמו הגרנאדיר
או אפילו LC 250
Sent from my iPhone using Tapatalk
אולי כדי לחכות שיגיעו עוד אופציות
כמו הגרנאדיר
או אפילו LC 250
Sent from my iPhone using Tapatalk
לא מעשי.
הוא יצטרך לחכות שנתיים אחרי שכבר ישווקו כדי לקנות ב-400.
ברירת המחדל (ולטעמי טובה יותר) היא ברונקו בדלנדס (צמיגי 33 ) או ויילדטראק (35) משומשים בני שנה/תיים.
ברגע שכתוב 'עבירות קשה' מבחינתי זה אומר ג'יפ עם גלגלים בולטים מהבודי. כלומר לא רק 33 ושתי נעילות וניתוק מייצב כמו סתם ריינג'ר רפטור או טקומה אופרוד פרו - ואז כל רכבי הטיולים / מסעות הנהדרים שיש היום בשוק יוצאים מהקטגוריה.
אסף.
שולץ האיום
01-11-24, 15:14
יש פתרון אלקטרוני נגד גניבות שמיובא לארץ עי סופר גיפ.
הותקנו כבר עשרות אם לא יותר, ולא ידוע על גניבה אחת שהצליחה.
יש סרטונים על נסיונות שלא צלחו עם הפתרון.
האופציה הריאלית היא אכן מה שאמרו הברונקו.
אופציה נוספת זה ג'יפ גלדיאטור רוביקון - למיטב הבנתי קצת פחות גניב מהרוביקון הרגיל.
בכל מקרה מצטרף להמלצה של שולץ מעלי אם תקנה רנגלר JL רוביקון רגיל או גלדיאטור תתקין את מערכות המיגון שיריב מייבא. זה מה שעשיתי ברנגלר JL שקניתי
שולץ האיום
01-11-24, 19:12
ילדים ? אין בעיה.
3 מבוגרים מאחור? נכנסים אבל ממש לא נוח.
ואני לא מכיר הרבה רכבים שכן.
הילדים עוד קטנים אז יש לי הרבה זמן עד לזמן ההתבגרות.
אני אבדוק את נושא הברונקו לעומק.
יש המלצות למייבאים טובים?
כמה זמן באמת יכול להוזיל את המחיר? שווה את הטרחה?
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.