התחברות

צפייה בגרסה מלאה : אל תגיעו מוקדם מדי לטסט.

חנן-ג'יפולוג
20-11-24, 11:21
שילמתי באיזור האישי ממשלתי את האגרה לאופנוע. הרשיון נגמר בסוף ינואר. זה חודשיים וחצי מראש.

הגעתי אתמול עם האופנוע על הנגרר למכון הרישוי בשדרות. במזל החלטתי לא להוריד אותו מהנגרר ולבדוק קודם שהרישום עובר בהצלחה. מסתבר שהמכון סגור. במקרה היתה שם פקידה שהתנצלה ואמרה שהמכון סגור עקב בחירות מקומיות ויום שבתון.
באסה לי.
הגעתי היום. הלכתי לרישום, והפקידה, שכבר זיהתה אותי אמרה שמשרד התחבורה חוסם להעברת טסטים עד חודשיים לפני פג התוקף. היא התקשרה לפקיד במשרד התחבורה כדי שיפתח לי את האופציה לרישוי וגם הסבירה לו שזו פעם שנייה שאני מגיע. שלחה גם וואטסאפ עם הפרטים.
אז זה הסתדר בסופו של דבר.
רציתי ליידע כאן, למנוע עוגמת נפש.
היא אמרה לי שבמשרד התחבורה עובדים על תיקון הבאג. זה שניתן לשלם לפני שניתן להעביר טסט.

MashberNafshi
20-11-24, 15:59
החסימה של ביצוע טסט לרכב המגיע מעל 60 ימים לפני פקיעת תוקף הרשיון נעוצה בחסימה יזומה של משרד התחבורה נגד סוחרי רכב.
בעקבות חסימה זו, האדם הפרטי סובל בשל זאת.
עד לפני כ-4 חודשים, ניתן להיה לבצע מבחן תקופתי (טסט) בכל יום בשנה.
סוחרי רכב ניצלו פירצה זו כדי להוריד את כמות הנסועה שרשומה ברשיון הרכב. הם היו מגיעים עם רכב שכבר בצע את המבחן במועדו עם הנסועה הנכונה, כעת הם הגיעו עם כמות מופחתת וביצעו מבחן חדש כשמייד לאחר סיום המבחן הם מדפיסים רשיון חדש עם הכמות המופחתת ואותה הם מציגים לקונה הפוטנציאלי.
״הנענשים״ מחסימה זו:
1. רכב שבצע תשלום והגיע למבחן כשיש לו יותר מ-60 ימים לפקיעתו.
2. רכב שבצע מבחן באיחור ניכר וכעת הגיע במועד הנכון.
בשני המיקרים, המכון שולח תצלום של רשיון הרכב ומבקש מאגף הרישוי שחרור חסימה.

חנן-ג'יפולוג
20-11-24, 19:42
תודה על ההסבר.

מה שעדיין לא ברור זה למה הם פתחו את האופציה לתשלום וקבלת רשיון משולם חודשיים וחצי לפני הפג תוקף. עד לפני ארבעה ימים לא יכולתי לשלם. שלשום זה נפתח לי.

שיקבעו את התאריך של אפשרות התשלום וקבלת הרשיון לחודשיים לפני הפג תוקף. לא חודשיים וחצי.

האדם הסביר רואה שניתן לשלם ולקבל רשיון משולם, ומבין שגם ניתן לעשות טסט. הם צריכים למנוע את זה, וזה ניתן לביצוע בקלות.

מיכה100
21-11-24, 08:05
מידע מועיל.
הטסט של העגלה שלי חמישה שבועות אחרי זה של הדיסקו.
אני כמובן עושה אותם ביחד קצת לפני המועד של הדיסקו, והטסטר לפעמים עושה לי פרצופים שהעגלה הגיע מוקדם מדי.
טוב לדעת שמותר להקדים עד חודשיים.

-->