PDA

צפייה בגרסה מלאה : עצות לפני קניית היילקס ויגו

Yuvalby
18-12-24, 09:30
שלום לכולם
אני לפני קניית היילקס . הרכב ישמש בעיקר לעבודה (מתעסק בבניה.. צריך לסחוב כלים ולגרור מעט..) וקצת לטיולים בשבילים. ( פורסטר 2007 עד עכשיו כמעט עשה את העבודה..)
מתמקד ב2010 עד 2015 עם פחות מ,300 קמ בהמלצת המוסך שלי
התקציב הוא עד 100000 אפשר לחרוג מעט
ראיתי מודעה מסוכנות רכב עם 270 יד ראשונה ממשלתית.
110000. נראה לי טיפה יקר אבל לא ראיתי הרבה בקילומטרג הזה...
קודם כל אם יש דברים שכדאי לי לדעת בקשר לקניה מממשלתי.. כדאי לא כדאי וכו' ובכללי בקשר לקניה של הרכב הזה ( קראתי את הכתבה..)
בנוסף צריך הפניה למוסך שמבין בהיילקס באיזור חולון שאלך לבדוק שם את הרכב. אם יש למישהו מספר של משהו כזה אשמח מאוד.
( אולי אולי יש כאן מישהו שמחזיק כזה רכב או שסתם מכיר יודע בדיוק מה לבדוק ומאיזור חולון ויכול לבוא לבדוק איתי את הרכב .. בתשלום כמובן! זה גם יכול להיות טוב..)
תודה לכולם. יובל

דניאל מאירי
18-12-24, 10:10
היי יובל,
המלצה חמה ממני, גש לבד למכרז ותציע על משהו שראית וקיבלת לגביו מידע שלם על מצבו המכני, תאונות וליקויים,
כמובן גם היסטוריית טיפולים.
קניתי ממש עכשיו שנת 2015 ב-95 אלף ש"ח וזו לא הפעם הראשונה שאני עושה זאת (כבר היילקס עשירי שלי),
אם תרצה סיוע בשמחה,
חברת החשמל עברה לאחרונה לבידספיריט (מכרז און ליין), ממליץ לך להיכנס לאתר יש שם ים של רכבים שיתאימו לתקציב שלך.
תוכל לקפוץ לראות את המועמדים גם פיזית ולהתחבר לאתר ביום המכרז ולהשתתף.
אצל הסוחרים נשארים לרוב הפחות טובים, והם מוסיפים לפחות 20K למחיר שבו הוציאו,
בהצלחה,
דניאל

- - - Updated - - -

https://cars.bidspirit.com/ui/catalog/auction/iec/54075?lang=he

Yuvalby
18-12-24, 18:26
תודה על התשובה!
מעניין.אבדוק את העניין

דניאל מאירי
19-12-24, 11:06
אתה בתקופה טובה.......
https://merkava.mrp.gov.il/carpub/index.html#/Tenders/Recent/2024-206
דניאל

Yuvalby
19-12-24, 11:08
בסוף נסעתי לבדוק רכב בתל אביב. מודעה שפורסמה אתמול
היילקס 2011 עם 160000 קמ
למישהו יש מספר של מוסך בתל אביב שאפשר לבדוק אצלו את הרכב?
לא נכון בדיקה.. מוסך שיבדוק. בלי אחריות

נמרוד
19-12-24, 11:16
היילקס 2011 עם 160000 ק"מ זה מציאה-מציאה - וחשוד מאד. זה בן אדם פרטי? נראה אמין? או סוחר?

Yuvalby
19-12-24, 11:21
פרטי.
אני מנסה לבדוק עם מישהו במוסך מורשה טויוטה אולי יש היסטוריה של תיעוד קמ אצלם..
הבעלים הנוכחי נראה לי אמין לגמרי אבל זה אצלו רק שנה..

- - - Updated - - -

הרכב לא נראה מלוקק יותר מידי. אבל נראה לי שאם הקמ באמת אמיתי זה עדיין שווה.. לא?

נמרוד
19-12-24, 11:28
אם הרכב אצל הבעלים הנוכחי רק שנה אז הבעלים לא רלוונטי. היסטורית טיפולים לרכב זה הדבר מספר אחד כשקונים, אם יש היסטוריה מלאה אז אין מה לקחת לבדיקה - אתה יודע בדיוק מי ומה עשו לו. רכב עם כזה קילומטראז' נמוך בלי היסטורייה מפורטת וכשאתה לא יודע מה היה לפני השנה האחרונה - זה לא פסול, אבל חשוד.

Yuvalby
19-12-24, 11:31
ניסיתי לבדוק במורשה. ב2014 הוא היה 90;אלף קמ
מאז לא היה במורשה אז הם לא יכולים לדעת מה עם הקמ..
יש עוד דרך לבדוק את זה?

בשנה האחרונה הוא עבר טיפולים ביותר מ10 אלף שח ונראה שלא חסכו.. מה היה לפני שאלה טובה

Yuvalby
19-12-24, 12:15
חזלש..
ב2019 היה לו 147
וב2024 היה לו 148
קרה כאן משהו באמצע..
תודה. רבה לכולם!
אגד למכרז בעה

Yuvalby
10-02-25, 18:42
תודה רבה לכולם על העצות ..!
קניתי לפני חודש היילקס 2014 ממכרז של חברת חשמל..
עם נתונים טובים ובמחיר יחסית טוב ברוך ה

מוטי ג.
10-02-25, 23:13
אפשר לשאול כמה בערך עולה היילקס 2014 ממכרז של חברת חשמל?

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

דניאל מאירי
11-02-25, 10:10
המחירים קצת משתנים,
קניתי לאחרונה 2015 במחיר של 95,
דניאל

erezgur
11-02-25, 12:16
המחירים קצת משתנים,
דניאלנשמע מחיר טוב, אם הרכב במצב טוב.

נשלח מהנייד

נמרוד
11-02-25, 13:00
המחירים קצת משתנים,
דניאל

מחיר מצויין.
לאחרונה סייעתי בבדיקת היילקס 2016. רכב טוב עם 200 וקצת אלף קילומטר. נסגר סביב מחירון, שהוא 125,000.

yoav
12-02-25, 17:52
היילקס 2011 עם 160000 ק"מ זה מציאה-מציאה - וחשוד מאד. זה בן אדם פרטי? נראה אמין? או סוחר?

שלי 2019 עם 63000.. יש גם כאלה:)

kobmyster
12-02-25, 18:33
שלי 2019 עם 63000.. יש גם כאלה:)

מוכר? :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yuvalby
13-02-25, 08:44
קניתי ב95.5 עם 220 קמ
במצב טוב
הייתי צריך לעשות לו טסט..

דניאל מאירי
16-02-25, 11:03
למי שרוצה היילקס מחברת החשמל נפתח מכרז בבידספיריט עם 185 רכבים,
יש ים היילקסים,
בהצלחה,
דניאל

talkl
17-02-25, 20:54
למי שרוצה היילקס מחברת החשמל נפתח מכרז בבידספיריט עם 185 רכבים,
יש ים היילקסים,
בהצלחה,
דניאל

דניאל, יכול לפרט קצת יותר על האתר החדש שבו חברת החשמל מפרסמת? מה לגבי רכבים מכונס נכסים?

דניאל מאירי
18-02-25, 08:39
בוקר טוב,
בנוגע לרכבי חברת החשמל הם פשוט התחילו לעבוד עם אתר בידספיריט,
אתה יכול להיכנס בכל יום לאתר ולצפות איך זה עובד שם גם מבלי להירשם,
בגדול מכרז און ליין, מי שמציע את המחיר הגבוה ביותר זוכה.
את הרכבים אתה יכול לראות פיזית במגרש של חברת החשמל לפני שאתה מציע וללמוד על מצבם הכללי מהמידע שמופיע באתר.
בגדול הרכבים שלהם מטופלים כמו שצריך, והמחירים במכרז בהתאם (רמז, לא זולים במיוחד).
לגבי רכבים מכונס נכסים רכשתי כזה פעם אחת לפני שנים רבות, בגדול אין לך שום מידע שהם מספקים אודות הרכב,
ואתה די קונה חתול בשק אבל לעיתים המחירים בהתאם.
היום לפי מספר רישוי אתה יכול לחלץ לא מעט נתונים אודות הרכב (בתשלום סמלי) ולדעת יותר אודות הכלה.
מרבית הרכבים שם זה עיקולים, כאלה שלא יכלו להחזיר הלוואות וכדומה,
יש מציאות ולצידן גם יש נפילות.
יש בחור בטיק טוק (לא זוכר את שמו) שמלמד את העוקבים שלו און ליין איך מתמודדים במכרז של בידספיריט,
בהצלחה,
דניאל

talkl
18-02-25, 08:46
בוקר טוב,
בנוגע לרכבי חברת החשמל הם פשוט התחילו לעבוד עם אתר בידספיריט,
אתה יכול להיכנס בכל יום לאתר ולצפות איך זה עובד שם גם מבלי להירשם,
בגדול מכרז און ליין, מי שמציע את המחיר הגבוה ביותר זוכה.
את הרכבים אתה יכול לראות פיזית במגרש של חברת החשמל לפני שאתה מציע וללמוד על מצבם הכללי מהמידע שמופיע באתר.
בגדול הרכבים שלהם מטופלים כמו שצריך, והמחירים במכרז בהתאם (רמז, לא זולים במיוחד).
לגבי רכבים מכונס נכסים רכשתי כזה פעם אחת לפני שנים רבות, בגדול אין לך שום מידע שהם מספקים אודות הרכב,
ואתה די קונה חתול בשק אבל לעיתים המחירים בהתאם.
היום לפי מספר רישוי אתה יכול לחלץ לא מעט נתונים אודות הרכב (בתשלום סמלי) ולדעת יותר אודות הכלה.
מרבית הרכבים שם זה עיקולים, כאלה שלא יכלו להחזיר הלוואות וכדומה,
יש מציאות ולצידן גם יש נפילות.
יש בחור בטיק טוק (לא זוכר את שמו) שמלמד את העוקבים שלו און ליין איך מתמודדים במכרז של בידספיריט,
בהצלחה,
דניאלתודה רבה [emoji120] מעריך

Sent from my SM-G998U1 using Tapatalk

kobmyster
24-05-25, 10:09
שאלה לחברים שהשתתפו במכרזים בעבר לקראת המכרז שמתחיל מחר - אני מנסה להבין אם קראתי את מסמכי המכרז נכון.

על הסכום שהגשתם באפליקציה עוד הוספתם מע"מ?
כי אם כן, זה הופך את הקניה שם ללא משתלמת סעליל לכל מי שאינו סוחר ויכול לקזז מע'"מ.
ההצעות הזוגות לרכבים טובים בפעם הקודמת היו כמעט 20% מעל המחירים לרכב בבעלות פרטית, תוסיפו מע'"מ וזה כבר מגיע ל- 40% מעל המחירון.

Gildor
25-05-25, 06:43
שאלה לחברים שהשתתפו במכרזים בעבר לקראת המכרז שמתחיל מחר - אני מנסה להבין אם קראתי את מסמכי המכרז נכון.

על הסכום שהגשתם באפליקציה עוד הוספתם מע"מ?
כי אם כן, זה הופך את הקניה שם ללא משתלמת סעליל לכל מי שאינו סוחר ויכול לקזז מע'"מ.
ההצעות הזוגות לרכבים טובים בפעם הקודמת היו כמעט 20% מעל המחירים לרכב בבעלות פרטית, תוסיפו מע'"מ וזה כבר מגיע ל- 40% מעל המחירון.

במסמכים של כל רכב כתוב אם הוא חייב בתוספת מע"מ על המחיר או לא. שים לב שכל הטנדרים במכרז של חברת חשמל לא חייבים בתוספת מע"מ, רק האופנועים.

kobmyster
25-05-25, 21:45
חוזר לעדכן על תוצאות מכרז חברת חשמל שהיה היום - אולי יעזור לחברים אחרים בעתיד.
מחירון מתייחס למחירון משוקלל של לוי יצחק (אפליקציה) לפי יד ראשונה פרטית, כי ככה השוק מתמחר היילקסים של חברת חשמל.
שלושתן עם ארגז כמו שאוהבים בחברת חשמל - דלת אחת שנפתחת הצידה, ובפנים באחד הצדדים ארגז מתכת גדול ולידו ארון טכנאים עם מגירות נמוכות לציוד. בכולן וו גרירה עם חיבור חשמל ותאורה בארגז.
היילקס אקטיב 02/2019 עם 48 אלף ק״מ (כן, זו לא טעות, זה היה רכב טכנאים גיבוי שכמעט לא מצא את עצמו מוקפץ), ללא בעיות שלדה, מרכב או מכלולים שנראית ממש כמו חדשה מבפנים ומבחוץ נמכרה ב- 172.5 שזה כ- 16% מעל המחירון (149.5).
היילקס אקטיב 2019 עם 146 אלף ק״מ ואיזושהי בעיה בקלאץ׳ ומיגוני ירי נמכרה ב- 147.
היילקס אקטיב 12/2017 עם 136 אלף ק״מ, ללא בעיות שלדה, מרכב או מכלולים, במצב טוב מאוד מבפנים ומבחוץ ועם מצבר חלש נמכרה ב- 136.5, שזה כ- 6% מעל המחירון (129).

יש מחר עוד אחת 2019 עם 36 אלף ק״מ ובלי ארגז בכלל שנראית כאילו ירדה שלשום מהאניה. אני מניח שגם היא תימכר במעל 170.

kobmyster
25-05-25, 21:48
ולמען הסר ספק ובהמשך להודעות קודמות -
על טנדרים לא משלמים מע"מ (בדקתי גם מול חברת חשמל כדי להיות בטוח)

talkl
25-05-25, 21:50
ולמען הסר ספק ובהמשך להודעות קודמות -
על טנדרים לא משלמים מע"מ (בדקתי מול חברת חשמל)

Sent from my iPhone using Tapatalkנו ונתת הצעה על משהו? היצע היילקס ביד 2 עם קילומטר סביר כמעט ולא קיים אז זה מסביר את המכירה מעל המחירון. למרות הריבית, מלחמה וכן הלאה

kobmyster
25-05-25, 21:57
זכיתי ב- 2017 שתיארתי למעלה.
זו גם הייתה זאת שתיעדפתי מראש מבין כל האפשרויות. אני מודה שחשבתי שהיא תימכר ביותר וגם הייתי מוכן לשלם יותר, ומבחינתי 6% מעל מחירון לאקזמפלר במצב ממש טוב עם קילומטראז' נמוך זה שיחוק רציני.

אני עוד מחכה לקבל מהם את ההודעה הפורמלית אחרי ועדת מכרזים ולהשלים את הרכישה. בבוא העת נפתח גם שרשור ב- RR.

talkl
25-05-25, 22:01
זו גם הייתה זאת שתיעדפתי מראש מבין כל האפשרויות. אני מודה שחשבתי שהיא תימכר ביותר וגם הייתי מוכן לשלם יותר, ומבחינתי 6% מעל מחירון לאקזמפלר במצב ממש טוב עם קילומטראז' נמוך זה שיחוק רציני.

אני עוד מחכה לקבל מהם את ההודעה הפורמלית אחרי ועדת מכרזים ולהשלים את הרכישה. בבוא העת נפתח גם שרשור ב- RR.

Sent from my iPhone using Tapatalkמעולה איזה כיף. מחכה לשמוע מה הפתרון שלך לארגז המציק

erezgur
26-05-25, 09:19

תתחדש!
וגם תודה על המעקב והעדכון, זה בטח מעניין ויכול להיות רלוונטי כאן.
(לא זוכר אם רשמת זאת, אבל למיטב זכרוני כולם היו עם גיר ידני ובמקביל היו לא מעט דימקסים עם גיר אוטומטי של חברת חשמל באותו מכרז).

Gildor
26-05-25, 09:22
חוזר לעדכן על תוצאות מכרז חברת חשמל שהיה היום - אולי יעזור לחברים אחרים בעתיד.
מחירון מתייחס למחירון משוקלל של לוי יצחק (אפליקציה) לפי יד ראשונה פרטית, כי ככה השוק מתמחר היילקסים של חברת חשמל.
שלושתן עם ארגז כמו שאוהבים בחברת חשמל - דלת אחת שנפתחת הצידה, ובפנים באחד הצדדים ארגז מתכת גדול ולידו ארון טכנאים עם מגירות נמוכות לציוד. בכולן וו גרירה עם חיבור חשמל ותאורה בארגז.
היילקס אקטיב 02/2019 עם 48 אלף ק״מ (כן, זו לא טעות, זה היה רכב טכנאים גיבוי שכמעט לא מצא את עצמו מוקפץ), ללא בעיות שלדה, מרכב או מכלולים שנראית ממש כמו חדשה מבפנים ומבחוץ נמכרה ב- 172.5 שזה כ- 16% מעל המחירון (149.5).
היילקס אקטיב 2019 עם 146 אלף ק״מ ואיזושהי בעיה בקלאץ׳ ומיגוני ירי נמכרה ב- 147.
היילקס אקטיב 12/2017 עם 136 אלף ק״מ, ללא בעיות שלדה, מרכב או מכלולים, במצב טוב מאוד מבפנים ומבחוץ ועם מצבר חלש נמכרה ב- 136.5, שזה כ- 6% מעל המחירון (129).

יש מחר עוד אחת 2019 עם 36 אלף ק״מ ובלי ארגז בכלל שנראית כאילו ירדה שלשום מהאניה. אני מניח שגם היא תימכר במעל 170.

לפי מי אתה רואה את מחיר המחירון הזה?
לפי לוי יצחק, מחירון לא משוקלל של היילקס אקטיב ידנית 2017 הוא 121,000. לפי מחירון יד2 הוא 121,000. איפה ראית שהמחירון 129?

הרכב הזה (מספר 36), לא הפריע לך שיש לו חלודה מתחת לרכב?

-->