צפייה בגרסה מלאה : בגי"ה - בקשה להמלצה למתאם אנדרואיד אוטו אלחוטי לפורד פומה
שלום לכולם,
רכב העבודה קיה סטוניק 1.4 הוחלף לפורד פומה 1.0 .
אין וויז, אי אפשר לבצע חיפוש ברשימת הטלפונים של אנשי הקשר (יש מקלדת באנגלית בלבד),
יש רק 3 שפות מערכת (אנגלית , צרפתית , ערבית) , מערכת המולטמדיה עדכנית.
נראה לי שהפתרון באמצעות מתאם לאנדרואיד אוטו.
אשמח להמלצה למתאם (יש באלי אקספרס מבול של מתאמים).
אגב, הטלפון שלי סמסונג S10e עם אנדרואיד 12
תודה מראש למשיבים
רענן
קח בחשבון שבשיחות טלפון דרך המתאם עוצמת ווליום של השיחה עשויה להיות נמוכה משמעותית.
כאשר השתמשתי במתאם דומה בג׳ילי הגדרנו שהשיחות עצמן יבוצעו דרך הדיבורית בלו טוס ולא ב
Car play .
אבל זו אינה הגדרה שנגישה בקלות, לחילופין בכל שיחה אפשר לנסות לבחור מקור שמע שונה, לא תמיד האופציה נגישה
מוזמן לקחת ממני להתנסות.
יש לנו אחד שבדרך כלל לא עושים בו שימוש.
נשלח מהנייד
גם אצלי יש אחד להשאלה , של הביוקר
אם תרצה לבדוק אם יש הבדל בביצועים
הד
Sent from my iPhone using Tapatalk
תודה רבה לארז והדסופה
אני על הקו חריש נתניה , אפשר בפרטי איך לחבור אליכם.
אגב, חיברתי עם כבל והכל עובד מצוין רק שהסוללה של הטלפון מתרוקנת
(נראה שזרם הצריכה בעבודה עם אנדרואיד אוטו גדול משמעותית מזרם הטעינה שמספקת יציאת ה USB ברכב).
חשבתי על חיבור אלחוטי לאנדרואיד אוטו וחיבור חוטי לטלפון עם מתאם טעינה מהיר שיחובר לשקע המצית.
רענן
מאוד תלוי המכשיר שלך, אנדרואיד/אפל, איכות הסוללה שלו ולמה אתה עושה סטרימינג.
בדקתי הבוקר נהיגה של שעה , אייפון 15 עם אפל קאר פליי , אלחוטית , ירדו כ 15% סוללה
ולכן אותי הטריד יותר התסריט ההפוך - המכשיר כל הזמן בטעינה , כל הזמן באזור ה 100% , מה שמקצר לו את חיי הסוללה באופן משמעותי
( בבקשה בלי תגובות ״המכשיר יודע להגן על עצמו בלה בלה בלה״ , לא לוקח )
אם המערכת ברכב מבוססת אנדרואיד אז יש לי מתאם כזה לתת לך במתנה.
מוזמן לבוא לקחת. אני גר בקדימה.
שי
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
תודה רבה חברים.
בינתיים מתחבר עם כבל.
כבר הזמנתי מאלי אקספרס מתאם בזול (https://www.aliexpress.com/item/1005008041287354.html?spm=a2g0o.order_li st.order_list_main.5.21ef1802uKvlhN) ואחד קצת יותר יקר (https://www.aliexpress.com/item/1005006330775875.html?spm=a2g0o.order_li st.order_list_main.48.21ef1802uKvlhN).
רענן
חנן-ג'יפולוג
06-01-25, 16:52
מאוד תלוי המכשיר שלך, אנדרואיד/אפל, איכות הסוללה שלו ולמה אתה עושה סטרימינג.
בדקתי הבוקר נהיגה של שעה , אייפון 15 עם אפל קאר פליי , אלחוטית , ירדו כ 15% סוללה
ולכן אותי הטריד יותר התסריט ההפוך - המכשיר כל הזמן בטעינה , כל הזמן באזור ה 100% , מה שמקצר לו את חיי הסוללה באופן משמעותי
( בבקשה בלי תגובות ״המכשיר יודע להגן על עצמו בלה בלה בלה״ , לא לוקח )
באנדרואידים שאני מכיר ניתן להגדיר רמת טעינה מקסימלית של 80 או 85 אחוז.
- - - Updated - - -
אני עם מתאם אנדרואיד אוטו אלחוטי motorola ma1.
מושלם.
הד +חנן
בכמה אתם מעריכים שהגדלת טעינת הטלפון ל80 אחוז משפרת תפקוד במשך תקופת שימוש של 3 או 4 שנים?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
אני עם פלאפון (סמסונג) בן 5-6 שבילה את כל ה3 שנים הראשונות של חייו מחובר למטען קיר.
הסוללה, גם אם בטח לא כמו ביום היוולדה, עדיין חיה ונושמת ומספקת את הסחורה ליום עבודה.
בד"כ מה שהורג לי מכשירים זה שהם נהיים ישנים ואיטיים מדי. אני הפסקתי להטריד עצמי בזה.
חנן-ג'יפולוג
07-01-25, 09:11
הד +חנן
בכמה אתם מעריכים שהגדלת טעינת הטלפון ל80 אחוז משפרת תפקוד במשך תקופת שימוש של 3 או 4 שנים?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
מנסיון של שני מכשירים שימוש בתכונה הזו משאיר את הסוללה במאה אחוז בריאות במשך שלוש שנים.
מה קורה אחר כך? לא יודע. המכשירים טבעו/התפגרו בלי קשר לסוללה.
מה קורה לסוללה במכשירים שלא נשמרו כך? לא יודע לענות. מכשירים לא שורדים מספיק אצלנו כדי לענות על זה. לאשתי יש טלפון כשנתיים, והסוללה במאה אחוז קיבול למרות שהיא מסרבת להגן עליה, כולל כשהיא ישנה.
פרט נוסף חשוב בעניין הזה: יש משמעות לטמפ' שבה הסוללה נמצאת במאה אחוז. ככל שחם יותר השילוב הרסני יותר.
אני יכול לומר שיש אצלי ברכב כבר כ6-7 שנים בוסטר זול שקיבלתי מתנה שאני מקפיד שלא יהיה מעל 70 אחוז טעון, והוא כחדש.
זה שההגנה מועילה, אין לי צל של ספק, גם אם אין לי דרך להוכיח את זה מנסיון אישי. לא סתם היצרנים הכניסו את המאפיין הזה לטלפון, ולמכוניות, וכל מאמר טכני בעולם תומך בזה.
מוטי אין לי ממש מושג לגבי השאלה שלך ולא מספיק ניסיון עם הטלפון החדש
הניסיון במכשירים היותר ישנים שטעינה ממושכת זה ההבדל בין טלפון תקין וטלפון לא מתפקד אחרי שנה - שנתיים . ההשוואה היא בין ההרגלים שלי ושל הבת
באייפון יש גם את המנגנון הזה של הגבלה עד 80% וגם ״ טעינה ממוטבת ״ שנכנסת לפעולה רק כאשר לא הפעלת הגבלה ואינה מופעלת בנסיעות . זה הדיפולט באייפון והוא לא רלבנטי לדיון הזה ( לא עוזר ) .
אני פשוט לא טוען בלילה , לא טוען ברכב ביומיום אם לא חייב, ומפסיק טעינה באזור 70-80% ידנית . גם ברכב בנסיעות ארוכות אני מנתק ידנית .
אתם עובדים בשביל הסוללות שלכם במקום שהסוללות יעבדו בשבילכם.
נו וזה לא אותו דבר בג׳יפ ?
חנן-ג'יפולוג
07-01-25, 16:13
אתם עובדים בשביל הסוללות שלכם במקום שהסוללות יעבדו בשבילכם.
אין כל קשר בין זה למציאות. זו הגדרה שעושים פעם אחת בתחילת החיים שלך עם הטלפון ובגדול, זהו.
אם יש חריגה אז היא למשל לפני טיסה, אז אני משנה את ההגדרה ל100 אחוז.
אפשר לטעון את זה כלפי כל מי ששומר על הכלים שלו, ש"הוא עובד בשבילם". להיות נחמד לציוד שלך זו לא עבודה ולעניין הספציפי המדובר גם לא מדובר בטרחה כלשהי. אני יותר ממבין מי שאורח החיים שלו מרחיק אותו ממקורות טעינה ואז חשוב לו להנות ממלוא קיבול הסוללה, אבל אצלי זה לא המצב וממש אין לי שום סיבה לא להיות נחמד לציוד. יש לי כמעט בכל רגע נתון ביום כבל טעינה בהישג יד, אז אין לי מצבים של סוללה ריקה או קרובה לזה.
לאנשים אני לא נחמד,
אז לציוד?!?!
(במאמר מוסגר, אני די בטוח, שביום חורף עם רוחות מקפיאות, כשמחליק לך מפתח ואתה דופק את האצבע, אפילו אתה מקלל אותו!)
תודה רבה חברים.
בינתיים מתחבר עם כבל.
כבר הזמנתי מאלי אקספרס מתאם בזול (https://www.aliexpress.com/item/1005008041287354.html?spm=a2g0o.order_li st.order_list_main.5.21ef1802uKvlhN) ואחד קצת יותר יקר (https://www.aliexpress.com/item/1005006330775875.html?spm=a2g0o.order_li st.order_list_main.48.21ef1802uKvlhN).
רענן
מעדכן,
הגיעו שני המתאמים .
התקנתי ישר את היקר יותר (גם גדול פיזית יחסית עם פתחי איוורור), עובד מצוין בלי תקיעות והשהיות.
אין שום התעסקות והגדרות למעט אישור שיוך לרכב והטלפון.
מומלץ מאד.
רענן
אצלי המתאם עבד והתחבר בלי בעיה אבל לא הצלחתי להשתמש בדיבורית של הרכב כשהיה מחובר (לא שמעו אותי בצד השני)
הוחזר לעליאקספרס ולצערי, אשמח ללינק לאחד טוב שעובד עם המערכת המובנית בסקודה / סיאט / וכו׳
בהודעה של רענן מתחבא קישור (במילים "זול" ו- "יקר"), לא יודע לגבי ההתאמה לדגמים שציינת.
מוזמן גם לבדוק מתאם אחד שיש אצלי וכמעט לא בשימוש (ברכב של אשתי שמעדיפה את החיבור עם הכבל)
אצלי המתאם עבד והתחבר בלי בעיה אבל לא הצלחתי להשתמש בדיבורית של הרכב כשהיה מחובר (לא שמעו אותי בצד השני)
הוחזר לעליאקספרס ולצערי, אשמח ללינק לאחד טוב שעובד עם המערכת המובנית בסקודה / סיאט / וכו׳
Sent from my iPhone using Tapatalkכפי שכתבתי קודם, יש לי אחד לא בשימוש. מוזמן לקבלו במתנה.
אנחנו השתמשנו בו ב atto 3 לפני שהגיע עדכון התוכנה עם תמיכה מובנית של הרכב באנדרואיד אוטו
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
מעדכן,
הגיעו שני המתאמים .
התקנתי ישר את היקר יותר (גם גדול פיזית יחסית עם פתחי איוורור), עובד מצוין בלי תקיעות והשהיות.
אין שום התעסקות והגדרות למעט אישור שיוך לרכב והטלפון.
מומלץ מאד.
רענן
אז ההמלצה על המתאם שרירה רק למי שבכלל רוצה אנדרואיד אוטו.
אנדרואיד אוטו זה דרעק רציני :
א. טוחן את הסוללה וגורם להתחממות יתר של הטלפון
ב. עדיין אין מקלדת בעברית גם כשהוספתי את המקלדת של גוגל בטלפון
ג. גוגל מונעת יכולת הקלטת שיחה
ד. יש רשימת אפליקציות מצומצמת שניתן להפעיל
אז העפתי את המתאם אנדרואיד אוטו ועברתי למתאם שהוא בעצם מיני מחשב אנדרואיד ששולט על car play במולטימדיה.
עסק לא זול בפרט ששלמתי מכס ועוד עמלות שונות ומשונות לדואר. אבל,
יש הכל ומעבר (נטפליקס , יוטיוב וכל מה שרוצים להתקין), קצת יותר מורכב לשייך אותו למולטימדיה.
זה המוצר:
https://www.aliexpress.com/item/1005005974980297.html
מקווה שסיימתי את ההתעסקות עם כל נושא המולטימדיה (רק שאישתי לא תבקש כזה לטלויזיה שיש ב BYD)
רענן
האמת, ראיתי את המוצר הזה באחת מקבוצות ״ממליצים וגוזרים קופון״ / ״להבות או לא להיות״
https://www.buywithus.org/80928/
במחיר שנמוך מרף המכס (70 דולר משהו כזה)
אני עדיין תוהה - למה זה טוב?
אני עדיין תוהה - למה זה טוב?
להתגבר על החסרונות של האנדרואיד אוטו שציינתי בהודעה הקודמת.
בקיה / יונדאי שהיו לי לא היה כל צורך בשום מתאם. הכל היה מובנה במולטימדיה,
רק היה צריך לשייך בלוטוס ולפתוח נקודה חמה בטלפון.
במאזדה 2 , פורד פומה ללא מקלדת עברית אי אפשר לבצע חיפוש אנשי קשר ולהתקשר
(גם עם אנדרואיד אוטו לא הייתה מקלדת בעברית).
זה כבר מעל סף המס....
בקופסאות שאינן כוללות gps האם מסוגלות להשתמש בGPS המובנה במערכת המולטימדיה?
הכוכב הכחול
21-04-25, 20:35
מכיוון שנראה שרענן מצא פתרון, מרשה לעצמי להתעלק על השרשור :)
יונדאי טוסון 2019 ללא אנדרואיד אוטו או קאר פלי,
רק מערכת הפעלה טיפשה של יונדאי
מחפש מכשיר שידע לעקוף את המערכת הפעלה של יונדאי (תוצרת ישראל)
וידע להתחבר לקאר פלי.
יש משהו מומלץ?
תודה
ממליץ להתקין טאבלט אנדרואיד מלא שיודע גם להתחבר לcarplay
ממליץ להשתמש באפליקצית DEVCHECK כדי לבדוק שהסינים הנבלות לא זייפו את הפרמטרים
אצלי אנדרואיד 10 ולא 14 כמוצהר
זכרון 64/4 ולא 128/8 כמוצהר
מסך 1280/720 ולא 2000/1200 כמוצהר את זה אפילו לט טרחו לזייף במערכת סתם מכרו לוקש.
- - - Updated - - -
אז ההמלצה על המתאם שרירה רק למי שבכלל רוצה אנדרואיד אוטו.
אנדרואיד אוטו זה דרעק רציני :
א. טוחן את הסוללה וגורם להתחממות יתר של הטלפון
ב. עדיין אין מקלדת בעברית גם כשהוספתי את המקלדת של גוגל בטלפון
ג. גוגל מונעת יכולת הקלטת שיחה
ד. יש רשימת אפליקציות מצומצמת שניתן להפעיל
אז העפתי את המתאם אנדרואיד אוטו ועברתי למתאם שהוא בעצם מיני מחשב אנדרואיד ששולט על car play במולטימדיה.
עסק לא זול בפרט ששלמתי מכס ועוד עמלות שונות ומשונות לדואר. אבל,
יש הכל ומעבר (נטפליקס , יוטיוב וכל מה שרוצים להתקין), קצת יותר מורכב לשייך אותו למולטימדיה.
זה המוצר:
https://www.aliexpress.com/item/1005005974980297.html
מקווה שסיימתי את ההתעסקות עם כל נושא המולטימדיה (רק שאישתי לא תבקש כזה לטלויזיה שיש ב BYD)
רענן
התקן אפליקצית DEVCHECK כדי לבדוק שהסינים הנבלות לא זייפו את הפרמטרים
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.