צפייה בגרסה מלאה : אז אחרי שהחלום על הרוביקון/ג'יפ, נשבר. על מה אני יכול להתפשר?
שקלתי בהתחלה לפתוח בפורום יעוץ. אבל למרות שאני באמת צריך יעוץ אני גם בעיקר רוצה להתבכיין קצת ואולי למצוא פה קצת אמפטיה ושיאמרו לי שאני צודק..
אחרי שעמלתי, חסכתי וחלמתי. חשבתי שהגיע הזמן להתחדש ברוביקון או לפחות ברנגלר ספורט.
ואז שמו לי סיכה בבלון שהוציאה לי את כל החשק...
מחיר הביטוח.
כמעט 30 אלף פאקינג שקל למקיף!!!!! פה אמרתי עד כאן. אני אספוג את צריכת הדלק המטורפת, אגרות, טיפולים ועוד שלל הוצאות.
אבל אני לא אשלם כמעט 30 אלף שקל בשנה על ביטוח מקיף. מוצדק ככל שיהיו (לפי דעתה של חברת הביטוח). נכון הרכב הזה מאוד גניב. אבל יש גבול. פה אמרתי כבר אין סיכוי.
בכל אופן. אני לא מעוניין להשאר בטווח המחירים הזה אם אני קונה רכב אחר (לנד קרוזר, ברונקו וכו).
אז חשבתי על רכב יותר רך.
אנחנו משפחה של 5, הילדים עוד קטנים ויש לי כמה שנים טובות עד שהם לא ירצו לבוא לטיולים. רוצה רכב מפנק עם הרבה מקום.
חשבתי על אוטלנדר גרסת 4*4 או סקודה קודיאק 4*4.
או בעצם כל רכב 4*4 "רך" אחר. האמת שאני פחות מכיר את הרכבים הרכים ולכן אשמח להמלצות.
בעיקר לאיזור הערבה. לא מחפש לעשות מעלות קשוחים אבל כן חשוב שתהיה לו עבירות בסיסית.
לצורך השוואה, לא מחפש לעלות את עשוש אבל אשמח לעשות את מדרגת נקרות (במקסימום), עם קצת בניה ועבודות מע"צ אם צריך.
פורסטר?
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
עשוש, יש יאמרו, יותר קל ממדרגת נקרות. בכל מקרה מה הקשר לאאוטלנדר? קודיאק?!
לא מסתדר מה שאתה הכותב.
ולמה לא לנדקרוזר או ברונקו, או יש עוד הרבה בטווח הרחב בין רנגלר רוביקון לסקודה קודיאק (שוב !?!).
גרנד צירוקי? וחפש טריילהוק
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
טנדר 4X4?
נשמע. שהיילקס חדש ככל האפשר תפור עליך.
המחיר שציינת די מפתיע. זו ההצעה מaig?
אני על מקיף של רוביקון jl משלם חצי מזה וגם זה המון.
לאחרונה שמעתי על פרמיה נמוכה משלי משמעותית אך גם מכיר פרמיות גבוהות יותר.
אתה נהג צעיר? יש לך תביעות בשלוש שנים האחרונות?
בכל מקרה, כפי שציין נמרוד אין שום קשר בין קודיאק או אאוטלנדר למדרגת נקרות. גם לא לפורסטר לצורך העניין אך לפחות עם פורסטר תוכל לטייל בשבילים שמעבר לשבילי קק"ל של פרייבטים (שלהם הרכבים שציינת מתאימים ומיועדים).
Sent from my Pixel 6 using Tapatalk
בנוגע לנושא הביטוח. אין לי תביעות 3 שנים אחרונות או אי פעם למען האמת.
לא נהג חדש בכלל, ללא פסילות/שלילות ואין נהגים נוספים בפוליסה.
הבעיה, שאין גם עם מי להשוות. רוב חברות הביטוח לא מסכימות בכלל לבטח רנגלרים.
ניסיתי ווישור/ליברה/הכשרה ואז התייאשתי. הבנתי שגם כל עוד אין תחרות אמיתית אני לא באמת אוכל להוציא מחיר מוזל.
על פורסטר לא חשבתי. יעשה את העבודה?
על היילקס כן חשבתי, אבל אני לא יודע אם אני רוצה טנדר. אני גר במרכז וגם ככה יש פה בעיות חניה.
ולהתחיל לפזר ילדים במסגרות עם טנדר קצת פחות מתאים.
נמרוד - בנוגע ללמה לא ברונקו או לנד קרוזר. הסיבה הפשוטה, לא רוצה להוציא את סכום הכסף הזה על רכב שהוא לא רנגלר. זה היה החלום. זה פשוט לא מרגיש לי נכון. מעדיף להתפשר על עבירות. באמת שאין לי בעיה עם זה.
הרעיון הכללי זה פשוט לא להתקע בערבה. אני לא יחפש לעשות מעלות אבל אם יהיה מכשול בדרך אני רוצה לדעת שאני יכול לעבור אותו.
אם יש רכב עם סרנים חיים אני אתקין נעילות. גם אם זה רק נניח סרן חי אחורי.
פורסטר משפחתי שטח קל מושלם.
על חלומות לא מתפשרים. לא עידכנת מה התקציב ואם הכוונה לחדש. ברכישת רנגלר מהיבואן סמלת הם מסדרים לך מחיר בחברת הביטוח AIG בגבולות 14-17 אלף ש"ח גבוה אבל עוד הגיוני בהתחשב שווי הרכב ומידת הגניבות שלו.
יש לסמלת כמר דגמים אחרונים של רוביקון 2024 יד 1 אפס ק"מ במחירים דיי טובים יחסית לחדש.
תבדוק מולם.
למשל גלדיאטור רוביקון פחות מ- 350,000 ש"ח
אם זה החלום - אולי תקנה רנגלר 2018 במחיר נמוך יותר, ואת הפער בכסף תחסוך לעלות אחזקה גבוהה יותר לעומת רנגלר חדש?
אגב - גם הרנגלר הוא לא רכב "גדול". הוא לא קטן, אבל קח בחשבון עלות הוספה של גגון רציני ותיק גג כדי לטייל עם 3 ילדים ברנגלר.
הרעיון הכללי זה פשוט לא להתקע בערבה. אני לא יחפש לעשות מעלות אבל אם יהיה מכשול בדרך אני רוצה לדעת שאני יכול לעבור אותו.
אם יש רכב עם סרנים חיים אני אתקין נעילות. גם אם זה רק נניח סרן חי אחורי.
נתת קצוות מאד רחוקים של רכבים.
בין רנגלר נעול לפרייבטים מוגבהים.
תן קריאת כיוון למסלולים שאתה מכוון אליהם.
ערבה זה כללי מידי.
ציר המעיינות? קנה XV..)
בנקרות למשל , עוד לפני המדרגה יש כמה גינות סלעים שיאתגרו שלא לומר פוטנציאל נזק משמעותי לאאוטלנדר/קוניאק ודומיהם.
אחרי שתגדיר מה השימוש יהיה נכון יותר לכוון לדגם שייתן מענה.
ehudzeelim
07-01-25, 09:15
נתת קצוות מאד רחוקים של רכבים.
בין רנגלר נעול לפרייבטים מוגבהים.
ציר המעיינות? קנה XV..)
ציר המעיינות כולל מעלה עשוש או לא כולל?..
לא הצלחתי להשתכנע שמקומו של השרשור הוא לא בפורום ההתייעצות לפני קניה. יש לך ציפיות מסויימות בהקשר של רמת העבירות שהרכב צריך לספק, יש דרישות נוספות שציינת / רמזת עליהן, כל תגובה שאתה מקבל מתייחסת להמלצה כזו או אחרת על רכב אפשרי עבורך - זה מתאים בול להתייעצות לפני קניה.
נסה לתת עוד מידע (כלומר תשובות לשאלון הנעוץ בפורום ההתייעצות לפני קניה) - תקציב, אילוצי גודל (כמה נפשות, סוג טיולים, שינה? ציוד) דרישות סף (אוטומטי?) וכו'...
לכוון לרנגלר ובסוף לקנות סקודה 4X4 או אאוטלנדר - זה מעיד על העדר מיקוד מסויים...
ציר המעיינות כולל מעלה עשוש או לא כולל?..
לא.
מסתיים במואה, הנקודה הדרומית עם חשיפה בפני השטח של מי תהום גבוהים.
ehudzeelim
07-01-25, 11:43
לא.
מסתיים במואה, הנקודה הדרומית עם חשיפה בפני השטח של מי תהום גבוהים.
ההגדרות משתנות בהתאם לצורך (השיווקי?)
הכוונה שלי היתה שכדאי להיות עירני לכך שעם רכבים רכים מאד כמו שציין פותח השרשור, צריך לבחון כל מסלול לפרטיו,
יש הרבה נקודות שלא הייתי נכנס אליהן עם רכבים כאלו, גם בשבילים הקלים יחסית.
148400
קשור בעקיפין אבל גם לא ממש - בשביל להגדיר לעצמי מה רמת העבירות שאני מחפש, למדתי לשאול "האם הרכב יעבור שם עשר פעמים".
כלומר - כנראה שקודיאק ירד פעם אחת בנקרות. כנראה.
די ברור שזה לא משהו שתרצה לעשות עשר פעמים.
ההגדרות משתנות בהתאם לצורך (השיווקי?)
]
״זה שתקעת נוצות בתחת לא הופך אותך לטווס.״
אם מישהו רוצה לעבות מוצר תיירותי מסחרי זה אינסופי.. טוב שלא הוסיף את המשאבה בכביש 40 כמקור מים.
תודה רבה לעונים.
מדובר על רכב חדש. התקציב היה סביבות 400 (סכום שאני מוכן לשים רק על רנגלר ולא על רכבים אחרים מאותה קטגוריה).
אבדוק את סמלת כמו שהומלץ פה.
אגב, אציין כי הפער בין הרנגלר להתפשרות על רכב שטח רך נובע מכך שיש לי גם ג'ימני שמטעמי צניעות אני רק ארשום שעובר הכל מהכל מהכל.
העניין הוא שאנחנו כבר לא 4 אנשים במשפחה. גדלנו ל5. אז צריך רכב 5 מקומות.
לכן לא אכפת לי להתפשר על רכב שטח משפחתי רך ואם רצה לעשות טיול עבירות קשה יש לי עדיין את הג'ימני.
בנוגע לאופי הטיול. בעיקר לערבה.
ובערבה כמו בערבה יש הרבה שבילים שיכולים להגיע לאותו יעד. אז אני לא חייב לבחור את המסלול הקשה. אני אבחר ברך. גם ככה עם הילדים אני לא לוקח סיכונים מיותרים. זה בעיקר להגיע לחניון לילה נחמד ולפתוח אוהל.
בנוגע לביטוח, גם 17 אלף שח כמו שנרשם פה זה גבוה בהגזמה. לא דמיינתי שזה מגיע למחירים האלה.
קראתי קצת על הפורסטר. נשמע מעניין. אולי זה יהיה הכיוון אם לא יהיה משהו מובהק אחר. אגב מה ההבדל בינו לבין הXV. יש משהו מהותי?
לדעתי רקסטון חדש ייתן לך נוחות ורכות בכביש.
ויש לו גם הילוך כוח וטראקשן מעולה.
וכמובן שפע מקום.
תודה רבה לעונים.
מדובר על רכב חדש. התקציב היה סביבות 400 (סכום שאני מוכן לשים רק על רנגלר ולא על רכבים אחרים מאותה קטגוריה).
אבדוק את סמלת כמו שהומלץ פה.
אגב, אציין כי הפער בין הרנגלר להתפשרות על רכב שטח רך נובע מכך שיש לי גם ג'ימני שמטעמי צניעות אני רק ארשום שעובר הכל מהכל מהכל.
העניין הוא שאנחנו כבר לא 4 אנשים במשפחה. גדלנו ל5. אז צריך רכב 5 מקומות.
לכן לא אכפת לי להתפשר על רכב שטח משפחתי רך ואם רצה לעשות טיול עבירות קשה יש לי עדיין את הג'ימני.
בנוגע לאופי הטיול. בעיקר לערבה.
ובערבה כמו בערבה יש הרבה שבילים שיכולים להגיע לאותו יעד. אז אני לא חייב לבחור את המסלול הקשה. אני אבחר ברך. גם ככה עם הילדים אני לא לוקח סיכונים מיותרים. זה בעיקר להגיע לחניון לילה נחמד ולפתוח אוהל.
בנוגע לביטוח, גם 17 אלף שח כמו שנרשם פה זה גבוה בהגזמה. לא דמיינתי שזה מגיע למחירים האלה.
קראתי קצת על הפורסטר. נשמע מעניין. אולי זה יהיה הכיוון אם לא יהיה משהו מובהק אחר. אגב מה ההבדל בינו לבין הXV. יש משהו מהותי?בגדול אותה עבירות.
למשפחה של 5 - עדיף פורסטר שיותר גדול מ xv.
לא חושב שצריך להתפשר עם חלומות (ובטח לא עם פורסטר).
נושא הביטוח יפטר בשלב זה או אחר (סמלת מכיר ומודע לעניין וגם פועל לפתרון).
הייתי, אולי, ממתין טיפה אך בטח לא מתפשר.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אתה מוזמן לבוא לחנות אצלי בלילות ולוותר על ביטוח.
30k לביטוח אולי קצת מוגזם אבל אתה מצפה שרכב במחיר 400000₪ מחיר הביטוח שלו יהיה פחות מ15-17?
לא הייתי מוותר על החלום.
חבר קרוב קנה ממש עכשיו גלדיאטור רוביקון חדש, מחיר הביטוח כשליש ממה שאתה מציג.
Sent from my Pixel 7 using Tapatalk
אחלה פוסט ,אני כמעט באותה סירה ...
ואני חסכתי כבר יותר מ400 וכנראה שכמוך לא אשים על רנגלר .
ולצערי בגלל הביטוח ועלויות התחזוקה אדחה אותו ,
ההמלצה שלי:
לא אתפשר על פורסטר או רכב קל ...אם כבר עדיף דאסטר או רוביקון הדגם עד 2018. שזה יותר הכיוון שלי עכשיו במיוחד ששרון לבנון משיג לו אחלה יחסית מחיר לביטוח למרות הגנבים חברות הביטוח שהוציאו את הדגם מהרשימה רק בשביל לגנוב עוד.
וואלה החלום הוא לבחור בשבת בן רנגלר לרכב היומיומי -ברונקו ... = מזל שלחלום לא עולה כסף .
נקווה שישתפר עניין הביטוח ולבנתיים נמשיך לחסוך , אולי גלדיאטור מדוגם עם אוהל .. ובדלנדס קצר יכנס ב500 חחח
יש עכשיו בפורד מגוון של ברונקו 0 קמ בהנחות גדולות.
אני יודע על זה כי פייסבוק חושב שאני קהל יעד , למרות שאני לא.
אבל אולי זה יעזור למישהו מהחולמים כאן.
הנחות של כמה?
זה אמור להיות דומה לרנגלר אבל בגלל התמחור המוזר של סמלת שקושר את הרוביקון לתוספות ורמת גימור גבוהה רוביקון נהיה מאוד יקר ולכן ברונקו ב400 הוא יותר רכב שטח מרנגלר ב 400.
אסף.
הנחות של כמה?
זה אמור להיות דומה לרנגלר אבל בגלל התמחור המוזר של סמלת שקושר את הרוביקון לתוספות ורמת גימור גבוהה רוביקון נהיה מאוד יקר ולכן ברונקו ב400 הוא יותר רכב שטח מרנגלר ב 400.
אסף.
לא התעמקתי, נראה כמו משהו של בין 15-25 אחוז, תלוי דגם, רמת גימור וחבילת שטח.
אם כבר עשינו להם פרסומת בחינם - https://www.direct-dm.co.il/
אחלה פוסט ,אני כמעט באותה סירה ...
ואני חסכתי כבר יותר מ400 וכנראה שכמוך לא אשים על רנגלר .
ואני שואל, כמה נשאר בצד אחרי ה400 האלה?
לא נראה לכם הזוי לשלם כ"כ הרבה כסף על רכב?
אם יש לכם בצד עוד מיליון, תתעלמו מהשאלה.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
מוטי - אתה חושב OLD SCHOOL. אתה לא חייב לשים להם על השולחן 450 אלף שח.
רוב הרכבים האלה נקנים בתכניות תשלומים כאלה או אחרות לכמה שנים.
בגדול, מי שיש לו הכנסה פנויה חודשית של אלפי שקלים בודדים יכול לצאת מהסוכנות עם אחד חדש.
מוכרים אחרי שלוש שנים, מכסים את התשלום הראשוני, ומגלגלים הלאה.
אני מניח שיש כאלה גם בלי הכנסה חודשית פנויה אמיתית שעושים את אותו התרגיל ומקווים לטוב.
מה הקשר מוטי?
יש לך נוסחה של כמה הגיוני או לא להוציא על כל תחביב / נכס / בילוי?
אסף.
ברור שזה הזוי ,ברור שזה נראה ככה
כבר שנים שזה התירוץ שזה הזוי , אבל אם שילמתי על 80 מטר לבסוף עם הריביות כמעט 2 מיליון ועוד מעט אחרי 20 שנה מסיים סוף סוף ...
ודירה של 80 מטר שווה היום 2.5 מיליון ...מטורף ,אז למה שרכבים כמו רנגלר שממותג כאילו זה רכב יוקרה -עולה 400 ומעלה
כי היבואן עוד מפרסם אותו בפרסומת של מגרש מירוצים עושה דריפטים!!!
והמחיר מאז שקניתי דירה שמחיר מופקע -עלה על רכב טיולים בכמעט400 אחוזים עם ביטוח כאילו זה מרצדס ...=זה רק בארץ ככה כאילו אנחנו בדובאי , אז מה ...לא נזכה לקנות אי פעם רכב שהוא יותר צעיר מגיל 10 ...כי אנחנו חיים פה...
אני חוסך ואולי שרת האוצר תאשר בלי איזה עסקת מימון דרקונית ...כי דירה נוספת או שיפוץ דירה עולה היום כבר פי כמה יותר
הבעיה זה התחזוקה שלו ...לא רק הקניה שלו
כי אם הקניה שלו ככה, אז התחזוקה שלו מתייקרת כי לא חושבים שזה מישהו שחסך חיים שלמים להגשים חלום וממש רוצה לטייל איתו כמתוכנן
נראה לי שמחירי הרכבים פה הזויים (בנוסף למחירי החיים בכלל) אבל כמישהו אוסף שקל ועוד שקל לכדי 400 אלף ש"ח לרכוש רכב שהוא מושא חלומותיו ואח"כ לא נשאר עם כלום, לי זה נראה מוזר.
אבל עזבו, אני במיטה כבר 3 ימים עם חום גבוה, אז אולי אני מדבר שטויות
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
אני מכיר אנשים שאוספים 500 אלף שקל לשקל ואז לוקחים משכנתא ומשלמים עוד 7000 שקל בחודש 25 שנה בשביל דירה שעד שיגמרו לשלם עליה כבר לא תתאים לצרכים שלהם וכל הזמן הזה חיים על השקל האחרון בלי להנות מהחיים. יותר הזוי בעיני.
אסף.
וכן. המחירים לא הגיוניים. לא בארץ אבל גם לא בעולם. בארהב ג'יפים לא זזים מהמגרש (וכבר כתבנו על זה בדיון אחר) כי שם אף אחד לא מוכן לשלם כאלה סכומים. פה משלמים כי ככה זה.
אסף.
מוטי - אתה חושב OLD SCHOOL. אתה לא חייב לשים להם על השולחן 450 אלף שח.
רוב הרכבים האלה נקנים בתכניות תשלומים כאלה או אחרות לכמה שנים.
בגדול, מי שיש לו הכנסה פנויה חודשית של אלפי שקלים בודדים יכול לצאת מהסוכנות עם אחד חדש.
מוכרים אחרי שלוש שנים, מכסים את התשלום הראשוני, ומגלגלים הלאה.
אני מניח שיש כאלה גם בלי הכנסה חודשית פנויה אמיתית שעושים את אותו התרגיל ומקווים לטוב.הנה זה למשל.
בדלנדס זה הדגם שאנחנו אוהבים עם 33 ונעילות ומתלים וזה.
מחירון חצי מליון שקל. מופרך לחלוטין אבל ככה זה.
עכשיו נותנים לך ב420. עדיין מחיר חסר הגיון אבל אתה כבר לא רואה את המחיר אלא את ההנחה והיא באמת רצינית.
מגלגל למטה בדף ומבין שצריך עכשיו להוציא מהכיס רק 100. פחות מפיאסטה חדשה. זה כבר מעניין. ועוד 7000 ומשהו כל חודש שאם יש לך... זה נראה די מפתה.
וככה מוכרים בהזדמנות משהו יקר מדי שאף אחד לא באמת צריך אבל כולנו רוצים.
(ופתאום... לא יודע... שמע... זה לא בשמיים.... אולי.... )
אסף. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20250109/a5c62bd81d6a080a6fe3d1dc7d035402.jpghttp s://uploads.tapatalk-cdn.com/20250109/9386c65255a0099f73d1d9a4c165a594.jpg
אסף, לא שיחקת מספיק עם המחשבון.
אפשר גם לשלם 100K בסוף התקופה...
148417
והנה צריך רק 6000 שח בחודש.
ד"א - אני בטוח שיש אפשרויות מימון חיצוניות שיאפשרו את העסקה הזו בכמה מאות שח פחות לחודש.
והנה פתאום החלום לא מאוד רחוק. רק קצת רחוק.
...כי שם אף אחד לא מוכן לשלם כאלה סכומים. פה משלמים כי ככה זה...
אסף.
וזה כל הסיפור. כתבתי כאן לא מעט על הטירלול של מחירי רכבים, גם ובעיקר ב"שוק החופשי" של הרכב המשומש.
העובדה שאתם מוכנים להיות חלק מהתרבות הזאת היא בעיה שלכם. אפשר לקלל את המדינה, אבל היא רק משקפת את האנשים שחיים בה.
נ.ב.
לי קפץ הבדלנדס במחיר הרבה יותר נמוך. והביג בנד באפילו נמוך יותר.
וזה כל הסיפור. כתבתי כאן לא מעט על הטירלול של מחירי רכבים, גם ובעיקר ב"שוק החופשי" של הרכב המשומש.
העובדה שאתם מוכנים להיות חלק מהתרבות הזאת היא בעיה שלכם. אפשר לקלל את המדינה, אבל היא רק משקפת את האנשים שחיים בה.
נ.ב.
לי קפץ הבדלנדס במחיר הרבה יותר נמוך. והביג בנד באפילו נמוך יותר.אתה רומז שהאלגוריתם חושב שיש לי יותר כסף פנוי?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אסף, לא שיחקת מספיק עם המחשבון.
אפשר גם לשלם 100K בסוף התקופה...
148417
והנה צריך רק 6000 שח בחודש.
ד"א - אני בטוח שיש אפשרויות מימון חיצוניות שיאפשרו את העסקה הזו בכמה מאות שח פחות לחודש.
והנה פתאום החלום לא מאוד רחוק. רק קצת רחוק.לא הייתי צריך לראות את זה.
אסף.
וז.
נ.ב.
לי קפץ הבדלנדס במחיר הרבה יותר נמוך. והביג בנד באפילו נמוך יותר.
אז אתה קונה לי? איזה צבע?
אסף.
קח את האדום תחסוך עוד.אזל מהמלאי. (כשלי אין מלאי אני מוכר יותר בזול. )
כמובן ש'נותרו יחידות בודדות' יחד עם 'אזל מהמלאי' ו'הצעה שלא תחזור' זה המיטב של הרפרטואר ויפה לראות שמשתמשים כאן בכל המגוון.
אסף.
לא יודע לגבי הברונקו אך לגבי הרוביקון הנתון של מחירי הביטוח הגבוהים בנוסף לזה שהייתה תקופה שאנשים (הרבה מהמגזר) קנו בהסדרי מימון עם ריבית נמוכה שאחרי שעלתה קשה להם להחזיק וחייבים למכור, הורידו די חזק את מחירי הרכבים המשומשים.
השוק הוא יחסית שוק של קונים ואפשר לקנות רוביקונים יחסית חדשים במחיר משמעותית נמוך יותר משל חדש.
זה משהו שאפשר לקחת גם במערכת השיקולים.
Sent from my Pixel 6 using Tapatalk
אתה רומז שהאלגוריתם חושב שיש לי יותר כסף פנוי?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
בגללך העלו לי את המחיר.
לפני כמה ימים זה היה 389,000,
והביג בנד 329,000.
148418
אולי אם אני אכתוב מספיק פעמים שאין לי כסף, ואם היה ברונקו עם נעילה ב300 אני ישר קונה, זה ישכנע את האלגוריתם?
אני חושב שזה לא כזה הזוי להכנס אליהם ולהגיד שיש לך 300 לברונקו עם נעילה.
יש להם הרבה מלאי שהם צריכים להיפטר ממנו.
אני חושב שזה לא כזה הזוי להכנס אליהם ולהגיד שיש לך 300 לברונקו עם נעילה.
יש להם הרבה מלאי שהם צריכים להיפטר ממנו.
השארתי פרטים וחזרו אלי.
אין להם שום משחק עם הדגמים והתוספות. הם מביאים מספר רמות גימור עם/בלי חבילות כאלו או אחרות, וזה מה יש. לא יודעים, ולא מסוגלים להרכיב נעילה, גם אם אתה קונה חדש ולא יד1 0 ק"מ.
300 לאחד עם נעילה אומר 290 שאתה משאיר אצלם ועוד 10 אצל מתקין.
ככה מציגים להם את זה.
זה שוק, תתנהג בהתאם.
לפעמים זה מצליח.
1. אפשר לרכוש 2018 ואז הביטוח יהיה הרבה פחות מ 10,000 שקל.
2. אם החלום זה רכב חדש ואתה מוציא עליו מעל 400,000 שקל, הייתי מכניס לחישוב הקניה עוד 30,000 לשנתיים ביטוח ואז אולי המחיר היה נבלע יותר טוב.
בטח שלא הייתי מחפש אאוטלנדר במקום.
לכל המשחקים בטבלאות המימון מניח שצריך להוסיף את המדד (״הרוצח השקט״).
ומצטרף להמלצה על רנגלר JK (עד 2018), עד שיתבהר המצב עם ה JL.
אני עם רוביקון 2018.
ראה רק שטח, תתחילו להציע [emoji16]
150 אלף
ואם עשית לו הגדלת גלגלים/הרחבות או הגבהות מוגזמות, תחזיר למקורי לפני שאתה מוכר לי.
(אמרתם שוק של קונים לא?)
אגב, הביג בנד דווקא ירד:
148421
לדעתי תקנה JK 2013/14 רק לטיולים וכשהמצב יתבהר תשדרג. יעלה פחות מ 2018, יפסיד פחות מערכו בשנה/שנתיים, יתן אותה רמת נוחות ועבירות (זה אותו רכב). רק תמצא אחד יחסית שמור שטופל הייטב.
לפעמים יש יתרון ברכב כזה כי כל המחלות ילדות של ה JK (ומנסיון לא חסר) כבר צצו וטופלו ע"י הבעלים הקודמים.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.