צפייה בגרסה מלאה : שיפוץ בולמי Koni Sport (מתכווננים)
שלום לכולם,
ממשיך לשקם את הקליאו הקשישה.
יש מקום שיודע לשפץ את הבלמים הנ''ל?
לפי מיטב הבנתי אין דרך חוקית ליבא חדש?
GodsFather
08-01-25, 17:21
למה אין דרך חוקית?
אפילו הזמנה פשוטה באמזון.
תבדוק דגם מתאים ותזמין.
Sent from my SM-F916B using Tapatalk
הבנתי שיש בעיה עם מתכווננים/aftermarket.
בכל מקרה רוצה לבדוק גם את כיוון של השיפוץ
תודה
ספציפית לגבי קוני היבואן בדרך כלל יביא מה שתבקש. נכון זה יותר יקר מלייבא לבד, אבל אני חושב שהבולמים האלו לא מיועדים לשיפוץ.
אסף.
הבנתי שיש בעיה עם מתכווננים/aftermarket.
בכל מקרה רוצה לבדוק גם את כיוון של השיפוץ
תודהאני הבנתי עכשיו זוג בולמים, אפטרמרקט מאמזון, הגיעו תוך שבוע
Sent from my CPH2465 using Tapatalk
Ishc,
עבר חלק?
הם מהסוג המתכוונן?
ראה בשרשור של צחי
https://www.jeepolog.com/forums/showthread.php/124129-%D7%94%D7%A4%D7%AA%D7%A8%D7%95%D7%9F-%D7%9C%D7%9E%D7%A9%D7%91%D7%A8-%D7%94%D7%93%D7%99%D7%95%D7%A8-Chevy-Van-Quigley-4x4/page36?p=1059790&viewfull=1#post1059790
נשלח מהנייד
ehudzeelim
08-01-25, 20:59
ספציפית לגבי קוני היבואן בדרך כלל יביא מה שתבקש. נכון זה יותר יקר מלייבא לבד, אבל אני חושב שהבולמים האלו לא מיועדים לשיפוץ.
אסף.
אתה בטוח?
אני חושב שאת הצהובים (?sports) אפשר לשפץ,
זאת תמונה מגוגל, אפשר לראות הטבעת המתברגת.
148414
Ishc,
עבר חלק?
הם מהסוג המתכוונן?עבר חלק, הם לא מתכווננים אבל מתכווננים מגיעים מנסיונם של אחרים
Sent from my CPH2465 using Tapatalk
תודות לכל העונים.
Ishc קראתי את הפוסט שלך - סוג אחר של בלם. בסופו של דבר הכל תלוי בסיווג של פרט מכס - ואיו לי מושג אם למכווננים/אפטרמארקט יש סיווג שונה.
אן הייתי יודע בוודאות שלא - הייתי מזמין.
Assafk הודאות ניתן לשפץ - יש הצעות שיפוץ באתרים בחו''ל.
פניתי לייבואן ( א.ס. וורוהיים) שכן קוני נותנים אחריות לכל החיים (limited lifetime warranty).
לא בונה על אחריות - פשוט הגיוני שאם יש שיפוץ אז זה דרך הייבואן.
אמרו לי שצריכים לבדוק - עדיין מחכה שיחזור אלי.
אשמח לעוד סדנאות/אנשי מקצוע שיודעים לשפץ.
הבולם הזה לא זול , גם אם בסוף תהיה אפשרות לייבוא, הסט עולה קרוב ל $1000 לפני מס קניה ,מעם ועלוית משלוח..
שיפוץ של בולמי זעזועים זה בפועל פירוק, החלפה של הנוזל, ודחיסה בחנקן ללחץ הנדרש, ובנוסף, וזה מה שבעייתי, החלפה של חלקים שהתבלו. במינימום זה האטמים הראשיים של הבוכנה אבל יכול להיות שצריך להחליף עוד חלקים פנימיים. איזה חלקים? יודעים רק אחרי הפירוק, מי שיודע מה לחפש.
אני מכיר לפחות שלושה מקומות שמשפצים בולמי זעזועים בשגרה: הנפלד, אספיר, אאוטבק. אבל הם משפצים את הבולמים שהם מייבאים, קריא יש להם מחסן חלפים. הם גם מתמחים בבולמים לרכבי שטח, בגלל זה אני מכיר אותם.
אני בטוח שיש סדנאות לרכבי ספורט שמחזיקות את הציוד שנדרש כדי לדחוס את הבולמים חזרה, הבעייה היא מי מחזיק אטמים וחלקים ספציפיים לבולם שלך.
ehudzeelim
10-01-25, 16:13
גם אני עם קוני, וסתם מסקרנות בדקתי איזה בולמים שלהם ניתן לשפץ ואיזה לא,
על פי האתר של קוני,
סדרות 26 ו-30 הן היחידות שלא ניתנות לשיפוץ.
אהלן ,
נסה את אביתר מEVCO , אולי הוא יוכל לעזור לך
https://www.facebook.com/evcosus
תודה לכולם!
שונה שרשורים ללא מוצא - מעדכן ומסכם:
ירון תיר (ייבוא מע' מטלה מתקדמים BC) 050643353 שלוש
EVCO אחד שהומלץ כאן - 050869440 שבע
האחרון לא חושב שניתן לשפץ, ביקש שאביא לו בולם מפורק :confused: כדי להגיד אם ניתן לשפץ ...
מצד שני לא יכל לתת להעאכת עלות לפני שאראה..
גם ציין שהו אלא מכיר בולם קוני שניתן לשפץ ורוב הסיכוי שגם את 8710-1395SPORT ו 8010-1048SPORT ניתן לשפץ.
לא נראה לי הגיוני לפרק בולם.. מה דעתכם?
מצאתי בינתיים סט בולמי של גירסת CUP שכביכול במצב טוב..
שאלה אם בולם שישב במחסן 10 שניפ עדיין יהיה תקין?
אצלי (ברכב אחר) שני בולמים ששכבו שנתיים נפרצו בנסיעה הראשונה. אולי רק מזל רע, אבל גומיות ובעיקר מנגבים אוהבים להתייבש באין שימוש.
סה''כ הגינו שיהיה בלאי ..
אבדוק ויזואלית כמה שאפשר לפני הרכישה.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.