PDA

צפייה בגרסה מלאה : מחפש המלצה לחישני לחץ אוויר שמתחברים ישרות לאפליקציה

polar bear
29-01-25, 08:37
משום מה ברכב החדש לגמרי שלי אין חישני לחץ אלא רק חישוב לפי קוטר הצמיג.

האם חישנים שמתלבשים על ההברגה של הוונטיל אמינים מספיק? או שצריך ללכת את האקסטרא מייל וללכת על כאלה שמחליפים את הוונטיל?

בכל מקרה \ מעונין בכאלה שמתחברים לאנדרואיד ואפשר לראות אותם דרך האוטו ולא כאלה שמגיעים עם מסך מיוחד.

תודה.

נ.ב. לא מדובר ברכב שטח.

איל מ
29-01-25, 10:16
אלו שמתלבשים על הונטיל קורעים אותו. הם כבדים ובמהירויות גבוהות מושכים אותו איתם. (מניח שאם אין חיישנים, הונטילים אצלך מגומי).

מוני אורבך
29-01-25, 11:31
חישוב הלחץ ע פי קוטר הגלגל הוא מאוד מדויק היום.
חישני ה ABS נותנים את כל המידע שצריך
זאת הסיבה שהיצרן הרשה לעצמו לוותר על חישנים אמתים.
וזאת למרות שזו מערכת בטיחותית.
לא רואה שם צורך להוסיף מערכת נוספת

ד ו ר ו ן
29-01-25, 12:04
אלו שמתלבשים על הונטיל קורעים אותו. הם כבדים ובמהירויות גבוהות מושכים אותו איתם. (מניח שאם אין חיישנים, הונטילים אצלך מגומי).

השתמשתי בכאלו שנים בכמה רכבים ישנים שאין להם חיישן מובנה.
לא נתקלתי בבעיה כזו.

יכול להיות שבהידוק מישהו סיבב את האמ-אימא של הונטיל?

איל מ
29-01-25, 16:04
לא במה שאני מכיר.

לביא
29-01-25, 17:28
השתמשתי בכאלו שנים בכמה רכבים ישנים שאין להם חיישן מובנה.
לא נתקלתי בבעיה כזו.

יכול להיות שבהידוק מישהו סיבב את האמ-אימא של הונטיל?גם אצלי מותקנים כאלה. לא נוסע מאוד מהר וטרם נקרעו ונטילים.

Sent from my SM-S921B using Tapatalk

חנן-ג'יפולוג
29-01-25, 19:01
אצלי יש באופנוע. ונטילים מברזל על פנימיות.

הם אחלה וכבר הצילו אותי פעם אחת, אבל יש חסרון משמעותי כשהם ללא מסך משלהם: אם לא הדלקת בתחילת נסיעה את היישומון בטלפון לא תקבל התראה על ירידת אוויר.

polar bear
30-01-25, 08:56
סיאט ארונה 1.5 . וונטילים מגומי. אם מהירות גבוהה זה איזור 150, אז אני בהחלט מגיע לשם, ובקלות שאני לא רגיל אליה.

יצא לי לסוע תקופה מאד ארוכה על סאוונה שיש לה חיישן בכל גלגל ועל הפיאט שלי שיש לה מערכת שמחשבת אם חסר משהו איפושהו. המערכת בסאוונה לא פתוחה כל הזמן, אתה יכול להגיע דרך תפריט, אבל אתה הולך לשם רק אחרי שנדלקת התראה או שיש לך חשד שמשהו לא בסדר.

מבחינתי ההבדל בין המערכות משמעותי מאד. לדעת אם הפנצ'ר שלך זה כי שכחת למלא אוויר ובגלל שקר אז הלחץ ירד או שהוא ממשיך לרדת, ואם ממשיך לרדת, באיזה קצב? האם אני צריך לעצור מיד או שאני יכול לחפש מקום סביר? או אולי להמשיך ככה? וכו' תרחישים....

הכוון הוא בהחלט מערכת שלא פתוחה כל הזמן אבל נגישה בקלות במקרה שהאוטו/אני מזהה בעיה. אם יש כזה עם אפליקציה שגם שולחת התראות שהיא כבויה, עדיף כמובן.

אשמח להמלצות על מוצרים ספציפים { גם כאלה עם חישן פנימי } , ואם מה שצריך בשביל להרכיב חישן חיצוני זה להחליף ונטיל אבדוק את האפשרות.

ד ו ר ו ן
30-01-25, 09:39
השתמשתי במוצר כזה.
התקנה חיצונית על הונטיל למרות שיש אפשרות גם לפנימי.
מדביקים על לחלון בקצה לוח השעונים או למעלה ליד המראה.
נטען סולרי.
רואים כל הזמן.
אפשר לקבוע לחץ התרעה לפי מה שבא לך.
היה מותקן בכמה פרייבטים.

https://a.aliexpress.com/_oEbvGqN

polar bear
01-02-25, 21:28
תודה. אם לא אמצא כזה שמתחבר לאנדרואיד אלך על זה.

-->