צפייה בגרסה מלאה : אוזניות חוסמות רעש שמעבירות דיבור?
היי, אני מחפש לדעת האם קיים אוזניות נגד רעש סטטי של מפעל, להבדיל מרעש רגעי של ירי!
אבל שכן מעבירות קול של מי שלידי ומדבר איתי.
ואם יש להם גם BT לשמוע את הטלפון מצלצל אחלה.
האם אוזניות של מטווח יתאימו?
המלצות אחרות ממלאי מקומי ורכישה מיידית עדיף
תודה.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
לbose יש אחלה אזניות מסננות רעש. לי יש נסיון עם כאלו הכוללות מערכות דיבור ושמע, אבל אני מניח שיש להן גם פשוטות יותר.
אני לא צריך לשמוע מוזיקה רק לסנן רעש סטטי של מכונות, מלא רעשי מערכות אוויר ושאר דראק
שלח לינק למה שיש לך
boaz avrahami
29-01-25, 23:05
אני מכיר רק ג׳אברה וסוני ובשתיהן הסינון מסנן כל רעשי הרקע וטוב שכך.
תאר לך בטיסה שתמשיך לשמוע את הדיבור…
התכונה נקראת noise cancellation או בקיצור NC
או ANC
הטובות בשוק הן
אפל איירפודס
Jabra
Sony
Bose
אני אישית משתמש ב Jabra elite 7 active
לטעמי חשוב שיהיה בהן פיצר של איתור אוזניה שאבדה כי הן אובדות לעיתים. בגאברה יש משהו. לא מושלם אבל בסוני לעומתן אין כלום
Sent from my iPhone using Tapatalk
אין לי ניסיון עם הנ"ל, אבל רעש של מפעל לא דומה לרעש של מטוס.
אני מחפש משהו סטייל מטווחים, השאלה אם זה יודע לסנן רעש רקע קבוע 6 שעות רצוף, או רק פיקים כמו בירי
הדרישה של איטום ועדיין שמיעה טובה של מי שלידך די מתנגשת.
יש את האופציות שהציעו לך של אוזניות מלאות שמסננות עם BT ועובד לא רע.
ויש גם אופציה של פקקים איכותיים טיפשים לאוזנים נגד הרעש +שימוש באוזניות עצם (הכוללות BT, כליקוי שמיעה לעיתים השתמשתי בהן לשמיעת פודקאסטים ומוזיקה ללא מכשיר שמיעה), הבעיה שבסביבה רועשת הצד השני של השיחה יסבול מהרעש.
https://shokz.com/pages/product-guide-trekz-titanium
לחילופין איירפוד הדגם העליון כוללות מיקרופון פנימי ששומע אותך מתוך האוזן ועובד יפה בסביבה רועשת, אבל רמת האטימה שלהם מהרעש החיצוני לא תמיד מספקת.
GodsFather
30-01-25, 00:09
יש אוזניות "מטווחים" שמאפשרות את מה שאתה מבקש. סינון רעש לבן/קבוע ושמיעה של דיבור, כולל bt לסלולרי וכל הטוב שמסביב.
אין לידי כרגע את הדגם שיש לי אבל אני ממליץ לגשת למטווח שיש לו חנות ולהתנסות. זול זה לא.
אני משתמש בהן גם במטווח וגם באולמות שרתים.
Sent from my SM-F916B using Tapatalk
אני לא רוצה /צריך לנהל שיחה, רק לשמוע שהטלפון מצלצל /נכנסת הודעה.
אבדוק את כל מה שהצעתם, מקסימום אטמים 3M או אוזניות peltor שיש לי בבית.
יש אוזניות "מטווחים" שמאפשרות את מה שאתה מבקש. סינון רעש לבן/קבוע ושמיעה של דיבור, כולל bt לסלולרי וכל הטוב שמסביב.
אין לידי כרגע את הדגם שיש לי אבל אני ממליץ לגשת למטווח שיש לו חנות ולהתנסות. זול זה לא.
אני משתמש בהן גם במטווח וגם באולמות שרתים.
Sent from my SM-F916B using Tapatalkכזה?
https://a.co/d/avTN1Tl
בשום מקום לא כתבתי שיש לי בעיית תקציב
כשתמצא משהו טוב - תשתף. זה מעניין.
כרגע הצעה שיש לי תחת היד זה אוזניות כמו של צוות מסוק - סביב 2500 דולר. גם למי שאין בעיית תקציב זה בעייה.
שים לב שהאוזניות מבטלות הרעש בעצם מייצרות רעש אחר הפוך אז האוזן שלך לא בהכרח מוגנת מהרעש המזיק רק לא שומעת אותו ובכל מקרה זה לא לפי תקן.
מגיני אזניים כמו של מטווחים או מסוקים מורידים את הרעש כמו מגיני אוזניים רגילים - נגיד 30 דציבל - ואז רעש מזיק של 80 ד"ב הופך לרעש לא מזיק של 50 ד"ב, ובנוסף יש להם מיקרופון אוזניה שמעביר רק מה שלא 'רעש' לפי מה שהאלקטרוניקה של המסנן מתוכננת להעביר - נגיד מה שבתדרים מסויימים שמתאימים לדיבור. הדגמים היקרים מוסיפים לזה גם השתקה אקטיבית של גל הפוך לרעש כמו האוזניות מבטלות הרעשים.
אסף.
הייתי פעם לפני 20 שנה בסיור במפעל קניאל לייצור פחיות , (כפר סבא רעננה שם) זה היה המקום הרועש ביותר שהייתי בו, אטמי אוזניים + אוזניות ועדיין אתה שומע רעש של פחיות מטרטרות על מסוע, ואתה לא שומע כלום ממי שמדבר איתך, הכל בסימני ידיים או כתיבה על לוח, מטורף.
כזה?
https://a.co/d/avTN1Tl
בשום מקום לא כתבתי שיש לי בעיית תקציב
מה שצירפת הן אוזניות שנחשבות טובות בשביל המחיר. ממליצים עליהן לא מעט עבור יורים חובבים בארץ בשביל הגנה במטווח ושמיעה של הוראות המדריך.
אנשים שעוסקים בירי כמקצוע הולכים בדרך כלל על Sordin. רמת מחיר אחרת לגמרי, אבל גם איכות ההפחתה והשמע.
https://a.co/d/jircM0I
אני לא רוצה /צריך לנהל שיחה, רק לשמוע שהטלפון מצלצל /נכנסת הודעה.
אבדוק את כל מה שהצעתם, מקסימום אטמים 3M או אוזניות peltor שיש לי בבית.
שעון חכם או חצי חכם גם רוטט כשנכנסת שיחה.
אבל אוזניות עצם זה פתרון שייתן מענה ושימושי בעוד תרחישים ספורטיביים (רכיבה, ריצה וכו) ובמחיר הגיוני
לפני שאתה קונה משהו במחיר 4 ספרתי אני יכול להשאיל לך לטובת בדיקה אוזנייות עם ביטול רעשים אקטיבי שמתחברות לטלפון עם BT.
שתבדוק עד כמה זה עוזר ספציפית לסוג הרעש שיש לכם במפעל.
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
אין לי שעון ולא יהיה
אני לא עושה ספורט וגם כשרוכב על אופניים אוהב את רחשי החצץ מתחת לגלגלים.
בואו נרד לרזולוציה טכנית, האם אוזניות שמטפלות באופיין רעש במטווח (בומים מידי פעם) , שווה ערך לאופיין רעש במפעל שבו יש רעש סטטי קבוע?
לפני שאתה קונה משהו במחיר 4 ספרתי אני יכול להשאיל לך לטובת בדיקה אוזנייות עם ביטול רעשים אקטיבי שמתחברות לטלפון עם BT.
שתבדוק עד כמה זה עוזר ספציפית לסוג הרעש שיש לכם במפעל.
Sent from my SM-S921B using Tapatalkהופה, רציני, ממשיך מולך בפרטי
מישהו מכיר את זה?
https://www.nitecore.co.il/product/%D7%90%D7%95%D7%96%D7%A0%D7%99%D7%95%D7% AA-%D7%9E%D7%92%D7%9F-%D7%98%D7%A7%D7%98%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%9C%D7%97%D7%95%D7%98%D7%99%D7% 95%D7%AA-bluetooth-%D7%A0%D7%92%D7%93-%D7%A8%D7%A2%D7%A9
אוזניות noise cancellation מעבירות לאוזן צליל מנוגד כדי שלא תשמע את הרעש. הן טובות מאוד באופן ספייס ובמטוס, אבל אני לא חושב שהן מונעות כניסת רעש חזק כדי להגן על האוזן מפגיעה.
אוזניות מטווח אלקטרוניות מפחיתות רעש באופן כללי (הגנה) - הן מאפשרות מעבר של דיבור וקולות אחרים בעוצמה נמוכה אבל גם "נאטמות" בכל פעם שיש רעש חזק מדי (כמו ירי) כדי שהצליל החזק שיכול לפגוע באוזן לא יחדור לאוזן.
אני מציע שתגדיר טוב יותר מה זה מה מחפש - משהו שימנע ממך לשמוע טרטור מעצבן וייתן לך שלוות נפש לאורך היום או הגנה על האוזניים מפני פגיעה בשמיעה לאורך זמן?
שאלה טובה,
חיפוש בגוגל מצאתי הגדרות לרעשי מכונה בין 80 ל115 dB.
הגורם הוא בעיקר כל מיני מערכות הזנת פלסטיקים קטנים מבוססי נשפני אוויר, וזה מייצר המון רעש.
כל הזמן ללא הפסקה,חבל שלא מדדתי אתמול.
להבדיל ממטווח שלדעתי הוא יותר פיקים של יותר מ160 db.
לא יודע כמה מכם מכירים, אבל אחת הסיבות למעבר מהפעלות אוויר (בוכנות וכו) לחשמל (מנועי חשמל סרוו וכו) הוא רעש (כמובן שגם יעילות, דיוק, חזרתיות , הוזלת מחיר האלקטרוניקה בשנים האחרונות וכו)
מה שאני מחפש הוא שקט בראש, כי הרעש מעייף נורא.
צפויים לי יומיים בשבוע (לפחות) בחודשיים הקרובים של "בילוי" כזה, 8 שעות בכל בילוי
אני לא יודע מניסיון עד כמה אוזניות מטווח אלקטרוניות מצליחות להפחית לאורך זמן רעש סביב 100 דציבל.
מה שבטוח - אוזניות מבטלות רעש בסיסיות לא יגנו על האוזניים שלך בטווח כזה, גם אם יתנו לך קצת שקט בראש.
אם לא קריטי לשמוע צלצול טלפון (רטט בכיס?) או אנשים אחרים בכל רגע נתון - הייתי הולך דווקא על אוזניות בסיסיות של פלטור (בסגנון 3m) שגם יגנו על האוזניים וגם ימסכו על הרעש לאורך זמן.
148500148501148502
אחרי שכולם כבר כתבו את דעתם בהרחבה
אני כאן רק להציע שלוש חלופות
1. בהפרדות משלוש פעמים הספרה 9 , חברת 3M מוכנה לתת לך את המוצר הכתום שלה, שעושה בדיוק את אשר אתה מחפש.
2. בפחות מכך (אזור ה 300) תוכל להתחדש באביזר שמרבית המטווחים בארץ משתמשים בו
חברת WALKER לאוזניות קוראים RSAZOR , הן מפרידות פנטסטי בין רעש לבן ודיבור.
3. אבל !!! כנס לעליאקספרס , רשום WALKER ורכוש לך זוג רפליקציה סיני איכותי (50 ש"ח כולל משלוח)
ותופתע לגלות שהן עושות בדיוק (מחפיר) את מה שה 1K ש"ח מבצע.
משתמש בן בנגריה, במטווח, על הג'ון-דיר ובכל מקום שאיני רוצה להחשף ארוכות לרעש חזק.
שומעים בהן נהדר את הטלפון, את האשה (שבדרך כלל לא צועקת) והן באמת נותנות עבודה של מוצרים יקרים מהן בהרבה.
אוזניות מגנות רעש "רגילות" יש לי פלטור סטייל, אקח אותם איתי בפעם הבאה, כי אני שונא התעסקות עם אטמי אוזניים ספוג.
אבל כבר חשבתי לשדרג את עצמי לרמה גבוהה יותר
עד שתגיע החבילה מחול יסתיים הפרויקט, רכישה מיידית בארץ בעדיפות.
ראיתי את כל הלינקים ששלחת, תודה
יונימוג אדום
30-01-25, 17:37
אני עוסק בקידוחים מיוחדים במקומות סגורים - יש שם הרבה רעש .
משתמש עם אוזניות של פלטור עם רדיו , בלוטוס . והשתקה אלקטרונית .
מי שמדבר איתי תוך כדי עבודת המכונה פשוט לא שומע כלום אלא אם אגיד לו שהמכונה עובדת כעת .
זה מוצר שעולה בארץ סביב - 3000 ש''ח , הבאתי מחו''ל בעלות של - 2000 ש''ח .
הסוכן בארץ - מגן אופטיק , נמצאים בראשון לציון ליד ינוביץ - תבדוק איתם יש להם מאות דגמים .
מגן אופטיק - 03-9617602 .
הדגם הזה נקרא - peltor ws xp alert
תבדוק עם החברה הזאת יתאימו לך בדיוק את מה שאתה מחפש .
אני לא מניע מנוע ללא אוזניות איכותיות ( ויקרות מן הסתם ) .
אילן
אוזניות מגנות רעש "רגילות" יש לי פלטור סטייל, אקח אותם איתי בפעם הבאה, כי אני שונא התעסקות עם אטמי אוזניים ספוג.
אבל כבר חשבתי לשדרג את עצמי לרמה גבוהה יותר
אלו לא אזניות רגילות.
כמו שהבוז שהמלצתי לך בהתחלה אינן אזניות למוזיקה.
נסיוני עם הוולקר היה דווקא שהן אינן מסננות רעש לבן, אלא רעשים חזקים, אבל מצד שני הנסיון שלי איתן היה במטווחים.
מה ההבדל בין ה 3m sporttac
https://shop.maop.co.il/shop/hearing-protection/ear-muffs/sporttac/
לדגם הזה
https://a.co/d/cNby9hF
בינתיים, באולם השקט כשרק מספר עמדות בדיקה עובדות יש רק 80db
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20250311/53d2fb4250c1d0504acdbc1fac2d2c50.jpg
בינתיים אטמי אוזניים עושה את העבודה.
אגב, רכשתי (לאחר שחברים המליצו) משהו סיני עם bt אבל זה לא בכלל לא משקיט רעש סביבה, רק מוסיף הרבה רעש של מוזיקה מהטלפון, וזה לא מה שחיפשתי.
ובאילו אוזניות אתה משתמש?
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
הכנסתי לעריכה, בינתיים אטמי אוזניים רגילים.
הפלטור שיש לי עובדות, הם מסננים רק רעש רגיל ללא משהו אקטיבי, אבל זה לוחץ בלסת לאורך זמן וגורם להזעה באוזניים, אז אטמי אוזניים
ראיתי שיש ל 3M כאלו עם חלל גדול לאזניים כדי לא להעיק
לא זוכר אם היו מהאלקטרוניות
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
יש לי להשאיל לך סט אטמים שמסננים רעשי רוח (מיועד לאופנוענים ואני משתמש בסמוראי).
בנוסף יש לי אוזניות מטווח אקטיביות.
מוזמן לקחת לבדוק מה עובד לך.
Sent from my SM-S721B using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.