צפייה בגרסה מלאה : בגי״ה 47264 - איזה גריל קונים
הגריל שהבאתי מארה״ב (chuck broil לפני 20 שנים!!) סיים את חייו (הריתוכים נשברו, כל השאר עדין פעל…).
חשבתי בתחילה על מטבח, אבל לא נראה לי שבאמת אשתמש בזה (כמו גם אין לי תשתית מים וביוב מוכנה באיזור).
היות ואני שונא לקנות ב״זוקר״ (מכוון למשהו איכותי שיחזיק לפחות 10 שנים (בתחזוקה טובה)) כעיקרון מכוון לגריל גדול עם שטח צליה מתאים. איזה גריל אתם ממליצים?
נפולאון? קולמן? אחרים?
או אולי לשקול שוב לשלב במטבח?
Sent from my iPhone using Tapatalk
נפרדתי לא מזמן מנפוליאון בן 16 עובד ושמיש ואפילו נראה טוב, לטובת נפוליאון BI משולב במטבח.
אגב, כיור וברז זה תענוג לא מוערך מספיק.
גז?
מציע בחום לבדוק אופציה לעבור לפלנצ'ה או מכשיר משולב פלנצ'ה. אצלי זה היה משנה חיים.
boaz avrahami
16-02-25, 14:33
לא יודע לתרום להשוואה
אבל אצלנו הנפוליון רוג בנוי כהלכה.
תדאג שזה יהיה דגם עם איכות חומרים טובה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אכן גז, איזה דגם של נפולאון מומלץ?
מה היתרון בפלנצ׳ה?
מדוע לא רק להניח פלנצ׳ה על הגריל עפ״י הצורך?
Sent from my iPhone using Tapatalk
פלנצ'ה טובה מאוד למעורב, שווארמה וגם לקבבים והמבורגר, בצד אפשר לשים בצל ועגבניות לצלייה, בדרך כלל ניתן לקבל אותה עם צד חלק והשני עם פסים, המבורגר וקבב יוצאים טוב יותר מאשר על הרשת, על הפלנצ'ה ניתן בנוסף לטגן חביתות.
לנפוליאון ישנן פלנצ'ות שניתן לשלב אינטגרלית לפי הדגם במקום חלק מהרשת, בד"כ פלנצ'ה לא אינטגרלית תתפוס יותר מקום ותהיה פחות יעילה במידה ורוצים לשלב צליה על הרשת במקביל.
לגבי הדגמים על עגלה הייתי הולך על ROGUE ומעלה.
כמובן שזה תלוי אם אתה רוצה לשלב במטבח, ישנם דגמי BI ייעודיים וישנם כאלו שניתן לשלב בעזרת קיט התקנה.
boaz avrahami
16-02-25, 16:44
כנס לכרמל דיירקט והם כבר ירוקנו לך את הארנק. סמוך עליהם
Sent from my iPhone using Tapatalk
גם סטייקים יוצאים יופי יופי.
פסים זה נחמד ויפה אבל דווקא משטח חלק שעבר סיזונינג עובד לדעתי טוב יותר.
אין התלקחויות, קל יותר לניקוי.
שמצטבר שומן על הפלנצ'ה פשוט מספיגים בנייר סופג תוך כדי עבודה.
בגדול, אני בדר"כ מארח סביב 10-25 איש למנגל משפחתי וזה הסידור הכי טוב שהיה לי.
אני יצרתי לבד מברזל שחור 6ממ, גם יותר זול וגם עושה עבודה טובה יותר המשטחים שהחברה של הגריל שלי מייצרת (מצד שמאל יש דוגמה לפלנצ'ה שלהם).
ואני אשאל - איזה גריל גז קונים בזול - גודל שיספיק נגיד ל10 המבורגרים פלוס קצת. זול אבל שיהיה טוב מספיק לשנים בודדות.
(כלומר לא אכפת לי שיתפרק לחתיכות עוד שנים בודדות אבל בינתיים שיכין אוכל ברמה טובה)
אסף.
boaz avrahami
16-02-25, 19:00
ואני אשאל - איזה גריל גז קונים בזול - גודל שיספיק נגיד ל10 המבורגרים פלוס קצת. זול אבל שיהיה טוב מספיק לשנים בודדות.
(כלומר לא אכפת לי שיתפרק לחתיכות עוד שנים בודדות אבל בינתיים שיכין אוכל ברמה טובה)
אסף.
פירמה טובה יד 2
תקציב?
2000 שח זה הגיוני מצידך?
Sent from my iPhone using Tapatalk
חצי מזה יהיה גבולי....
אסף.
אם זה בעיקר להמבורגרים,קציצות וכאלו, הייתי הולך על פלנצ'ה חשמלית או גז, יש כאלו כפולות משטחים עם שני בקרים נראות טוב בערך ב+-1000.
גריל גז זול זה לא רק אורך חיים.
כנס לכרמל דיירקט והם כבר ירוקנו לך את הארנק. סמוך עליהם
Sent from my iPhone using Tapatalkגם אני ממליץ עליהם
גם סטייקים יוצאים יופי יופי.
פסים זה נחמד ויפה אבל דווקא משטח חלק שעבר סיזונינג עובד לדעתי טוב יותר.
אין התלקחויות, קל יותר לניקוי.
שמצטבר שומן על הפלנצ'ה פשוט מספיגים בנייר סופג תוך כדי עבודה.
בגדול, אני בדר"כ מארח סביב 10-25 איש למנגל משפחתי וזה הסידור הכי טוב שהיה לי.
אני יצרתי לבד מברזל שחור 6ממ, גם יותר זול וגם עושה עבודה טובה יותר המשטחים שהחברה של הגריל שלי מייצרת (מצד שמאל יש דוגמה לפלנצ'ה שלהם).
אם אני מזהה נכון זה grandhall
לי יש את ה GTI4 עם תוספת של שיפוד מסתובב
וגם פלנצה טבעונית
Sent from my SM-N986B using Tapatalk
קלעת בול.
נקנה יד שניה מחבר אתר ב-500 שח כולל עגלת נירוסטה גדולה
Sent from my CPH2465 using Tapatalk
GodsFather
17-02-25, 21:48
חצי מזה יהיה גבולי....
אסף.יש לקולמן מנגל טיולים עם רשת ואופציה להחלפה בפלאנצה.
חדש זה 1200 שח. מתאים לבלוני טיולים וגם לבלון רגיל.
עם וסת יותר גדול מ30 ואתה בכלל עף.
ראיתי כאלה גם אצל אמגזית...
Sent from my SM-F916B using Tapatalk
אני מציע לבחון גם את היצרנים המקומיים - מיועדים במקור למסעדות ובתי עסק, כך שהם בעלי עוצמה חזקה ועמידות מעולה - מנסיון.
לך על ויקוטר או על ש.ד.ר
בברכה,
יוני
קניתי בשנתיים האחרונות 3 משומשים של וובר מדגם summit (לאבא שלי, לאחרי ולי).
כל אחד מהם בכ2000 ש"ח.
למעט של אחי - שהיה חדש לגמרי ושכב במכולה איתה הגיע מארהב כבר כמה שנים, האחרים היו משומשים.
כשעתיים עבודת ניקיון, עוד מעט חלקים מאמזון (מפתיע כמה הם זולים) - והמנגל עובד כמו חדש.
בוובר אין להבות! הוא בנוי כך שהשומן מטפטף למיכל מספיק נמוך ולא מתלקח.
מומלץ!
ועדין,
פרות לא טחונות - רק על גחלים.
לא מבין גדול באיכות, אבל קופצות לי הרבה פרסומות של אאוטלט אמגזית עם גרילים במחירים מגוחכים. החסרון (למי שלא גר בקרבת חוף פלשת)- צריך לנסוע לאאוטלט באשקלון כדי לקנות.
יש בכםס גריל חלל חיצון או משהו כזה. גם מפרסמים כל הזמן דברים במחירים מצחיקים.
Sent from my CPH2465 using Tapatalk
לא מכיר את כל המוצרים של חלל חיצון (כפר סבא)
כן מכיר את מה שקניתי - ממש בתחילת הקורונה.
1500 ש"ח, 4 מבערים, כיורון קטן וכירה.
https://spacegan.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8/%d7%9e%d7%98%d7%91%d7%97-%d7%93%d7%92%d7%9d-%d7%a4%d7%a8%d7%a0%d7%a1%d7%99%d7%a1%d7% a7%d7%95/
אחרי 3 שנים היה כל כך רקוב שגם לשאריות ברזל לא רצו אותו...
הכירה מהיום הראשון היתה קטנה, חלשה והלהבה ברחה מהצד.
המתקן ללהבה נמוך מהשטח ולכן צריך מחבט/סיר קטן או לייצר הגבהה...
אבל,
זה מה ששילמתי וכנראה שהאיכות והשווי - בהתאם.
כמו שכבר כתבתי, לא מחפש את הבזוקר.
מחפש גריל ל 10-15 שנים.
מה דעתכם על רכישה של גריל משומש (קלות)?
Sent from my iPhone using Tapatalk
boaz avrahami
25-02-25, 19:52
לגרילים יש אוייב גדול אחד - ריקבון. פחות קריטי החלילים והמגינים שלהם כי זה יחסית זול להחלפה.
יותר קריטי רשתות והגוף עצמו.
יש דגמים שבנויים טוב יותר מאחרים.
יש כאלו שהגוף מיציקת אלומיניום והרשתות יציקת ברזל.
לתומי חשבתי שכל הנפוליאונים באותה הרמה ואז נפל לי לידיים אחד בחינם ולמדתי שהאמבטיה ( גוף ) מפח ורקובה לחלוטין.
בשביל לשקם אותו יהיה צורך לבנות לאמבטיה גב.
גם המגיני להבה מחומר זול יותר ולא הנירוסטה שיש ב Rogue …
לפני כמה ימים קראתי שיש לו אפילו 15 שנות אחריות יצרן שלא זכרתי (לרוג).
בקיצור, אם למצוא מותג/ דגם מוצלח ועמיד יד שניה במצב טוב זה בהחלט משהו שהייתי שוקל בחיוב.
Sent from my iPhone using Tapatalk
כמו שכבר כתבתי, לא מחפש את הבזוקר.
מחפש גריל ל 10-15 שנים.
מה דעתכם על רכישה של גריל משומש (קלות)?
Sent from my iPhone using Tapatalk
ראה תגובה 17.
אני קניתי וובר SUMMIT בן 10.
אחרי החלפת כל המבערים לחדשים עלה פחות מ 2000 ש"ח, ועובד לפחות פעם בשבוע (כולל מספר פעמים שהעלתי טמפ' ל350-400 מעלות עבור הכנת פיצה.
עובד כמו חדש ובינתיים אני מרוצה (כשנה, אני חושב).
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.