צפייה בגרסה מלאה : חיווט מנעול חשמלי לאינטרקום
הי, הבאתי ערכה של אינטרקום (בקישור) ומנעול חשמלי לשער.
רק עמוק בתוך הוראת החיווט ובאותיות הכי קטנות בעולם כתוב שבחיבור בין היחידה החיצונית למנעול נדרש מקור מתח נפרד ...
אני מעביר כבל של 8 גידים וצריך רק 4 אז יש לי פנויים.
שאלה - אפשר לגנוב פלוס מהשנאי של היחידה הפנימית ולהזין את היחידה החיצונית למטרה הזו באחד הגידים הפנויים ?
https://www.semicom.co.il/int-me1-kit-b
Sent from my SM-S721B using Tapatalk
הי, הבאתי ערכה של אינטרקום (בקישור) ומנעול חשמלי לשער.
רק עמוק בתוך הוראת החיווט ובאותיות הכי קטנות בעולם כתוב שבחיבור בין היחידה החיצונית למנעול נדרש מקור מתח נפרד ...
אני מעביר כבל של 8 גידים וצריך רק 4 אז יש לי פנויים.
שאלה - אפשר לגנוב פלוס מהשנאי של היחידה הפנימית ולהזין את היחידה החיצונית למטרה הזו באחד הגידים הפנויים ?
https://www.semicom.co.il/int-me1-kit-b
מה אורך הכבל ? מה עובי הגידים ? ידוע מהי צריכת הזרם של המנעול בפיק (בד"כ זה קצת פחות מזרם שהשנאי/ספק נדרשים/מסופקים)?
10 מטרים,
זה חוט תקשורת סטנדרטי
ולא יודע מה המנעול צורך...
באינטרקום ישן שהתקנתי חוטים כאלה הספיקו.
מה עלול לקרות ?
10 מטרים,
זה חוט תקשורת סטנדרטי
ולא יודע מה המנעול צורך...
באינטרקום ישן שהתקנתי חוטים כאלה הספיקו.
מה עלול לקרות ?
קודם כל, אתה צריך לוודא שאתה שם ספק שתומך בשני הקצוות. אם נדרש 1.5A בכל צד כדאי שהספק יהיה של 3A, ספק חלש מדי יכול לגרום לכיבוי של הצד עם המסך בזמן הפעלת המנעול.
עכשיו לגבי הכבל והעובי שלו. בוא נניח שאתה משתמש בכבל אתרנט ואז הם יכולים להיות AWG24/26. אם הכבל הוא באורך 10 מטר זה אומר שהאורך הכולל הוא 20 מטר.
נניח שהצריכה שלך בצד המנעול היא 1.5A (של כמה שניות), אז מפל המתח הוא בין 2.5 ל 4 וולט. מה שעלול לקרות זה שהמנעול לא יפתח כי המתח יהיה נמוך. איך בודקים ? מנסים.
הסיכוי שהכבל עצמו לא יעמוד בעומס (יתחמם עד התכה) הוא לא גבוה כי זמן העבודה קצר, אבל לאורך זמן זה יכול לגרום לנתקים ואתה לא רוצה לסלול את הכבל שוב.
כל החישובים הם תאורטיים כי אין את כל הנתונים בצורה מדוייקת, החלק החשוב הוא להבין מה צריכת הזרם של המנעול (כדי להבין מה יהיה מפל המתח וגם איזה ספק אתה צריך לכל המערכת). כדי להתגבר על הנושא הייתי משתמש גם בשני זוגות חוטים ולא בשני חוטים מה שיגרום למפל מתח יותר קטן ויתירות יותר גבוהה (יש לך 4 פנויים בכל מקרה).
תודה !
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.