צפייה בגרסה מלאה : מכסחת דשא וחרמש בזול, אפשר גם יד שנייה
היי חברים;
הבן שלי נכנס לדירת גן עם דשא חדש בשטח כ-60 מטרים.
הוא צריך מכסחת דשא וחרמש ואחרי תום הבנייה, התקציבים כבר נגמרו...
מה מומלץ? בנזין, חשמלי או על בטריות?
הוא קצת חושש מבנזין, שיהיה צריך להתעסק בקרבורטור בכל התנעה. מה המחירים?
האם יש שוק משומש?
משהו למסירה או מכירה בהזדמנות?
תודה לכל עצה או מידע
יש שוק משומשים ביד 2.
בסוף, גם חדש חשמלי זה לא מאוד יקר, גם אם לא הכי הכי איכותי. בסוף זה עושה את העבודה ול 60 מ' אני מניח שבלאי לא יהיה נוראי ויחזיק כמה שנים טובות
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
יש לי חרמש חשמלי עם כבל , לא נטען
יושב כבר כמה שנים ולא עושה כלום . צריך להיות תקין אני אוודא אם מעניין
רמות מנשה
(אני אוהב IPA )
הד
Sent from my iPhone using Tapatalk
אם יש לו נקודת חשמל, ושטח הדשא לא צורני מדי, אני ממליץ על מכסחת וחרמש על חוט חשמל. זולים משמעותית, חזקים, ולא נגמרות הסוללות. אני מתחיל לכסח קרוב למקור המתח, ומתרחק ממנו מהלך כל הכיסוח. כך החוט לא מפריע לי ולא נכנס לי בדרך.
אני אישית ממליץ על איינהל, או וולף גארטן.
לא לקחת פחות מ1400w. גם יחס רוחב הכיסוח להספק חשובים. למשל, מכסחת 1742 (1700w, רוחב כיסוח 42"), תהיה חלשה יותר ממכסחת 1536 ( - 1500w, רוחב 36"), אם כי שתיהן טובות.
זה משמעותי במיוחד אם פספסת בכיסוח, או היית שנה במילואים, והדשא הפך לג'ונגל, או לחילופין אם יש נקודות של דשא שמקבל יותר מים והוא צפוף וגבוה.
חשיבות גדולה גם לגודל גלגל. כמה שיותר גדול יותר טוב.
לי היו איינהל 1536 (השם יקום דמה, מתה בתאונה), וגם וולף גארטן A370E. שתיהן מצוינות. האיינהל עם גלגל גדול יותר, וגם מתמודדת טוב יותר עם אבנים כשאתה הופך אותה למכסחת בוסתנים (סיפור אחר). בוולף גארטן יש אופציה לריסוק במקום איסוף, שזה מצוין למי שמקפיד לכסח בתדירות גבוהה.יש גם מיכל איסוף למי שמעדיף.
לגבי חרמש- לא להתפתות לזבל זול. המנוע כנראה יעבוד, אבל הקסטה של החוטים היא בד"כ פח אשפה, ואתה תידרש להתחיל לחפש כל מיני פתרונות יצירתיים.
ככלל, החרמש אצלי די מיותר. ברוב המקומות (מתחת לעצים, בשטחים פתוחים דאינם דשא וכו..) יותר פשוט ומהר לי לעבוד עם המכסחת, או עם מרסס. נכון להיום אני שוקל לחפש לו ראש דיסק.
ואנקדוטה מעניינת,
שבוע שעבר מישהו אצלנו זרק לפינת איסוף הפסולת חרמש חשמלי של בוש. תקין לחלוטין, יחד עם עוד כל מיני אוצרות. אחרי שבדקתי שהחרמש תקין, הוא מצא בית חם בידיו של שכן.
רוצה לומר,
היית מפרסם שבוע קודם, היה לך חרמש מתנה.
אבל איך אומרים אצלנו בקהילת לנדרובר,
לא בוכים על 80-90 שנשפך.
לי יש מכסחת תוף ידנית עם סל איסוף (בפועל אני לא עובד איתו)
הטריגר העיקרי היה שזה לא מסוכן לשימוש ע"י ילדים, לא דחפת לא מסתובב, תופס מעט מקום ולא מבקש חשמל או דלק, וגם זול יחסית
מאז שיש לי חרמש סטיל נטען אני ממעט לעבוד איתה אבל הילדים עדיין דוחפים לפעמים
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
עכשיו הוא רוצה בזול, וזה בסדר...
(לי היה בוש ART27 שהיה סביר)
אבל בגדול, בעתיד, שיצמד ליצרן כלשהו של הנטענים וירחיב את הליין בהתאם לתקציב ויהיו לו חיים הרבה יותר קלים.
בכל עבודות הבית, לא רק בגינה.
אני מאוד נגד כלים על כבל מאריך, מסרבל את העבודה ומוריד את הספונטניות.
בסוף כולם מתעצבנים מזה, ומהבנזין, ועוברים לנטענים ברמת הגינה הפרטית.
חרמש : אני ספציפית עם מקיטה וממליץ על החרמש DUR192, חוט 2 ממ (לא ממליץ פחות), חזק, משקל טוב, חסכוני בסוללה.
מכסחת דשא קניתי גם של מקיטה על סוללות 36V, אבל בוחן אותה עדיין, עוד לא ממליץ.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.