צפייה בגרסה מלאה : (כותרת נערכה) רעידות לאחר החלפת רפידות.
היי
יש לי טריוס יד ראשונה מודל 2008 הרכב נוסע מעולה ללא תקלות היום הכנסתי לטיפול שנתי ובטיפול החליפו רפידות בלמים ושמנים .עכשיו הרכב רועד לי בהילוךD מנהל המוסך טוען שאלו תושבות מנוע וזה בלאי
אבל לא נראה לי כי בבוקר לא היו רעידות .האם באמת יכול לפתע בלאי בתושבות?
יש תופעה (לא יודע אם יש לה שם בספרות ) שגם אני חווה אותה,
אחרי התעסקות של מוסכניק ברכב שלי, מתחדדים לי כל החושים בחיפוש משהו שונה בצליל, בתגובות, בהתנהגות הרכב.
יש מצב שגם אתה "בורכת" בתופעה...
בכל מקרה,
התעסקות בבלמים לא אמורה להיות קשורה לתופעת רעידות שלא בבלימה.
מה שכן, אם החליפו מצתים, תראה שכל הכבלים לכווילים יושבים טוב וכן שלא נשפך באזור שלהם שמן בהחלפה.
בהצלחה
רענן
היי
במוסך אחרי בדיקה אמרו שהרעש בא ממיגון הגחון. האם הגיוני שהמיגוןעושה רעש כמ טרקטור בטורים נמוכים שהרכב עומד על D? שנוסעים אין רעש בכלל הרכב שקט
היי
במוסך אחרי בדיקה אמרו שהרעש בא ממיגון הגחון. האם הגיוני שהמיגוןעושה רעש כמ טרקטור בטורים נמוכים שהרכב עומד על D? שנוסעים אין רעש בכלל הרכב שקט
כן ! כנראה לצורך החלפת שמן ופילטר היו צריכים לפרק את המיגון.
רק שבהודעה המקורית כתבת רעידות ולא רעש ...
כן ! כנראה לצורך החלפת שמן ופילטר היו צריכים לפרק את המיגון.
רק שבהודעה המקורית כתבת רעידות ולא רעש ...
אתה צודק הרעש התחיל אחרי נסיעה לטיול
בכל מקרה הם אמרו לי לגשת לאספיר לסדר את המיגון
תודה על ההתיחסות
בסוף הלכתי לאספיר .הסתבר ששמו לי בורג שנגע בקרטר .אספיר החליפו לי את כל הברגים ולא גבו תשלום .שאפו עליהם אחלה שירות
בסוף הלכתי לאספיר .הסתבר ששמו לי בורג שנגע בקרטר .
או, מזל גדול !
טוב שהתעקשת בחיפוש הבעיה, עלול היה להיווצר חור בקלטר אם היית חוטף מכה במיגון בשטח.
ואז כבר היו לנו שני שרשורי "נזילת שמן גדולה אחרי טיפול/מיגון"
בסוף הלכתי לאספיר .הסתבר ששמו לי בורג שנגע בקרטר .אספיר החליפו לי את כל הברגים ולא גבו תשלום .שאפו עליהם אחלה שירותא. אספיר יודעים לתת שרות טוב. בהחלט.
ב. ויחד עם זה... כשמישהו כמעט הורס לך את הרכב - תיקון מיידי (החלפת הברגים למשהו שלא הורס את הרכב, נגיד), זה המינימום ובטח שללא תשלום. זה שירות בסיסי מינימלי ומצופה. לא מעבר.....
אסף.
אני הבנתי שהברגים הלא-מתאימים הוברגו במוסך ואלו לא הברגים המקוריים של המיגון.
נשלח מהנייד
אם ככה - כל הכבוד לאספיר.
אסף.
׳׳*׳™ ׳”׳‘׳*׳×׳™ ׳©׳”׳‘׳¨׳’׳™׳ ׳”׳׳-׳׳×׳׳™׳׳™׳ ׳”׳•׳‘׳¨׳’׳• ׳‘׳׳•׳¡׳ ׳•׳׳׳• ׳׳ ׳”׳‘׳¨׳’׳™׳ ׳”׳׳§׳•׳¨׳™׳™׳ ׳©׳ ׳”׳׳™׳’׳•׳.
׳*׳©׳׳— ׳׳”׳*׳™׳™׳“
׳׳“׳•׳™׳™׳§
כמו שאמר ארז
הברגים הורכבו לא נכון במוסך לאחר הטיפול ובאספיר החליפו ללא תמורה
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.