צפייה בגרסה מלאה : מגן גומי לבולמים - נדרש או לא
מותקנים אצלי בולמי str, הם מגיעים עם מיגון גומי אקורדיאון..
זה קצת מעצבן אותי לראות את המיגון הזה שאף פעם לא יושב במקום כמו שצריך..
מכיוום שבפוקסים הקודמים לא היה מיגון וברוב הרכבים שאני רואה אין מיגון כזה - האם לדעתכם אפשר לפרק אותו? אולי לstr יש רגישות מיוחדת?
תודה
אלעד.
איזה רכב?
אתה אוהב בוץ?
לגבי הבולמים האחוריים-אתה אוהב לרוץ על שבילים שמאפשרים זאת עם אבנים לא מהודקות ?
תמונות יעמי תמונות.
רוביקון jk.. 🙂
148843148844
- - - Updated - - -
רוצה לחבר את החלק המצולם,
במטרה לתפוס את צינור הבלם במיקום גבוה יותר.
לגבי הבולמים האחוריים-אתה אוהב לרוץ על שבילים שמאפשרים זאת עם אבנים לא מהודקות ?
אם הבנתי את הכיוון של השאלה,
הזרם הקדמי מרסס אבנים אחורה.
האבנים פוגעות במוט ומכאן הדרך לפריצת מחז״ש קצרה.
אני בעד כיסוי לאחוריים.
מוט בולם/ מנגב חיצוני , גם לא אוהבים בוץ/ חרסית, הקדמיים רואים גם את השיט הזה.
לשיקולך
חרסית=משחת שחיקה.
הופתענו שמקדח סלע שיועד לגרניט נגמר בקידוח לס נגבי מצוי.
גם לראשי הקדיחה הללו יש פטנטים פשוטים בכדי לצמצם שחיקה , אבל אנחנו מתחילים לסטות
דניאל אדיב
17-04-25, 08:43
לא ממליץ על התושבת של הצינור בלם וחוט של חיישן ABS, למרות שזה של טראפלקס זה לא מחזיק במבחן הזמן. במיוחד עם יש פלקס טוב לג'יפ.
לגבי הגומי של הבולם... STR נו.. אפשר להתקדם לפוקס מונו טיוב שנותן עבודה טובה בהרבה מהבולם הנ"ל בערך באותו המחיר.
בהצלחה לכולם
מותקנים אצלי בולמי str, הם מגיעים עם מיגון גומי אקורדיאון..
זה קצת מעצבן אותי לראות את המיגון הזה שאף פעם לא יושב במקום כמו שצריך..
מכיוום שבפוקסים הקודמים לא היה מיגון וברוב הרכבים שאני רואה אין מיגון כזה - האם לדעתכם אפשר לפרק אותו? אולי לstr יש רגישות מיוחדת?
מפרקים את הגרמושקה עם סכין יפנית ;)
אם אתה משאיר אותה, תוודא שהיא מנוקזת היטב, אחרת הלחות שנלכדת בתוכה מגבירה את הקורוזיה.
מפרקים את הגרמושקה עם סכין יפנית ;)
אם אתה משאיר אותה, תוודא שהיא מנוקזת היטב, אחרת הלחות שנלכדת בתוכה מגבירה את הקורוזיה.
קניתי סכין חדשה במיוחד בשביל זה :)
אחת הבעיות שראיתי זה באמת הבוץ שנכנס ונשאר - אני פותח ושוטף שם מדי פעם.
בינתיים לא פירקתי אבל עדייו חושב על זה.
הסיבה העיקרית למהלך היא שאי אפשר להרכיב את התושבת המצולמת ויחד עם זאת צינור הבלם המקורי (רואים אותו בתמונה הימנית) בנוי עם זוית מתכת שמובילה את הצינור פנימה לכיוון הרכב, מה שמקצר אותו וגורם למתיחה לא טובה בכל פתיחת מתלה.
@דניאל אדיב - מה לא מחזיק בתושבת הזאת? נקרעת?
בתמונה בהודעה מספר 3 אתה מראה שאתה מנסה לחבר מבחוץ, האם ניסית מבפנים?בצד השני של הבולם?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
דניאל אדיב
27-04-25, 07:56
@דניאל אדיב - מה לא מחזיק בתושבת הזאת? נקרעת?[/QUOTE]
כן נקרע.. שילוב של קצת בוץ וקיץ ישראלי, זה החזיק בדיוק שנה על הרכב לפני שבצד אחד הגומי נתלש.
מודה שהופתעתי. לרוב טראפלקס לא מפספסים.
בתמונה בהודעה מספר 3 אתה מראה שאתה מנסה לחבר מבחוץ, האם ניסית מבפנים?בצד השני של הבולם?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
אין הבדל, המגן מפריע בשני הצדדים
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.