התחברות

צפייה בגרסה מלאה : סיוע בבחירת מיקום מצלמות לבית

סולי
25-04-25, 18:04
למרות שהייתי שמח להעלות את תוכניות הבית ולנהל דיון פתוח לתוצאה אופטימלית...
הרשת זה כנראה המקום הפחות מתאים לכך.

אשמח לקבל סיוע בפרטי ממי שמנוסה בנושא.

צריך להעביר תוכניות למיקום תשתיות בבית המתוכנן וקצת הולך לאיבוד עם מיקום המצלמות.

מוכן גם לשלם כמה מאות שקלים אם זה עסק של מישהו רק לייעוץ במיקום. לא בבחירת המצלמה והמערכת... זה בטח יגיע עוד כמה שנים (;

Sent from my SM-S721B using Tapatalk

OFF-RoaD
26-04-25, 00:34
תוכנית הבית בלי הבנה של הסביבה לא יעילה במיוחד, ורצוי גם סיור בשטח לקבל תמונה טובה של ההעמדה של הבית ביחס לאיומים הפוטנציאליים.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

asafk
26-04-25, 13:08
בשנים שבהם עסקתי (גם) במצלמות אבטחה למדתי שרוב העוסקים בתחום מבינים בסופו של יום פחות ממך, בעל הבית.
היתה תוכנה מאוד יעילה שהייתי משתמש בה לתכנן שטחי כיסוי והסתרות, אני אבדוק אם עדיין קיימת והיוזר שלי עדיין בתוקף אני אשלח לך קישור אם כן.

קח בחשבון שלאורך שנים הסביבה משתנה. עץ שגדל ויוצר הסתרה, מעבר או שטח פתוח שהיה בעייתי הופך לבית חדש, האוטו שלך חנה בצד הזה וזז לצד השני - ולכן כדאי לפרוס תשתית בשלב זה בלי יציאות לנקודות קצה - סביב כל הבית בשני גבהים (גובה המשקופים וגובה הגג) שתהיה מספיק רובוסטית לשינויים.
קח גם בחשבון שהטכנולוגיה משתנה. מה שדרש הספקים מסויימים לפני מספר שנים ואורך החוט המירבי לנקודה השתנה מאוד עם המצלמות והסנסורים של היום - ולכן אין טעם להשקיע עכשיו בנקודות אלא רק בתשתית לחוטים.

אסף.

-->